Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li planirate dolazak na ovogodisnji Beograjd prajd?
da
24.2%  (8)
ne
75.8%  (25)
Ukupno glasova: 33
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deveta Povorka ponosa u Zagrebu  (Pročitano 12989 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pozdravljam ovo pedersko okupljanje u Hrvata , mi jos nismo zreli za ovakve iskorake  . Mi cemo malo popricekati - a do tada nek se i nasi gejovi i lesbuse malo suoce sa cinjenicom da ni sami nisu dali dovoljan doprinos nasim evrointegracijama i pociste prvo svoje dvoriste .  Smile

Nije ovo za nas - nas treba kazniti vecnom zabranom i uvesti nam neogranicene vremenske sankcije da uopste mozemo biti organizatori ovakvih prestiznih okupljanja .  Smile

« Poslednja izmena: 21. Jun 2010, 11:43:29 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Samo se nadam da se neve ponovo dati apsolutno nepotreban publicitet sacici likova od kojih bar pola njih nisu gejevi ali su ispred tih organizacija.

Prosli put su im genijalci odradili vrhunski marketing, pricalo se na svakom programiu, svaki dan o njima i mesec dana posle pokusaja iste. Kao da je cilj da im omogucite sto vise medijskog prostora.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Maslinasata,nemam nista protiv ustava republike Srbije,u kojem pise da je Kosovo sastavni deo Srbije.
Posto je to istina,zar ne.Vi srpski pederi i lezbijke,organizujete u  Srbiji paradu¨ponosa¨.U goste ce vam dodji i sa strane,jel tako?Bice tu Nemaca,Engleza,Holandjana,Austrijanaca,Madjara,Francuza,Hrvata,Slovenaca,Svedjana....pa zasto tu vasu paradu ne odrzite na ulicama Pristine,sa sve zastavama,balonima,cvecem,konfetama,muzikom,ljubavlju kako kazes?Kosovo je Srbija,Pristina je srpski grad,ulice Pristine su javno mesto,cak dole imate i policajce sa strane u  cijim zemljama je potpuno normalno da se desavaju takvi skupovi.Pusti Beograd,znas i sama da vam to nece proci bez zestokih batina.Zasto praviti probleme tamo gde ih nema?Pokusali ste jednom i bilo je krvavo,bice i drugi put i svaki vas pokusaj odrzavanja te sarade bice propracen batinama.Ako postujete ustav Srbije,budite takve patriote pa idite na Kosovo,ako tamo prodefilujete sa sve zastavama.Ja cu prvi biti uz vas da vam se takva manifestacija omoguci na ulicama Beograda.

prvo, mi srbski pederi iako smo pederi pre svega smo srbi! nema setanja po teritoriji koja je pod tudjinskom vlascu, mi samo priznajemo srbsku vlast koja se temelji na tradiciji cara dusana, karadjordja i tita. drugo, necemo da razbijamo srbski korpus, tamo ne bi bilo navijaca a bez navijaca nema ni parade, to zvaki srbin zna
Ma znao sam,da za tako nesto nemate petlje.Nego cisto zbog onog spominjanja ustava republike Srbije.Kosovo je po ustavu srpsko,dok je RSK izgubljena teritorija,koja nije obuhvacena sadasnjim ustavom.Tako,sto se patriotizma tice,tamo u Hrvatskoj ste fulali.Istina je vi ste srpski pederi i lezbijke,i da te nesto naucim Tito nema nikakve veze sa srpskom tradicijom,vec samo sa istorijom.Tradicionalno ko mu jebe mater,i on je bio pedercina.
Maslinasta moze jedno intimno pitanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Ma znao sam,da za tako nesto nemate petlje.Nego cisto zbog onog spominjanja ustava republike Srbije.Kosovo je po ustavu srpsko,dok je RSK izgubljena teritorija,koja nije obuhvacena sadasnjim ustavom.Tako,sto se patriotizma tice,tamo u Hrvatskoj ste fulali.Istina je vi ste srpski pederi i lezbijke,i da te nesto naucim Tito nema nikakve veze sa srpskom tradicijom,vec samo sa istorijom.Tradicionalno ko mu jebe mater,i on je bio pedercina.

samo malo. ne bih ja sada o ustavu, ali ti si me naterao. dakle ustavna je obaveza drzavnih organa da stite suverenitet na kosovu, a ne da to rade gradjani. na to nas ne obavezuje ustav nigde jer je zajemcena sloboda misljenja (nego moze da smatra da kosovu treba dati nezavisnost i to je njegova stvar, jer nije drzavni sluzbenik). ti nemas gde da prijavis paradu u pristini vec samo mozes da odes na onu koja je vec prijavljena. a mi srpski pederi ne idemo na okupljanja koja organizuje lazna drzava kosovo, jer ni mi nismo lazni pederi, nego srbski.

tito i te kako ima veze sa srpskom tradicijom, u svim elementima. i to sa slobodarskom tradicijom i u vezi sa tim legitimitetom vladanja. on je tipicni primer srpskog vladaoca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
a što lažeš da si Srbin kada si rekao da si polu šiptar polu crnogorac ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

samo malo. ne bih ja sada o ustavu, ali ti si me naterao. dakle ustavna je obaveza drzavnih organa da stite suverenitet na kosovu, a ne da to rade gradjani. na to nas ne obavezuje ustav nigde jer je zajemcena sloboda misljenja (nego moze da smatra da kosovu treba dati nezavisnost i to je njegova stvar, jer nije drzavni sluzbenik). ti nemas gde da prijavis paradu u pristini vec samo mozes da odes na onu koja je vec prijavljena. a mi srpski pederi ne idemo na okupljanja koja organizuje lazna drzava kosovo, jer ni mi nismo lazni pederi, nego srbski.

tito i te kako ima veze sa srpskom tradicijom, u svim elementima. i to sa slobodarskom tradicijom i u vezi sa tim legitimitetom vladanja. on je tipicni primer srpskog vladaoca

Ништа се ти не секирај у духу српске традиције ће проћи и овогодишња парада.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
a što lažeš da si Srbin kada si rekao da si polu šiptar polu crnogorac ?

crnogorci su srbi, to mi koji citamo njegosa odavno znamo

Citat
Ништа се ти не секирај у духу српске традиције ће проћи и овогодишња парада.  Smile

prosla je i mi smo bili u zagrebu. pozdrav brate moj srbine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
E да су "ови" "наши" остали у Загребу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Maslinasta Tito nema nikakve veze sa srpskom tradicijom.Nikad nije ni imao.Period proveden pod Titovom vlascu,racuna se kao stagnacija Srba i srpske drzave,kao i svih Srba u okruzenju.
Ali,ti to tek ne razumes.Idemo dalje.To sto ste vi srpski pederi ne cini vas nista bitnim u odnosu na srpske cigane ili srpske jehove?Pa nalazite se u Srbiji,po geografskoj konataciji nasi ste.Ti si se prva pozvala na Ustav Srbije.A u ustavu Srbije stoji da je Kosovo srpsko.U cemu je problem,da tako nesto organizujete sa siptarskim pederima?Mislim da su oni mozda i najugrozeniji?Posto ste vi homoseksualna internacionala¨Svako je brta,ko peder je!¨.Razmisli maslinasta o Pristini,tamo ce biti tek zivopisno.Odmah nakon Pristine idete u Tiranu,i tamo vas ima.
A kako rece neko od forumasa,sto se tice srpske tradicije.Tradicionalno ce vam proteci pokusaj odrzavanja te vase manifestacije.Krv,suze,znoj!
A hteo sam da te pitam,da li si ti u vezi musko ili zensko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Maslinasta Tito nema nikakve veze sa srpskom tradicijom.Nikad nije ni imao.Period proveden pod Titovom vlascu,racuna se kao stagnacija Srba i srpske drzave,kao i svih Srba u okruzenju.
Ali,ti to tek ne razumes.Idemo dalje.To sto ste vi srpski pederi ne cini vas nista bitnim u odnosu na srpske cigane ili srpske jehove?Pa nalazite se u Srbiji,po geografskoj konataciji nasi ste.Ti si se prva pozvala na Ustav Srbije.A u ustavu Srbije stoji da je Kosovo srpsko.U cemu je problem,da tako nesto organizujete sa siptarskim pederima?Mislim da su oni mozda i najugrozeniji?Posto ste vi homoseksualna internacionala¨Svako je brta,ko peder je!¨.Razmisli maslinasta o Pristini,tamo ce biti tek zivopisno.Odmah nakon Pristine idete u Tiranu,i tamo vas ima.
A kako rece neko od forumasa,sto se tice srpske tradicije.Tradicionalno ce vam proteci pokusaj odrzavanja te vase manifestacije.Krv,suze,znoj!
A hteo sam da te pitam,da li si ti u vezi musko ili zensko?

prvo, Albanija je priznala kosovo i nemamo sta tamo (u Tiranu) da idemo. drugo, ne moze se organizovati parada sa onima koji cepaju Srbiju. Internacionala za nas srpske gejeve je neprihvatljiva. iako smo gejevi budimo srbi! ako sam pravoslavac, gej, srbin nemam nista protiv da bude i neko drugi na paradi, ali vise bih voleo da tu bude srpskih nego nekih drugih zastava.

ja sam za to da se na paradi i navija i da se pravi rostilj, a ne da se pije koka-kola (ne pijem nato napitke). draza mi je pihtija na paradi od hamburgera.

i sto se tice Tita, on je tipicni srpski vladalac i on temelji svoju vlast na srpskim oslobodilackim tradicijama i vladao je kao i svaki srpski vladalac, evo poredjenja: knez milos podigao ustanak, tito podigao borbu protiv okupatora, nakon ustanka/rata ubili su svoje protivnike, zatim uzeli celokupnu vlast i legitimisali su se na osnovu prethodnih oslobodilackih borbi. tokom titove vladavine srbi nisu stagnirali - ucestvovali su u kreiranju svetske istorije (malo ali ipak najvise u istoriji), doslo je do popravljanja polozaja zena, radnistva, itd. ne hvalim taj period, ali nije doslo do stagnacije u tom smislu o kojem ti govoris

moj identitet je komplikovan ja sam interqueer, nema sada prostora da to objasnim
« Poslednja izmena: 23. Jun 2010, 04:03:58 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.