Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 13:16:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Device  (Pročitano 120946 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
cuj cookie, lijepo je da to kazes, al mislim ono djevice jesu( muske za mene Smile ) glupaste..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
cookiegirl,slazem se s tobom...nikad nisam bezala od zla kojeg mi se desi,sve prihvatam tako kako jeste i ne bezim ni od kog!!i da, nema device koja je s nekim ko je ruzan  Smile
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ennzo8 ima strah od nas Devica pa ne zna kako da se odbrani.Ha,ha,ha,ni jedna Devica njie lisemerna,ona ne radi nista iza ledja i najiskreniji je prijatelj a jos vise partner.Cak i kad krene po zlu ostace tu gde jeste nece pobeci.Ne znam ni jednu Devicu koja je sa ruznim tipom bas naprotiv.Ti si verovatno odbijen od svake Device pa ne znas kako da se zalecis nego da ih pljujes ovde.
:ballbounce:pa vidi ja ne pljujem nikoga i samo govorim istinu a nije mene nikada ni jedna djevica odbila nego ja njih,a da se bojim tako ljigavog znaka bilo bi sega stvarno.ne stavljaju vas astrolozi slucajno na listu najslabijih i najproracunatijih znakova.kada mi neka djevica udjeli neki komplimen iskreno prepadnem se jer mislim da samnom nesto nije u redu jer vi volite samo one sto su ispod vas i njih uzdizete.koliko si drugarica danas ogovarala iza ledja ono.hehehehnije vala ni tebi lako Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
aj bre ne layi tako o devicama ...ja sve sto govorim govorim u facu! i jes zbog toga me neki ne vole al ok. to sto je prema tebi bila 1 devica takva n eznaci da smo sve iste! i nismo najslabije. ja mislim da nisam videla jaceg znaka od devica  Smile
IP sačuvana
social share

"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa vidi,ako poznajes astrologiju onda znas da da postoje 4 jaka znaka u horoskopu a to su ovan,lav skorpija i jarac.a djevice su tu na samom dnu valjda zbog nedostatka samopouzdanja i jos par mana.a to sto ti mislis da su djevice jake govori o tvom poznavanju astrologije.pa vidi  moji najbolji jarani su djevice i prizanju da nemaju neko samopouzdanje i davise vole imati prosjek djevojku bilo fizicki ili psihicki nego neku dominantnu zbog koje ih glava moze zaboliti sto znaci da u svaku vezu idu razumom a ne srcem a to je po meni odvratno.a licno nemam nista protiv tog znaka samo me nervira vasa neiskrenost i nikada mi se djevica u zivotu ni jedna nije svidjela ni fizicki ani psihicki ali eto neka bude to samo moje misljenje.ipak porazgovaraj sa pravim astrolozima pa ces vidjeti da sam u pravu .pa ne mogu svi lagati samo ti da budes u pravu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
jel ovo osjecam jednu nepozeljnu dozu negativne energije na ovom topicu? Smile Smile

nema potrebe za tim, niko ne moze svima odgovarati, i naravno da svi predstavnici znakova nisu isti- nekome preovladava podznak, ili ima naglasene osobine koje mu donosi mjesec... ima raznih kombinacija. ovo je samo generalisanje.

i djevice jesu jedan znak za koji je jasno da pati od manjka samopouzdanja, da je jako povucen, iskompleksiran, opterecen sitnicama... istina je i da ce uvijek bjezati od partnera koji su jako komunikativni, omiljeni u drustvu, koji su otvoreni... koje smatraju vrijednijim ili superiornijim od sebe, jer se osjecaju ugrozeni.
takodjer ce djevica rijetko reci istinu, ne toliko jer je dvolicna, nego jer ne zeli ulaziti u sukobe, ili se nekome zamjerati.
u ovim stvarima se slazem s ennzom Smile Smile

s druge strane, djevice su jako dobri prijatelji, kao sto je cookie rekla, nece ti okrenuti ledja i pobjeci u nevolji. i kao sto je aleksandra rekla djevica nece udjeljivati komplimente kada nije iskrena. ona ne laze, mada cesto presuti istinu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
e znam bre bolje od tebe kakva sam ja osoba!! i neces me ti uciti! uvek sam bila iskrena i neces me odvrgnuti od toga, jer znaj uvek postoje izuzeci! i nikad ne bih lagala kad sve sto imam kayem i to glasno tako da misli sta hoces. samopouydanje priznajem mi nije jaca strana,ali vec uspevam da ga gradim  Smile i ne rokukovodim razumom xexe vec srcem.. tvoja losa iskkustva me ne zanimaju jer nisam takva. poz
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
pa vidi,ako poznajes astrologiju onda znas da da postoje 4 jaka znaka u horoskopu a to su ovan,lav skorpija i jarac.a djevice su tu na samom dnu valjda zbog nedostatka samopouzdanja i jos par mana.a to sto ti mislis da su djevice jake govori o tvom poznavanju astrologije.pa vidi  moji najbolji jarani su djevice i prizanju da nemaju neko samopouzdanje i davise vole imati prosjek djevojku bilo fizicki ili psihicki nego neku dominantnu zbog koje ih glava moze zaboliti sto znaci da u svaku vezu idu razumom a ne srcem a to je po meni odvratno.a licno nemam nista protiv tog znaka samo me nervira vasa neiskrenost i nikada mi se djevica u zivotu ni jedna nije svidjela ni fizicki ani psihicki ali eto neka bude to samo moje misljenje.ipak porazgovaraj sa pravim astrolozima pa ces vidjeti da sam u pravu .pa ne mogu svi lagati samo ti da budes u pravu. Smile Smile Smile
Nije važno koliko je koji znak jak, već je suština koliko si ti kao osoba svestan svoje snage i sposobnosti !
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
eh tu se slazem s tobom. Ja sam svesna koliko sam jaka i sta nosim u sebi tj. kakve sposobnosti posedujem... niko me ne moze nagovoriti u suprotno i u tome je snaga .  Smile xexe
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
eh tu se slazem s tobom. Ja sam svesna koliko sam jaka i sta nosim u sebi tj. kakve sposobnosti posedujem... niko me ne moze nagovoriti u suprotno i u tome je snaga .  Smile xexe
Inače, potrebno je malo upliva vatre na pravim mestima i Devica čini čuda. Želim ti da ostvariš uspeh u svemu što radiš, i ne odustaj dok ne ostvariš sve svoje ciljeve...
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 13:16:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.