Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 13:37:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deus Ex: Human Revolution  (Pročitano 27499 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Jel vredi igrati ovo pre novog Huareza (koji se skida)?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Motorola 
Igram je par sati i ne orgazmiram .Tip koji je pozajmio glas Džensenu zvuči kao Klint Istvud iz najboljih špageti-vestern dana (pričanje preko cigarilosa i tako to).Nešto i nemam pravi sajber-pankerski doživljaj koji imah čitajući (svojevremeno) Gibsona,Lidiju Beatović i ostale.
Trudim se da odrađujem što više sporednih zadataka zbog dodatnog augmentovanja,ali mi već sada postaje dosadno.Bolje sam se zabavljao sa Splinter Cell-om i Thief-om. 
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Sony 
Pa dobro, i mene je iritirala pomenuta kombinacija Boška Jakovljevića i Klinta (citat Quzme). Ali opet koliko je dobar stealth i hakovanje, posle nekog vremena nisam ni obraćao pažnju. Priča takođe nije loša mada, ali pred kraj dobija jednu solidnu dimenziju gluposti, mada mi ni to nije sustilo utisak o igri koju smatram više nego dobrom. E, da ko smatra da su boss bitke jednodimenzione i po sistemu "pucaj, pucaj", čisto da zna da ih nisu pravili likovi iz Eidosa nego ovaj čika:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Motorola 
Da budem iskren,NISAM odigrao Deus Ex keca ,mada ga imam.Započeh ga,ali me je nakon sat-dva mučenja,od daljeg igranja odvratila jeziva mehanika igre (neke stvari ne varim).Zato sam,verovatno,strožiji (pitanje je da li time i objektivniji ???) od igrača koji su ovaj nastavak tako dugo čekali.
Ovde se radi o tome da mi svet o kome se igra odigrava ne deluje uverljivo ("trodimenzionalno",a ne govorim o grafičkim aspektima igre),nešto mi tu nedostaje (nedostaje mi još par sati igranja da bih bio siguran šta to).Stalker mi je delovao,Metro mi je delovao,Fallout mi je delovao,ali ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Sony 
Problem keca je kao i problem mnogih igara - Pravljene su za taj period, i danas se vraćati na njih ume da bude zeznuto. Evo ja sam instalirao Blood 2 iz 1998, i moram da kažem da je igra (kao pucačina) veoma teška za današnje igranje, čak i ako razbijate na hardu, ova je u odnosu na to nightmare.

Isto tako je i sa Deus Exom. Moraš prosto da razmišljaš na nivou kraja 90tih, kako bi mogao da ga igraš. Igra je inače vanseriska, i treba je preći barem jednom. To što nemaš wibe za novi DE, me baš čudi. Meni je igra inače bila zabavnija kao šunjačina nego kao pucačina Em više ex-a, em je daleko zabavnije kada tražiš put kako da obaviš zadatak a da ne budeš primećen od strane protivnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Motorola 
Problem keca je kao i problem mnogih igara - Pravljene su za taj period, i danas se vraćati na njih ume da bude zeznuto....
Nije stvar u paučini.Igram,povremeno,GoG-ova izdanja i sjajno se zabavljam.Sa Deus kecom sam stalno imao utisak da se spoplićem,ili da su mi noge preteške.

Meni je igra inače bila zabavnija kao šunjačina nego kao pucačina Em više ex-a, em je daleko zabavnije kada tražiš put kako da obaviš zadatak a da ne budeš primećen od strane protivnika.

Naravno,pretpostavljam da je na taj način igra svaki "okoreliji" ( da ne kažem inteligentniji) igrač.Lako je voštiti se,ali ima nešto i u tehnici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Motorola 
Evo koga treba kriviti...

(RockPaperShotgun intervju sa Jean-François Dugas-om,Deus Ex: Human Revolution lead-om ,23.septembar,može se naći : ovde )

Mislite li da pametnjaković sa Zapada neće posegnuti za doktrinom "okrivi običnog čoveka",grdno ste se zahebali...

Evo ga isečak iz Dugas-ove priče :

-------------------------------------------------------

"RPS: Why do you think the boss battles didn’t work?

Dugas: When we started the goal was to have those boss fights with the same design and rules as the rest of the game. We had our pillars of stealth, of non-lethal actions, and everything else, and we wanted to make sure that was reflected in the bosses, but in the end it was not. It’s the place where people were surprised because they would equip themselves in a certain way and then they got their and everything they’d fought for disappeared. You have to change your mindset, which can be upsetting. I think the biggest weakness there wasn’t the concept of having boss fights, it’s just that our boss fights are not Deus Ex boss fights and that’s why people are complaining about them. I guess we live and learn.

Should we have cut them? It’s a decision we made, we said “well at least they will be entertaining in some fashion”. The biggest surprise, actually, was having released the game and finding that people thought they were frustrating. Not just that they weren’t that interesting, but that they were frustrating. The playtesters internally gave us a lot of good feedback for the game, and on the bosses they felt that the fights were entertaining and making you use what you had learned. They didn’t say they were frustrating. We knew it was not in step with the rest of the game, but the surprise for us was that the playtesting was correct everywhere but the bossfights. So lesson learned.  "

-------------------------------------------------------------------------------------

UAAAAAA.....!!!!!

Da su pitali bilo kog istočno-evropskog igrača kakvo mišljenje o igri ima,mogu se kladiti da bi im (barem) 95 % njih ukazalo na pomenuti problem (ovo stoga što ih piraterija,čitaj : "laka dostupnost materijala za testiranje", čini
vrhunskim all-around znalcem istih) .

« Poslednja izmena: 25. Sep 2011, 12:19:17 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Sony 
Problem je sledeći - Što kaže Ben "Yahtzee" Croshaw, boos fight treba da bude test svega što smo naučili, neki od likova koji u igri nisu samo "nabudženi minion sa dodatnim potezima". Pre svega se ovo odnosi na npr. zadnji fight u Fallout 2, gde zadnjeg bossa možete rešetati, hakovati turete ili ubediti okolne npc-ove da ga napadnu. Zašto nešto tako nije bilo i ovde? Mesto toga sve je - pucaj, pucaj, pucaaaj!!!, bez pravog smisla, logike i suvoparno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Motorola 
Naravno,da ne bude da se vadim na boss-fight...Kao nekome ko (barem se nadam da je tako) solidno barata pojmovima opšte kulture (,a SF joj pripada),smeta mi još par "sitnica"...

Sajber-pank je (pored tehnološkog),prvenstveno - kulturni šok !!! "Augmentovani" ljudi su neuporedivo finija granulacija nečega čiji je paroksizam "kiborština" (uprošteno : od "unapređivanja" ovoga i onoga do "Resistance is Futile" borgova je duuuuugačaaak put !);zato smatram velikom manom pojavljivanje prvih pravih sajber-pankerskih NPC-ova tek na kineskom nivou.Igrače (koji su,većinski,mlađi od 20 godina - time i nedovoljno upoznati sa sajber-pank smernicama) je trebalo "nokautirati" odmah na početku igre,suočivši ih sa suštinom augmentovanja (sajber-panka).Propust je u lošem scenariju koji je igru započeo kao prosečan FPS,umesto da posegne za (barem) 20-minutnom "predigrom" (i time igrače "uvuče" u Neuromanser/Blejdraner univerzum).
Pomenuti propust će dovesti i do lošije prodaje,ali - neka o tome brinu lovani iz industrije igara.
   Čini se da je i ekipa koja je igru pravila (,ili neko inteligentniji) ovo shvatila,čim najavljuju DLC koji treba da "osvetli" prethodna dešavanja (znači - predigra sledi,ali će utisak o čitavoj igri biti daleko lošiji nego što je trebalo da bude).    Smile

Ovako ispade samo :

« Poslednja izmena: 25. Sep 2011, 15:46:17 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Sony 
Dobro, igra je pravljena za "široke narodne mase" ne samo za ljubitelje cyber punka. Meni se sviđa što ima duh originala, dobar sistem šunjanja i dizajn nivoa. Voiceover je sasvim korektan, čak ponekad izvlači i solidan humor:

Iritira me kraj same igre koji je tako neusklađen sa odličnim početkom i sredinom. U to ubrajam (gotovo) sve što se događa u Panchaea delu (mnogo puta sam rekao, ali uvek može još Smile).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 13:37:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.