Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Девојчица-вегетаријанка (12) има кичму старице ...  (Pročitano 15202 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Usled uticaja medija i ispiranja mozga u školama mi i ne možemo biti bolji u želji da preživimo.
  Da se zadržim na priči vezanoj za hranu.
-U bukvarima postoje slike veselih životinja koje daju čoveku sve što traži.Srećna krava  daje mleko,vesele koke jaja ,ovce vunu a nigde se ne prikazuje klanje,meso i sl.već samo kao gotov proizvod tipa porodica jede i sl...
Deci se nude slike veselih farmi gde imaju da vide prasiće kako se igraju na otvorenom,mamu gicu itd...
  Neko može da kaže  da ih školski sistem štiti od stresa dok zapravo hladnokrvno laže.
  Treba drugačije.To nije edukacija.
  Pre spada pod Mind Control program.Dril od samog početka.

Jel neko gledao Patch Adams?
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 13:00:28 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
A ti bi dao da deca od 7 godina gledaju neke krvave slike u udzbenicima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A šta ti misliš da treba raditi?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50165
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
zločasti tatex hoće da isprepada decu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mislim da ce u buducnosti socijalni radnik imati problema sa taxtexom. zivotinje su pobiVene, ja ih samo jedem da se ne bace.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
A šta ti misliš da treba raditi?

Sigurno neces decu od 7 godina da traumiras tim stvarima. Neke stvari o ovoj, da kazem, surovoj realnosti se tek kasnije objasnjavaju jer cela ta pricha o mesu se dotiche mnogih stvari pochev od propagande jedne, pa onda kontrapropagande, pa tu je i  pitanje etike, istina o zdravlju mesa i pricha o uopste citavoj nutricionistickoj prichi... Deca nisu toga svesna i ne mogu neke stvari da povezu, tako da i kad bi im stavio te krvave slike one ne bi tu videle sve to sto ti vidis, vec bi videle samo gomilu nasilja i krvi i svakako im ne bi objasnilo to sto ti nama pokusavash...

Inache, mi zivimo u svetu u kom smo izlozeni raznim idejama, manipulacijom i propagandom tako da vishe apsolutno niko od nas ne moze tvrditi sta je istina a sta ne, eto toliko smo podlozni lazima i raznim porukama za koje i ne znamo da uticu na nas...Kako, kako mozes biti siguran da mediji koji toliko propagiraju vegansku ishranu kao zdravu a meso kao smrt ne deluju isto po principu ispiranja mozga? Da se razumemo, ja nisam neki mesojed, savrsheno mogu da se najedem i od pune cinije salate i da mi ne fali nista, ali takodje necu ni odbiti lepo parche belog mesa...Jebiga, to je surovo, ali to sto cu ja prestati da jedem piletinu nece spreciti njihovo klanje, nazalost...

A zamisli da su svi ljudi na svetu vegetarijanci...Pa priroda ne bi stigla da izrodi biljaka koliko mi mozemo da pojedemo...Je'l to znaci da bi onda brstili bilje sa drveca? Aaaaa, pa sta cemo onda sa kiseonikom ? :S

Da je okrutno jeste, ali ljudi rade mnogo okrutnije stvari, moral i cestitost i dobrota jednog ljudskog bica se ne ogledaju u tome da'l ce neki covek jesti biljke iz samilosti prema zivotinjama. Ih, pa znam ja ljudi koji se zalazu za sve zivo...Spasite biljke, spasite Kitove ubice, spasite gradsko Zelenilo, ne jedite meso ne pijte mleko, Meso je smrt, Bunde su ubistvo itd...Pa su skotine bez grama ikakve empatije.
Svet je hladno mesto, slazem se sa tobom....Jebiga, jeste ali moras nekako da zivis - ne znaci da ne treba da budes dobar covek...Budi, ali kad su u pitanju stvari koje su tu pored tebe i na koje mozes da utices...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Ne pravdaj nasilje,nije vredno toga.
Dovoljno je reći da je loše bez onog "ali".

Peace
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
E ako ti ja delujem da pravdam nasilje...
I pored tolko stvari - a ima ih puno - pomocu kojih mozes da zakljucis hiljadu stvari o meni...Onda ne vidim kako bi mogli da nastavimo normalno neku konverzaciju, pogotovo sto sam smatram da sam bila sasvim korektna sto te nisam napadala psihicki kao vecina...:s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
  Ma ne dajem pet para na napade...

nego,kažeš da ne pravdaš nasilje a kažeš kako je to tako(surovo) ali jbg,tako mora...

E pa,ne mora.Lični je izbor svakog hoće li podržavati industrije smrti,patnje i tiranije. O ma kakvoj vrsti da se radi.

Samo da nije čovek jelte  Smile ,to bi sve razljutilo gadno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ti prosto ne zelis da cujes sta ti ja pricham...:/ A cak te ni ne ubedjujem u svoja uverenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.