Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142423 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Fala k.rcu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Međunarodna poternica za Terzićem?

Srpska policija je po nalogu Okružnog suda u Beogradu raspisala međunarodnu poternicu za Zvezdanom Terzićem, pišu 'Novosti'.

Sud je zahtev uputio pre nekoliko dana i čekalo se da policija prikupi potrebnu dokumentaciju. Raspisana je takozvana "crvena" poternica što praktično znači da je svaka od 185 zemalja, članica Interpola, dužna da Terzića, čim ga locira - uhapsi.

Istraga protiv Terzića pokrenuta je početkom aprila, a prema zahtevu za sprovođenje istrage, Terzić je kao direktor OFK Beograd, od transfera fudbalera Vanje Grubača protivpravno stekao 1.100.000 maraka.

MUP Srbije je zbog sumnje u malverzacije oko Grubačevog transfera za Terzićem raspisao potragu početkom marta ali je on dva meseca ranije otputovao u Hrvatsku na seminar UEFA, da bi zatim bio u Francuskoj, odakle je, prema njegovim tvrdnjama, otišao na usavršavanje u Finiks, u SAD.

I pored najava da će se krajem februara vratiti u Beograd to nije uradio. Umesto u glavnom gradu Srbije, navodno se obreo u Londonu. Rešenje o sprovođenju istrage protiv Terzića doneto je 13. aprila. Istražni sudija je doneo i rešenje o raspisivanju sudske, lokalne poternice za bivšim predsednikom FSS. Kako je Terzić i dalje na slobodi, a ne zna se tačno gde se nalazi, sud je doneo odluku da se raspiše međunarodna poternica.

U međuvremenu u javnosti su se pojavile informacije da Terzić nije ni putovao u SAD, niti u Francusku i da je sve vreme u Crnoj Gori. Oglasila se crnogorska policija, naglašavajući da i ukoliko se on nalazi na njihovoj teritoriji ne mogu da ga uhapse, jer nemaju zakonskog osnova za to. Saopštili su i da će u slučaju da za Terzićem bude raspisana međunarodna poternica, preduzeti mere u cilju njegovog lociranja i hapšenja.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
PSV hoće da vrati Ronalda

Čelnici holandskog šampiona PSV Ajndhovena žele da vrate Brazilca Ronalda, koji je u tom klubu igrao od 1994. do 1996. godine, preneo je madridski "As".

Ronaldo je trenutno slobodan igrač, pošto je uprava Milana odbila da produži ugovor sa njim. Brazilac je u februaru, na meču sa Livornom, doživeo tešku povredu kolena zbog koje je morao na operaciju i vratiće se na teren početkom 2009. godine.

PSV Ajndhoven bi, međutim, mogao da ima konkurenciji u Flamengu, jer je Ronaldo, kako tvrde brazilski mediji, već razgovarao sa čelnim ljudima ekipe iz Rio de Žaneira.

Ronaldo je za dve sezone provedene u Ajndhovenu odigrao 45 utakmica za i postigao 42 gola, čime je postao jedan od najefikasnijih strelaca u istoriji kluba.

Posle PSV Ajndhovena igrao je za Barselonu, Inter i Real iz Madrida.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Van der Vart ne prelazi u Real

Reprezentativac Holandije i prvotimac nemačkog bundesligaša Hamburgera Rafael van der Vart demantovao je danas jučerašnju informaciju da prelazi u madridski Real.

"Moguće je da je Real stvarno zainteresovan da me dovede, to ja ne znam. Ono što znam je da ni sa kim iz tog kluba nisam razgovarao, niti me je ko zvao", rekao je Van der Vart, koji je danas doputovao u Hamburg na početak priprema za narednu sezonu.

Španska štampa juče je objavila da je Real ponudio Hamburgeru 20 miliona evra za Van der Varta i da je nemački klub to prihvatio.

Informaciju o transferu Van der Varta danas je demantovao i Hamburge, koji je saopštio da za Holanđanina nije dobio nikakvu ponudu od Reala.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Kristijano Ronaldo tri meseca van terena

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo potvrdio je danas da će tri meseca biti van terena zbog oporavka od operacije članka.

"Lekari su mi rekli da će oporavak verovatno da traje 12 nedelja, ali za sada sve ide po planu. Moram da se koncentrišem na terapiju, a tek za dva meseca ću početi da radim sa loptom", izjavio je Ronaldo za BBC.

Portugalac je operisao članak desne noge odmah posle eliminacije reprezentacije te zemlje u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj.

Ronaldo se u prethodnih mesec dana našao i u središtu rasprave Mančester junajteda i madridskog Reala. Portugalac sa Mančesterom ima ugovor do 2012. godine, ali su čelnici Reala više puta izjavili da žele da ga dovedu u Madrid.

Engleski klub je zapretio tužbom pred sudom FIFA ukoliko Real kontaktira Ronalda i njegovog menadžera, nakon čega je uprava španskog kluba odlučila da sačeka sa eventualnim pregovorima o transferu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Inter nastavlja borbu za Lamparda

Zvezda Čelsija Frenk Lampard želi da pređe u Inter i zato će čelnici "neroazura" nastaviti da se bore za njega, rekao je u petak sportski direktor kluba Gabrijele Oriali.

Prva Interova ponuda od 7,95 miliona funti prošle nedelje je odbijena, a sledeća će glasiti na okruglo deset miliona, pola miliona više od onoga što je Romi plaćeno za Amantina Mansinija.

Novi strateg Intera Žoze Murinjo počeo je da stavlja Čelsi pod medijski pritisak, naširoko pričajući o Lampardovim posebnim kvalitetima.

"Lampard je najveći profesionalac sa kojim sam ikada radio. On je igrač koji bolje trenira, ima više koncentracije i posvećeniji je od bilo koga drugog. Nikada nije zadovoljan svojim partijama i stalno želi da se usavrši. Ako danas načini grešku na utakmici, sutra će ostati posle treninga da sat vremena sam uvežbava tu situaciju", rekao je Murinjo.

Izvršni direktor Čelsija Piter Kenion spreman je da ponudi Lampardu novi, četvorogodišnji ugovor, uz povišicu nedeljne plate koja trenutno iznosi 105.000 funti. Ipak, kako ti pregovori traju već godinu i po dana, očigledno je da dve strane nisu imale dobru volju da postignu sporazum.

Lampard bi naredne nedelje trebalo da otputuje sa ostatkom ekipe na turneju po Kini, Maleziji i Rusiji, ali smatra se da će majsko finale Lige šampiona protiv Mančester Junajteda biti njegova poslednja zvanična utakmica u dresu "plavaca".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Klinsman ne pušta Podolskog

Jirgen Klinsman okončao je spekulacije o odlasku Lukasa Podolskog iz Bajerna rekavši da će on ostati u Minhenu najmanje još dve godine, kada mu ističe ugovor.

Dvadesettrogodišnji reprezentativac Nemačke nije uspeo da se nametne prethodnom treneru Otmaru Hicfeldu i u prve dve sezone postigao je samo devet golova. Zbog toga je u poslednje vreme više puta ponovio da želi da ode iz Bajerna negde gde bi mogao da bude starter. Njegova želja je bila da se vrati u Keln.

"Lukas ima ugovor do 2010. godine i nema razloga da vam odgovaram na pitanje gde će igrati naredne sezone. Uradiću sve da on bude srećan u Bajernu", rekao je Klinsman, koji je Podolskom dao šansu kada je bio selektor reprezentacije Nemačke.

"Dosta sam mu pomogao kada sam vodio naš nacionalni tim. Odlično ga poznajem i kao igrača i kao čoveka. Znam kako s njim treba raditi i uveren sam da ćemo gledati još dosta njegovih golova", rekao je Klinsman.

Nemački stručnjak kaže da zna koja pozicija Podolskom najviše odgovara i da će mu omogućiti da igra na njoj.

"Podolski ne može da pruzi maksimum kada igra široko. Njegovo mesto je u napadu, možda ne baš kao naistureniji napadač, nego odmah iza njega, ali svakako u centru, a ne po krilu", rekao je Klinsman.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Liverpul angažovao brazilskog golmana

Najtrofejniji engleski fudbalski klub Liverpul objavio je danas da je angažovao brazilskog golmana Dijega Kavalijerija, dosadašnjeg prvotimca Palmeirasa, i da je sa njim potpisao ugovor na četiri godine.

Kavalijeri (25), koji ima i italijansko državljanstvo, treće je ovoletošnje pojačanje Liverpula, nakon što su na "Enfild" stigli odbrambeni igrači Švajcarac Filip Degen i Italijan Andrea Dosena.

"Znam da neće biti lako izboriti mesto u startnoj jedanaestorici. Gledao sam utakmice Liverpula u Premijer ligi i Ligi šampiona i uverio se da je Pepe Rejna veoma dobar golman. Smatram da će između nas postojati zdrav rivalitet, a ja sam veoma srećan i počastvovan što sam došao u jedan od najboljih svetskih klubova", izjavio je Kavalijeri, koji će se u timu "crvenih" pridružiti zemljacima Fabiju Aureliju i Lukašu.

Liverpul je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu Premijer lige, iza Mančester Junajteda, Čelsija i Arsenala, i igraće kvalifikacije za Ligu šampiona.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Desire HD
PIJACA: Krauč "pompejac", Fauler u Blekburnu

Piter Krauč je i definitivno novi (stari) igrač Portsmauta. Visoki napadač je izjavio da su razlozi njegovog dolaska menadžer Hari Rednap i novi saigrač, Džermejn Defo.

Liverpul je prihvatio ponudu od 11 miliona funti (13,8 miliona evra) za 27-godišnjeg Krauča, koji se tako vratio u klub za koji je igrao u sezoni 2001/02, i potpisao četvorogodišnji ugovor.

"I ranije sam sarađivao sa Rednapom i znam da može da izvuče najviše iz mene. Nadam se da ću najbolje godine karijere doživeti u Portsmautu. Imamo odličnu ekipu, naravno, u potpunosti drugačiju u odnosu na period kad sam prošli put bio ovde", naglasio je Piter Krauč.

Liverpul je prodao Krauča, a doveo novog golmana - Dijega Kavalijerija (25). Doskorašnji čuvar mreže brazilskog Palmeirasa parafirao je četvorogodišnju vernost klubu sa "Enfild rouda".

"Gledao sam Liverpul i znam kvalitete golmana Pepea Reine. Neće mi biti lako da se izborim za mesto u timu", izjavio je Brazilac.

Kavalijeri je treći novajlija u ekipi Rafe Beniteza, prethodno su došli Švajcarac Filip Degen i Italijan Andrea Dosena.

Robi Fauler će, po svemu sudećim ponovo igrati u Premijer ligi. Iskusni golgeter (33) otišao je iz Kardifa, a karijeru će najverovatnije nastaviti u Blekburnu sa čijim je menadžerom Polom Insom svojevremeno bio saigrač u Liverpulu i reprezentaciji Engleske.

Berluskoniju mnogo 25 miliona evra

Milan je odustao od dovođenja Ronaldinja. Predsednik kluba sa "San Sira", Silvio Berluskoni, je rekao da je Brazilac preskup.

"Barselona traži previše, ne možemo da damo 25 miliona evra za Ronaldinja", objasnio je Berluskoni.

Novi trener katalonskog kluba, Đozep Gvardiola, je nedavno izjavio da Ronaldinjo mora da napreduje ako želi da ostane.

Brazilac je imao i ponudu Mančester sitija, koju je odbio.

IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Karlos Keiros novi selektor reprezentacije Portugala
LISABON, 11. jula 2008. (Beta-AP) - Pomochnik trenera engleskog prvaka
i osvajacca Lige ssampiona Manccester Junajteda, Karlos Keiross novi
je selektor reprezentacije Portugala.

Keiross (55) je na ccelu reprezentacije zamenio Brazilca Luissa
Felipea Skolarija koji je postao trener londonskog CCelzija.
Portugalac Keiross koji je u protekle ccetiri godine bio pomochnik
trenera Manccester Junajteda Aleksa Fergusona, potpisao je
ccetvorogodissnji ugovor sa Fudbalskim savezom Portugala.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.