Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 18:29:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojcice i Dijademe  (Pročitano 34481 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Gledala sam par puta i bila zgrožena. One devojčice liče na umanjene ženturače, ne žene. Sa onim natapiranim frizurama i kilom šminke liče na prestarele ku.rve, a ne na decu.

Šta reći, osim da je grozno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Moje dete je tamo pošlo u školu...i organizuje se taj neki izbor za miss škole.Hoće ona da se prijavi, idu sve drugarice, ajd reko'-dobro.
Naivno sam mislila da je za tu vrstu takmičenja dovoljno da joj obučem najlepšu haljinicu iz ormara i lepo je očešljam.
Odemo mi u tu salu...ja se pitam gde su deca..ono sve neke male karikature svojih roditelja.
Ja nju lepo za ruku, pa kući.Ona plače usput ko da je neko dere...kaže:"Ti si jedna grozna mama, ja sam htela da im recitujem na ruskom...to niko u razredu ne zna!"
"Ma neka ih sine," rekoh "nek umru u neznanju!"
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia N97
Rubi Veks sa BBC-a je pravila emisiju u ovoj pojavi josh pre nekih desetak godina. Malo je reci da sam dobio zhelju da potrpam one majke u neku shupu, polijem benzinom i zapalim.

Mnoge poznate lichnosti su upravo ovako krenule. Mada pevanje i bavljenje glumom ili sportom nije ni promil odvratno kao ova takmichenja "lepote", to je preveliki pritisak bolesnih roditleja na decu.
Jedini pozitivan primer koji nije prs'o s mozgom kojeg ja mogu da se setim je Di Kaprio. Spisak onih koji su trajno oshteceni je predugachak pochevshi od Majkl Dzeksona, preko Dru Barimur, pa sve do Britni Spirs.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
Dru, koja je sa 12 postala ovisnik o droZi.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 978
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Jedva čekam za 10-15 godina emisije Kako sada živi mala mis USA 2010

Pa kad mogu da u onim makeover emisijama pokazuju koliko je bitno da žena dobro izgleda da bi postala uspešan bankar, zubar ili lekar - kako onda ne bi brižne majke na vreme uputile ćerke na pravi put...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
drago mi je što ste se sjetili da pokrenete ovu temu. imam kablovsku i u paketu programa je i onaj na kom se ova emisija emituje. malo je reći da sam zgrožena,i to bez ikakvog  lažnog moralisanja. kako je moguće da iko uživa u onom izrabljivanju djece? sa svojih 4-5 god. te djevojčice koriste krajnje vulgarne pokrete,sijaju sjajem starijih teta iz Las Vegasa.perike,vještački zubi,teška šminka i odjeća koja šalje pogrešnu poruku. I sad ih uče da je ok biti površan o da je jedino bitno da drugi zapaze njihov atraktivni izgled,bez kog su niko. sa 7 godina one su već stare i istrošene. prostiru im crveni tepih kojim hode do svega onog što nijedan normalan roditelj svom djetetu ne bi poželio. većina mama je debela i ružna,rano su odustale od svojih snova i žele drugog da žrtvuju. meni je kompletan projekat bolestan i nadam se da ovdje neću sresti one koji isti odobravaju. dajte iskomplexirani roditelji,imaju od mjesec dana do 14 god,pustite ih da uživaju u svom odrastanju i najdivnijem,nevinom i bezbrižnom periodu. budite ljudi,dok ste na vrijeme!!
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
Treba posmatrati širu sliku.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ne razumijem,u kom smislu??
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
Šira slika - to je linkovano, verovatno nisi videla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Social_engineering_(political_science)
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 17:31:36 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ok,ok. .
« Poslednja izmena: 11. Sep 2010, 17:34:38 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 18:29:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.