Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desetine stranih agenata legalno radi u Srbiji  (Pročitano 31361 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Prisustvo tako velikog broja agenata, znači da živimo u tam tam državi. Zar ne? Inače razbijanje Srbije nije stvar zavere, niti neke tajne večere. Problem što srpski političari ne znaju da se uklope u interese velikih sila, Jer naši interesi mogu biti samo deo interesa Velikih sila. S druge strane ekonomski zavisna zemlja ne može biti nipolitički jaka.

Perudji , velike sile uklapaju male drzave u svoje interese , a ne obrnuto ..... To ti je prvi zakon geopolitike .
« Poslednja izmena: 08. Jan 2010, 20:17:16 od Topla2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5
Prisustvo tako velikog broja agenata, znači da živimo u tam tam državi. Zar ne? Inače razbijanje Srbije nije stvar zavere, niti neke tajne večere. Problem što srpski političari ne znaju da se uklope u interese velikih sila, Jer naši interesi mogu biti samo deo interesa Velikih sila. S druge strane ekonomski zavisna zemlja ne može biti nipolitički jaka.

Perudji , velike sile uklapaju male drzave u svoje interese , a ne obrnuto ..... To ti je prvi zakon geopolitike .

Хајде да мало подигнемо овдје тензије.

Већ сам једном питао али нисам од никога добио са форума одговор.
Има ли неко комплетну биографију од Тадића и Ђинђића?
Хајде да ми неко покаже биографију за период школовања од 20-30 године њиховог
живота.

Ја ћу након тога вама још једну "измишљену" причу.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

зашто те интересују биографије небитних људи? Smile

то је као да тражиш моју биографију или миливоја ускоковића из доње моштанице Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Bilo davno,2003 ili 4-te kad su Radikali dobili parlamentarne izbore.Ja pogodio pobednika i normalno,prvi taksi i pravo pred Magistrat na slavlje..hiljadu Radikala,200 zastava..idemo prema centru grada,pesma,trubaci,ludilo i negde usput se pojavi neki u crnom mantilu sa nekom belom akreditacijom na grudima,visi..dobacio sam mu nesto na engleskom(tacno znas o kome se otprilike radi),on meni i krenemo zajedno..kaze mi kako je on izaslanik iz oebsa(kurca-palca),Poljak i kako je negativno iznanenadjen ishodom izbora i zasto su Srbi tako glasali,reko"sad cu ja tebi sve da objasnim",odemo iz kolone..trazim neku praznu kafanu po sporednim ulicama,sve zivo zatvoreno,vratimo se..tu je negde bio otprilike kraj povorke i slavlja kad izleteli neka cetvorica nasih i dobacuju nesto Poljaku,nekako sam uspeo da ga spasim od teskih batina,dok sam nagovarao nase da ga ne diraju..za divno cudo ,da ne poverujete,za 2 min. je zvao nekog mobilnim,dosao auto,ovaj u auto i bezanija,i nije mi se ni zahvalio sto sam ga spasao. Smile

Posle mi bilo zao,kad sam video da opet Pobednik Izbora nije sastavljao Vladu..bilo mi zao sto ga sam nisam propustio kroz sake.
Toliko o tome koliko stranih njuskala imamo u Zemlji Srbiji koji se ne ustrucavaju da odu u grotlo njihovih samoproklomovanih "neprijatelja" samo zato da bi nas i dalje nesmetano pljackali,pljackali,pljackali uz svresrshodnu podrsku ovih izdajnika na Vlasti
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

живота.

Ja imam samo sabrana dela Zorana dr Bulevara . Kad samo stize da napise 130 knjiga ?  Smile .. I Seselj je napisao manje .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5

живота.

Ja imam samo sabrana dela Zorana dr Bulevara . Kad samo stize da napise 130 knjiga ?  Smile .. I Seselj je napisao manje .  Smile

Ма није то био неки проблем у "његово" вријеме.
Од 1989 када се вратио са печалбе до 2003 је имао времена за по 9.28 књига годишње или
0.77 мјесечно.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Šeki je napisao bar milion knjiga, a svaka počinje psovkom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6b5
Šeki je napisao bar milion knjiga, a svaka počinje psovkom. Smile

Па човјек је знао шта се дешава па кад не може лијепо онда........ Smileожежи.
Додуше и ја сам прочитао да је Зоки (није Мока)имао око 130 "дјела".
Волио бих баш знати да ли га је Војо (није Брајевић)сустигао. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Koliko ja znam Đinđić je napisao četiri knjige, ostalo su novinski članci, razne rasprave i sl.
Niko nikada po broju izdatih, a nepročitanih knjiga, neće prevazići Šekija. Uopšte u glupostima Šekija je teško prevazići. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Koliko ja znam Đinđić je napisao četiri knjige, ostalo su novinski članci, razne rasprave i sl.
Niko nikada po broju izdatih, a nepročitanih knjiga, neće prevazići Šekija. Uopšte u glupostima Šekija je teško prevazići. Smile
Udji u bibliografiju ...... Dindzic je napisao 130 -140 knjiga ....  Smile.. Seki zaostaje .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.