Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 18:48:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deveta godišnica demokratskih promena  (Pročitano 21677 puta)
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N70
kojih promena? Smile

Marke su promenuli u Evre. Smile
i otkinuli nas za ogromne pare...
tada je sve sto je kostalo 1 marku prebaceno na 1 evro...
a nama su za 1 marku davali 0.5 evra...ako se ja dobro secam!!!!ako ne..ispravite me!!!

dobijali smo za 1 evro nesto manje od 2 marke kad je euro tek poceo,tako mi se bar cini.....

to sam ja i rekao......mislim da je bilo 1:0.5....
konomija nije nista uradila...samo se vise obecava...slobi se smucilo i da laze...pa je i to presto..kad je video da nema izlaza.....tada su po srbiji harale crvene beretke....a sada hara ko stigne....od tadica,preko miskovica do laze bombasa u valjevu..koji je cuda pravio...pa je nekom zasmetao....i uhapsen je....
apsolutno isto ko 90ih...vladaju kriminal,korupcija,beda i sirotinja...(ne bukvalno vladaju,nego su najzastupljeni!)
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
kojih promena? Smile

a nama su za 1 marku davali 0.5 evra...ako se ja dobro secam!!!!ako ne..ispravite me!!!

dobijali smo za 1 evro nesto manje od 2 marke kad je euro tek poceo,tako mi se bar cini.....

konomija nije nista uradila...samo se vise obecava...slobi se smucilo i da laze...pa je i to presto..kad je video da nema izlaza.....tada su po srbiji harale crvene beretke....a sada hara ko stigne....od tadica,preko miskovica do laze bombasa u valjevu..koji je cuda pravio...pa je nekom zasmetao....i uhapsen je....
apsolutno isto ko 90ih...vladaju kriminal,korupcija,beda i sirotinja...(ne bukvalno vladaju,nego su najzastupljeni!)
'lebati kakva je cuda pravio laza bombas po valjevu????
kriminala ima svugde to je normalana stvar gde su pare tu je i mafija!
Crvene beretke su bile elita,ali i sada priapdnici nekadasnjih CB se mogu naci u specijalnim odredima policije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
a ekonomija nam je skorz otisla u ..... kazu da smo bili razvijeniji 89'  nego danas....al' po meni vlast nema velike mogucnosti na uticaj domace ekonomije,jer vecinu odredjuju monopolisti i lica van zemlje!

Te davne '89 u Srbiji nije postojala privatna svojina ili je bila u ranom zacetku, sve je bilo drzavno ili drustveno i sve je radilo i proizvodilo se, kvalitetno ili ne, imali smo ogroman izvoz zahvaljujuci ranije ostvarenim politicko ekonomskim vezama...I onda, skoro preko noci sve to je puklo, Milosevic je dosao na vlast, pojavljuju se stotine i hiljade sitnih i krupnih ekstraprofitera, tajkuna, strada bankarski sektor, budzet je u rukama jedne partije, privreda staje, ratovi pocinju, sankcije, mafija...

Bio sam klinac, ali se secam tog razdoblja '87-'89, nije to bila samo decacka bezbriznost, osecala se sigurnost, socijalna, finansijska, ali nista lepo ne traje dugo. Nakon kraha, se u nekim periodima, cak i pod Slobom, '95, '96 a i '03-'05 nazirao neki oporavak, ali je to bilo kratkotrajno i ponovo smo se vracali na staro. Mi treba da budemo srecni ako ponovo dostignemo taj standard iz '89., ali kako smo krenuli, bojim se da nam se ne ponovi '93.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N70
xexe...kolko sam ja cuo da vlada sprema povracaj na ustav iz 74' uz malu dopunu...
znao je tito sta je radio........nije dzabe taj ustav vazio onoliko koliko je vazio....promenjan je samo zab dela oko kosova...da bi postao legitimni deo drzave...a to je iskorisceno da bi se uvele i izmene koje su odgovarale tadasnjoj vlasti(DS-u)!!
a narod je nagovoren da glasa zbog izmene o statusu kosova!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
analiticari su prognozirali da pocetkom 2010 srbija dostice nivo inflacije iz 93',nadam se da grese.....
ali o cemu mi pricamo kad hrvati imaju jacu valutu od nase,1kn=12 RSD,a o bosanskoj marki i da nepricam Smiley
kao da neko namerno unistava dinar.....
nije tu samo izmena o kosovu,ima u ovom ustavu dosta novina,a ima i mnogo praznina.....sve u svemu i dalje stojimo u mestu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N70
kojih promena? Smile

'lebati kakva je cuda pravio laza bombas po valjevu????
kriminala ima svugde to je normalana stvar gde su pare tu je i mafija!
Crvene beretke su bile elita,ali i sada priapdnici nekadasnjih CB se mogu naci u specijalnim odredima policije.
ako ne znas sta je radio...onda nadji na internetu,prelistaj bajatnu dnevnu stampu!!!
neam  ja nista protiv CB....al one nisu trebale da budu glavna institucija u srbiji 2000...i nije trebao kostunica da bude jaci od djindjica zato sto je imao iza sebe CB.....
o tome se radi..
CB su trebale biti poslate na kosovo...pa da vidimo da li bi g-din hgasim taci proglasio nezavisnost....ako bi ga uopste i bilo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N70
analiticari su prognozirali da pocetkom 2010 srbija dostice nivo inflacije iz 93',nadam se da grese.....
ali o cemu mi pricamo kad hrvati imaju jacu valutu od nase,1kn=12 RSD,a o bosanskoj marki i da nepricam Smiley
nije tu samo izmena o kosovu,ima u ovom ustavu dosta novina,a ima i mnogo praznina.....sve u svemu i dalje stojimo u mestu!

hm....madjarska je u evropi..pa jedna forinta vredi cak 267 din....*po prodajnom kursu).....
ali kakva god bila forinta,oni u u eu...a mi ne!!!!
slazem se...tabamo u mestu...nista novo...sve po starom samo u novom (demokratskom)pakovanju!!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

hm....madjarska je u evropi..pa jedna forinta vredi cak 267 din....*po prodajnom kursu).....
ali kakva god bila forinta,oni u u eu...a mi ne!!!!
slazem se...tabamo u mestu...nista novo...sve po starom samo u novom (demokratskom)pakovanju!!!!!

mislim da si se zeznuo 1 RSD   =2.90 HUF Smiley
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 20:19:50 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ma ista je to banda sada i pre 5. oktobra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Sasa92, Đinđić je nepotrebno prepustio vodeću ulogu Koštunici. Smatralo se da je Milošević iskompromitovao Đinđića, međutim mislim da je narod toliko bio sit Miloševića , da ga je mogao srušiti i Šećerovski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 18:48:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.