Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 13:56:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dešavanja u Bosni i Xercegovini  (Pročitano 23464 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
majk je skracenica od prezimena
nema vzeze s amerima Smile

a jesi ti srbin ili bosnac Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
@inzko80 cetnici imaju veze sa ovom temom?  Smile
Mislim da ti i sanjas cetnike.Da naravno da imaju penzije u Srbiji kao i svi oni koji su se borili protiv fasita sto nije slucaj sa gospodom navedenim na fotografijama.
Ali ajde,necemo sada u off,a sto se tice teme gledao sam neki dan emisiju u kojoj Hrvati iz BH ne misle ono sto vasi politicari pricaju.Ne znam koliko ca vasa (vekovna) ljubav jos trajati,ali po onome sto sam cuo nece jos dugo.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
@inzko80 cetnici imaju veze sa ovom temom?  Smile
Mislim da ti i sanjas cetnike.Da naravno da imaju penzije u Srbiji kao i svi oni koji su se borili protiv fasita sto nije slucaj sa gospodom navedenim na fotografijama.
Ali ajde,necemo sada u off,a sto se tice teme gledao sam neki dan emisiju u kojoj Hrvati iz BH ne misle ono sto vasi politicari pricaju.Ne znam koliko ca vasa (vekovna) ljubav jos trajati,ali po onome sto sam cuo nece jos dugo.

sta nasi politicari pricaju ???? ja vrlo dobro poznajem politicku situaciju u fbix...bosnjacki politicari ne ovore u ime xrvatskix politicara...xrvate u bosni i xerceovini reprezentuju dvije politicke rupacije xdz i xdz1990...jedni su za 3 entitet, a drui su malo neodredjeni, ali imama utisak da su vise orjentrani na funkcionalniju drzavu bix i jednakopravnost xrvatsko naroda koji apriore ne mora znaciti 3 entitet...a sto se tice draana covica i njeovo xdz-a jasno mi je sto nainje srbima, pa covjek se nekad tako i izjasnjavao a boami potpisivao cirilocm...medjutim istina je sljedeca, xrvati da bi dobili treci entitet moraju traziti i od dodika dio teritorija a ne samo od bosnjaka tj federacije bix...a situacija je sljedeca xrvati trenutno u BiX niti mou napraviti niti srušiti BiX državu...u novije vrijeme pokušavaju postati relavantni sa naginjanjem Dodiku ali...jednostavno u takvoj su poziciji da nemaju šta ponuditi niti Bošnjacima niti Dodiku....i tu se priča završava.

« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 23:00:58 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
po nacionalnosti sam srbin po regionalnosti bosanac ko srbin u sumadiji sumadinac vojvodjanin u vojvodini il kosovac u kosovu :[115]
sve teritorije koje su moji serboi prije 1500 godina naselili Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Srbi i Muslimani,muslimani i srbi nemogu zajedno nikada...Ja mislim da je to vec ocito...(ovo govrim u smlislu drzave)..Kosovska bitka 1389 , pa 500 godina zla , pa bosna , pa sad i Kosovo..pa u Kurac vise....Ubijamo se ko nenormalni pa trazimo posle krvca pa optuzujemo jedni druge i tako u krug .
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Sta vasi politicari pricaju? Pa odprilike da tece med i mleko tj kako ste vi i Hrvati u velikoj ljubavi.....
Ja ti kazem sta govore gradjani federacije hrvatske nacionalnosti,a sada cu ti reci i sta.Kazu da ih Zagreb ne podrzava dovoljno tj da su u neku ruku ostavljeni na cedilu od svoje matice.Kazu da zele treci entitet.Kazu da se ne vide u buducnosti kao gradjani BH vec da se vide kao gradjanima Herceg Bosne pripojene HR matici itd,itd....
Dali ce oni dobiti svoj entitet,dali ce oni i dalje ostati u BH,dali cete vi i dalje biti njihove cvece....to mene ne interesuje.Ja ti samo kazem sta su ljudi rekli,a svi mi vrlo dobro znamo ko su Hrvati iz Hercegovine i koji su njihovi ideali i najbolji primer je Andrija Artukovic iz sela Klobuk kod Ljubuskog tj Federacija BH.Veruj mi da (a verujem da ti to vrlo dobro znas) da je Hercegovina puna ljudi koje se dive njegovom liku i delu tj onih koji ne zele da zive sa Muslimanima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Muzika MItra MIrica nema nikakve veze sa temom .. prekinite da serete po temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Sta vasi politicari pricaju? Pa odprilike da tece med i mleko tj kako ste vi i Hrvati u velikoj ljubavi.....
Ja ti kazem sta govore gradjani federacije hrvatske nacionalnosti,a sada cu ti reci i sta.Kazu da ih Zagreb ne podrzava dovoljno tj da su u neku ruku ostavljeni na cedilu od svoje matice.Kazu da zele treci entitet.Kazu da se ne vide u buducnosti kao gradjani BH vec da se vide kao gradjanima Herceg Bosne pripojene HR matici itd,itd....
Dali ce oni dobiti svoj entitet,dali ce oni i dalje ostati u BH,dali cete vi i dalje biti njihove cvece....to mene ne interesuje.Ja ti samo kazem sta su ljudi rekli,a svi mi vrlo dobro znamo ko su Hrvati iz Hercegovine i koji su njihovi ideali i najbolji primer je Andrija Artukovic iz sela Klobuk kod Ljubuskog tj Federacija BH.Veruj mi da (a verujem da ti to vrlo dobro znas) da je Hercegovina puna ljudi koje se dive njegovom liku i delu tj onih koji ne zele da zive sa Muslimanima.

evo sta pise jedan xrvat na druome forumu ???

Bre Srbine ne pravi se dasa Posavina nije zemlja vasa

Genocidna srpska tvorevina je nastala genocidom i na tudzoj zemlji
Mi Hrvati i Muslimani vam porucujemo Jos nije sve gotovo Mi cemo se zasigurno vratiti u nasu Bos Posavinu jer je to nasa zemlja i vjekovno ognjiste koje je samo privremeno okupirano
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Nebuloza?
Aj dobro,ja ti kazem sta sam gledao a ti to nazovi kako god zelis,a kolega 2772 ima pravo na svoje misljenje kao i svi mi  Smile
Jednostavno moje misljenje je da vas Hrvati ne voli nista vise od nas,a dali cete ziveti i dalje u istoj zemlji ili cete se podeliti...to se sa Hrvatima dogovorite.

Edit:
Evo sta jedan Musliman sa drugog foruma kaze.

Ja sam Musliman mada znam da su mi preci bili Srb ali ne smem od raje da se vratim korenima.Moje misljenej je da se rep Srpska treba odvojiti od BH isto kao i deo BH koji je vecinski hrvatski.Isto tako mislim da se u Srebrenici nije dogodio genocig tj genocid se dogodio par dana pre ulaska srpske vojske u Srebrenicu kada su Naser Oric i nejgove jedinice pravile pokolj u selima oko Srebrenice koja su naseljena srpskim zivljem.Isto tako Mislim da Srbi iz RS imaju pravo na referendum o odcepljenju iz BH jer su se i bivse republike odvojile od SFRJ na taj nacin pa zasto bi nekome uskratili isto to pravo.
Hajrudin iz Zenice

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 23:33:18 od Mistreated »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Šaraba: Popis imovine biće štetan po RS
26.11.2009. u 22:46

Popis imovine u BiH je suštinsko pitanje i nije trebalo dozvoliti da ga završe stranci, jer je unaprijed poznato da će ishod biti katastrofalan po Republiku Srpsku (RS), izjavio je danas delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Slobodan Šaraba.

Šaraba je danas uputio oštru primjedbu OHR-u zbog načina na koji vrši popis imovine u BiH, kao i aktuelnoj vlasti, koja je "morala naći način kako će se izvršiti popis, a ne prepustiti to OHR-u".

"Dobio sam informaciju da će sa imovinom BiH biti popisan i nacionalni park Sutjeska, pa se samo pitam kome će pripasti, BiH ili RS", istakao je Šaraba u Trebinju.   Smile

On je izrazio bojazan da se stvari oko ovog pitanja "kreću u pravcu u kome ne bi trebalo".

"Mi u RS treba da se borimo za svoje, jer Sarajevu odgovara sve što će se desiti na uštrb Srpske", naglasio je Šaraba.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 13:56:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.