Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 10:03:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Device  (Pročitano 121169 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja primjetih da je to baš raznoliko,kod svih djevica koej znam, sve su odličen u nečem! Jedne u pjevanju, druge u crtanju, treće u matematici...zajedničko vam je jedino da ste sve pedantne i čini mi se većinom lijepe, i to ona klasična ljepota sa pravilnim crtama lica...a to za sex :shock:Nikad čula
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kazete da smo mi device nervozne i sitnichave dajte ljudi necemo u detalje ali Smile prebrojte se u sebi sta hocete pa kazite bez laganja i folova Smile
jeste tacno za Device da su nervozne i sitnicave!!!Kao da gledam mog tatu!!!On je bas takav!!!! Smile Smile
A i Devica je u horoskopu!

Da znas da si pravu, ja znam bas burno da reagujem. Moj tata je isto devica isto, on je uzas. Stalno je nervozan.
To me uzasno nervira kod mene, ali trudi se da nereagujem uvek, nego da iskuliram
pozdrav
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 20:41:32 od s_ana_dra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Žene rođene u horoskopskom znaku Device imaju prirodan look, dugu i talasastu kosu, i ako odluče da se našminkaju, onda je to uvek diskretno.

Dobra strana osoba rođenih u znaku Device jeste to što ih krasi izuzetna skromnost. Puni su energije, analitični i metodični. Ipak, imaju oni i neke loše osobine. Svakom nalaze manu i niko nije dovoljno dobar da bi se mogao uporediti s njima. Kaže se da su ljudi rođeni u znaku Device pomalo hipohondrični. Pri prvom susretu izgledaju hladno i nisu baš preterano šarmantni.

Što se tiče ljubavnog života žena rođenih u znaku Device, činjenica je da su stidljive, i to ih čini pomalo romantičnim. U ljubavi se strogo drže pravila igre i zato izgledaju pomalo hladne. Nisu u stanju da se emocionalno izraze, nedostaju im reči, pa više vole da zadrže svoja osećanja za sebe. Radije će patiti nego se izložiti riziku da budu povređene. Prirodna rezerva prema svemu sprečava ih da se "otkače" u potpunosti.

Muškarci rođeni u znaku Device su konzervativni, hladni i s njima nikad ne znate na čemu ste. Vole da kontrolišu situaciju i ne predaju se preterano. U stvari, oni beže od ljubavi. Da biste ga slomile, morate biti vrlo strpljive.

Boje koje naprosto obožavaju i žene i muškarci rođeni u ovom znaku jesu prirodne nijanse, zlatna, crna, siva i mornarskoplava.

...ne moraju da imaju talasastu kosu ..ne moraju da budu skromne ...možebiti da ih ne zanmaju ovozemaljske stvari pa  delluju isuviše skromno za svoju neopreznu  i površnu okolinu.
Borac je to. Publika za nju nije bitna.

Energija , sklonost ka iscrpnoj analizi , metodičnost i hrabrost ( kao ishodište predhodne tri osobine ) čine je naizgled ledenom.
Ona je samo  odlučna.

Zapravo ona zna šta ,kada i zašto nešto hoće. Ništa kod nje nije slučajno ...ipak, daleko od toga da je proračunata.
Niži tipovi devica su srebroljubivi...u istoj meri kao i blizanci.

Teško ih je pratiti...a i trpeti.

Sitničavost, koja im se pripisuje, i nije tako strašna kad ima osobu pored sebe koja razume šta ona hoće i čemu stremi. ...čini mi se da tu navodnu sitničavost koriste za kažnjavanje prvo sebe, kad nisu u stanju da se vinu tamo gde su poželele.
Ako  ih neko  sapliće u letu ka zadatom savršenstvu , upoznaće  je u najgorem svetlu ...kažnjavaće ga drobeći mu na svakom koraku kada, gde i kako je pogrešio ...a sve ga je lepo upozorila.

Da li su u ljubavi stidljive???
One o ljubavi , sexu, strasti ne pričaju. U svemu uživaju u dubokoj tišini ...i šta ima tu da se priča...i kome??????????

Dragi moji čuvajte se cure device...jer taj Merkur, glasnik bogova i zaštitnik lopova , čini je veoma veštom i opasnom .....čak i kada spava.

IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Kazu da devica tesko otvara srce,ja sam uspela ...otvorila ga izludela ga ...ali i on izludjuje mene ...ja sam vaga...
IP sačuvana
social share
Najvaznija stvar je nikad ne prestajati sa postavljanjem pitanja.Radoznalost sama u sebi sadrzi razlog svog postojanja.Nikad ne treba prestati biti radoznao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kazu da devica tesko otvara srce,ja sam uspela ...otvorila ga izludela ga ...ali i on izludjuje mene ...ja sam vaga...

hehe, kod mene je obrnuta situacija, ja sam devica, a on vaga. Ja sam otvoreno ekla o svojim emocijama, a on je komplikovan. hehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Djevice moraju bit zivcani jer vladaju zivicima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Mene strasno to nervira po pitanju emocija.Znam sta osecam i to i pokazujem,a moja draga uvek da sam samo hladan ili seksualni manijak.Imala je oca koji je bio devica,a veliki zenskaros,pa sad misli da sam i ja.Ja jedino priznajem da muskarci Device kasnije sazrevaju.Mada ja nikad sebe i ne poistovecujem sa Devicama,jedina osobina mi je analiticnost,ponekad sitnicavost,a to da sam vredan to ne,mozda usluzan,zelim da pomognem ljudima.Jednom mi je jedan narkoman koji se bavio astrologijom sa jako cudnim pogledom na pitanje sta sam u horoskopu,a ja da sam devica sa podznakom u lavu,odgovorio kratko i jednostavno "Uvek bolji od svojih sefova a nikada sef" i apsolutno je to tacno u mom slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
djolevojvoda i ja se jezim na takve podele
moj otac je devica i nije uopste zenskaros, vec je jako privrzen porodici. Prema tome ne mogu se praviti takve podele, a i ja sam devica. svako od nas ima i lose i dobre osobine, ok sunce nam je u devici, a sta je sa ostalim planetama. Moj najbolji drug je devca, odnosno rof=djeni smo istog dana, jako je emotivan, i bolju osobu nisam srela u zivotu. I to nije samo moje misljenje, to misle i mnogi drugi, cak i jedan strelac.
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma jasno je meni sta je kod Devica i meni su uvek a pogotovo u mladjim danima cesto govorili da sam emotivac i to je apsolutno tacno.I za mene su znali da kazu da sam najbolja osoba na svetu bas zbog moje emotivnosti,a ja ipak mislim da je to zbog usluznosti spremnosti da pomognemo coveku da ga saslusamo jer ipak je nas merkur prizemljeniji pa smo dobri savetnici.Kao klinac cesto sam bio omiljen u zenskom drustvu kao dobra drugarica.Znalo je to cesto da mi bude problem jer su mozda moje namere bile drugacije,a cesto su me devojcice izbegavale bas zbog toga sto pri pomenu Device automatska asocijacija je veliki emotivac.A to sto mi je Sunce i jedina planeta u Devici,nikako se ne osecam devicom vise mi to Sunce koje je moj vladar horoskopa daje simboliku trece kuce i Blizanaca.Mene zanima inace razlika medju nama Devicama,vezano za polozaj merkura.Pa pisite sta vas to karakterise drage sestre i braco vi koji imate merkura u lavu,vi koji imate u devici(verovatno ste vi tipicne Device),i moji merkurijanci u vagi.Ja cu reci da spajam nespojivo i da prica mi je romanticna,cesto sam pomiritelj i diplomata i vidim losu i dobru stranu stvari a kad na to dodamo i analitiku ispada da smo teski smaraci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moj merkuric je  vagi, isto mi je samo sunce u devici. hihi
i apspolutno se slazem sa tobom djole
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 10:03:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.