Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 140853 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
CSKA (ipak) u Antaliji

Jesenji prvak bugarskog sampionata, sofijski CSKA, drugi deo priprema ipak će obaviti u Antaliji, upkos odustajanju mnogih ekipa zbog pojave ptičjeg gripa u Turskoj.

Odluka je doneta zbog činjenice da u Antaliji nije zabaležen nijedan slučaj ove bolesti. Ekipa Miodraga Ješića na put kreće 2. februara, a povratak je planiran za 19. februar. CSKA će u Turskoj igrati najverovatnije protiv moldavskog Šerifa, ukrajinskog Metalurga i ruskog tima Krila Sovjetov. 

Bugarski tim trenutno se priprema u Tunisu, gde će ostati do 29. januara.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Rejna i dalje u "Sitiju"

Amerikanac Klaudio Rejna produžio je ugovor sa Mančester sitijem za još godinu dana, do juna naredne godine.

Igrač sredine terena postigao je četiri gola u 53 utakmice koje je odigrao za Mančester siti od avgusta 2003. godine, kada je došao iz Sandelenda.

"Ovaj klub ide u pravom smeru. Dobro je što je sve na svom mestu i što možemo da nastavimo sa uspesima u narednih nekoliko godina", rekao je Rejna, koji će najverovatnije biti član reprezentacije SAD na predstojećem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Rejna je ove sezone odigrao 14 utakmica, a potom je, prošlog meseca, povredio članak.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Miler iz Rendžersa u Seltik!

Nekadašnji fudbaler Glazgov Rendžersa Keni Miler potpisao je predugovor sa najvećim rivalom tog škotskog tima - Seltikom.

Miler, koji trenutno nastupa za engleskog drugoligaša Vulverhempton, Seltiku će se pridružiti na kraju sezone, saopštio je u četvrtak tim iz Glazgova.

Škotski napadač je potpisao trogodišnji ugovor sa Seltikom sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Miler će tako postati tek treći fudbaler koji je nastupao i za Rendžerse i za Seltik. To su pre njega uradili samo Mo Džonson i Alfi Kon.

"Neverovatna je čast potpisati za klub statusa kakav ima Seltik. Imao sam brojne ponude, ali kada je Seltik pokazao interesovanje nisam se dvoumio, jer tamo želim da igram", rekao je Miler.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
"Viola" dovela Danca Kroldrupa

Italijanska Fjorentina kupila je danskog fudbalera Pera Kroldrupa, koji je do sada igrao za  Everton, saopšteno je četvrtak u Firenci.

Detalji o ugovoru nisu saopšteni. Tim transferom 26-togodišnji defanzivac se vratio u Italiju, iz koje je otišao u junu prošle godine.

Kroldrupa je Everton doveo iz Udinezea za pet miliona funti i potpisao sa njim ugovor na četiri godine, ali on nije uspeo da se prilagodi timu, a potom se i povredio, pa je za klub iz Liverpula odigrao samo dve utakmice - jednu u ligi i drugu u FA kupu.

Fjorentina je trenutno četvrta u Seriji A sa 40 bodova iz 20 utakmica, a sa 13 bodova zaostatka za liderom Juventusom.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Kasapa osam nedelja van terena

Kapiten lionskog Olimpika Klaudio Kasapa odsustvovaće sa terena od šest do osam nedelja pošto je na treningu u četvrtak povredio zadnju ložu leve butine, UEFA. Brazilac bi zbog povrede mogao da propusti obe utakmice Olimpika protiv PSV Ajndhovena u četvrtfinalu Lige šampiona.

Trener Olimpika Žerar Ulije imaće velikih problema u sastavljanju odbrambene linije u narednom periodu pošto trenutno ne može da računa ni na Erika Abidala, koji je u novembru povredio članak i čiji se povratak na teren očekuje sredinom februara, ni na Laminu Dijatu, koji sa Senegalom učestvuje na Kupu afričkih nacija.

Dobra vest za Ulijea je povratak Antonija Reveljea u tim posle tronedeljne pauze zbog povrede potkolenice.

Priredio: IL
Izvor: B92 Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Vejn Bridž na pozajmici u Fulamu

Odbrambeni fudbaler Čelsija Vejn Bridž do kraja sezone nastupaće na pozajmici u Fulamu kako bi pokušao da povrati mesto u reprezentaciji Engleske uoči Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

"Vejn Bridž je igrač svetske klase i, iako se nedavno vratio na teren posle duže pauze, više smo nego srećni što je sa nama", rekao je menadžer Fulama Kris Koleman za klupski sajt.

Bridž je u februaru prošle godine slomio nogu i na teren se vratio u oktobru, ali je njegovo mesto u startnoj postavi Čelsija u medjuvremenu zauzeo španski levi bek Asjer del Orno.

"Vrlo sam srećan što ću ostatak sezone provesti u Fulamu zato što mislim da je za mene vrlo važno da sledećih meseci igram, pošto bih očigledno želeo da nastupim za Englesku na Svetskom prvenstvu", rekao je Bridž.

Svetsko prvenstvo počeće 9. juna, a Engleska će igrati u grupi B sa reprezentacijama Paragvaja, Trinidada i Tobaga i Švedske.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Tinejdžer "Svetaca" zvezda Arsenala

Engleski mediji spekulišu da su Arsenal i Sautempton dogovorili sve detalje oko transfera 16-godišnjeg napadača "Svetaca" Tea Volkota.   

"Topdžije" će isplatiti Sautemptonu 12,5 miliona funti za maloletnog napadača, koji će profesionalni ugovor moći da potpiše 16. marta kada napuni 17 godina.

Ipak, ništa do danas nije potpisano, a Arsen Venger je za klupski sajt rekao: "Ništa nije gotovo i dok ne bude potpisa – neću da pričam o tome. Ipak, nadam se da će sve biti jasno u sledeća 24 sata."

Volkot nije trenirao u četvrtak, a sumnja se da je verovatno bio na Hajberiju na lekarskim pregledima. Mladu zvezdu u Arsenal je javno pozvao i najbolji igrač i kapiten tima, Tjeri Anri, koji je "nasledniku" poručio da će u dresu "Topdžija" najbrže napredovati i da je dobrodošao. Poziv je naravno došao i od Čelsija, koji je nudio i više novca, ali izgleda da ovoga puta novac neće biti presudan. I menadžer Totenhema Martin Jol želeo ga je u svom timu.

U dosadašnjem delu "Championshipa" Volkot je postigao 5 golova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Dindan doživeo porodičnu tragediju

Napadač Obale Slonovače Aruna Dindan, napustio je reprezentaciju uoči početka Kupa afričkih nacija zbog smrtnog slučaja u porodici.

Dindanu je iznenada umrla jedna od ćerki bliznakinja i nije izvesno da će se fudbaler Lansa vratiti u tim tokom šampionata.

Trener Obale Slonovače, Anri Mišel izrazio je žaljenje zbog tragičnog događaja:
"Teško ga je pogodila ova tragedija. Voleo bih da nam se što pre pridruži, ali nisam siguran da će se vratiti u ekipu. Imali smo dosta problema poslednjih godinu dana. Prvo smo izgubili prvog asistenta trenera, potom loša politička situacija u zemlji i na kraju ova tragedija", konstatuje Mišel.

U kvalifikacijama za Mundijal, Dindan je postigao šest golova i bio jedan od ključnih igrača u svojoj ekipi.

Priredio: Zoran Panjković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Kanji novi trener Empolija

Italijanski fudbalski prvoligaš Empoli otpustio je dosadašnjeg šefa stručnog štaba Marija Somu i na njegovo mesto postavio Luidjija Kanjija, bivšeg trenera Pjaćence i Verone dok su se takmičili u Seriji A.

Soma, koji nikada do sada nije vodio prvoligaški klub, prošle sezone je sa puno uspeha radio u Empoliju i uveo ga u društvo najboljih.

Empoli trenutno zauzima 15. mesto na tabeli italijanskog prvenstva, sa četiri boda više od klubova iz opasne zone.

Soma je šesti otpušteni trener ove sezone u Seriji A.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Oduševio sam Kolera
Zvezdin štoper Bojan Miladinović sjajnom partijom protiv ruskog Spartaka primorao trenera Duizburga da ga angažuje

Bojan Miladinović više nije u planovima Valtera Zenge za prvi tim Crvene zvezde, ali bi u najskorije vreme mogao da potpiše ugovor sa bundesligašem Duizburgom.

Krivokapić od danas Rapidov

Još jedan fudbaler na koga Zenga više ne računa, Radovan Krivokapić, od danas bi i zvanično trebalo da postane novi član Rapida iz Beča. Faks iz glavnog grada Austrije trebalo bi da stigne u Ljutice Bogdana u toku dana kako bi se završile sve formalnosti oko prelaska veznog igrača u redove ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona.

- Sve je prošlo u najboljem mogućem redu i slobodno mogu da kažem da su me saigrači odlično prihvatili. Odradio sam nekoliko treninga sa ekipom Duizburga i odigrao utakmicu protiv Spartaka iz Moskve. Iako smo izgubili ubedljivim rezultatom (3:0), odigrao sam odlično i trener Jirgen Koler, inače nekada sjajan štoper, bio je oduševljen mojim nastupom. Održaće sastanak sa predsednikom kluba i pokušaće da ga ubedi da treba da me dovedu - izjavio je Miladinović za Start.

Stigli ste u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali niste dobili pravu priliku da pokažete zbog čega ste dovedeni. Šta Vas je, po Vašem mišljenju, sprečilo da se dokažete?
- Nije bilo problema. Jednostavno, nisu se sve kockice složile i desilo se da me nigde nema. U početku sam dobijao kakvu-takvu priliku, ali vremenom je minutaža bila sve manja.

Da li se kajete zbog odluke da pređete u Crvenu zvezdu?
- Nikada nisam razmišljao u tom pravcu da sam se prevario što sam došao na Marakanu. Poziv kluba kao što je Crvena zvezda se ne odbija jer onog trenutka kada su me pozvali nisam više razmišljao. Opet bih isto uradio, pa makar znao da ću ponovo sedeti na klupi godinu dana. Takođe, i kada je odlazak u inostranstvo u pitanju, nije isto kada te ljudi gledaju u dresu Napretka ili u opremi Crvene zvezde - rekao je Miladinović.
A. Grujić

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.