Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142476 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Roma želi Žigića

Uprava italijanskog fudbalskog vicešampiona Rome zainteresovana je za napadača španske Valensije, srpskog reprezentativca Nikolu Žigića, objavio je danas sportski dnevnik "Gazeta delo Sport". Novinar italijanskog lista tvrdi da trener rimskog prvoligaša Lučijano Spaleti izuzetno ceni srpskog internacionalca i da namerava da pojača napadačku formaciju tima za nastup u Ligi Šampiona sledeće sezone.

Žigić je, kako se navodi, imao izuzetno lošu godinu u Valensiji i u anketi na internet sajtu www.goal.com proglašen je za najveće razočaranje španskog prvenstva u tekućoj sezoni.

Visoki napadač je na samo tri utakmice bio starter u timu Valensije, dok je na 11 susreta ušao u igru sa klupe za rezervne igrače. Srpski reprezentativac je u španskom prvenstvu postigao samo jedan gol, dok je u Kupu Kralja četiri puta bio strelac.

U dosadašnjoj karijeri 27-godišnji napadač je osim za Valensiju, u koju je prešao za obeštećenje od 20 miliona evra, igrao za srpske klubove AIK iz Bačke Topole, Kolubaru iz Lazarevca, Spartak iz Subotice, Crvenu zvezdu, crnogorski Mornar i španski Santander.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Žigić: Godi mi poziv Rome!

Prvog decembra 2005. godine u Beogradu Nikola Žigić je u meču E grupe Lige Kupa UEFA srušio Romu. Posebno se pamti njegov projektil u 86. minutu kojim je obezbedio pobedu Crvenoj zvezdi od 3:1, a impresije koje nose od tada Rimljani i dalje su žive. O tome najbolje svedoči vest da je Žigić jedna od želja Rome u letnjem prelaznom roku.

Italijanski fudbalski sajtovi prenose da je Roma pokazala veliko interesovanje za realizaciju transfera Nikole Žigića na „Olimpiko“. Trener Lučano Spaleti ceni kvalitete srpskog reprezentativca i smatra da bi on bio idealan u tandemu s Mirkom Vučinićem.
- Istina je da sam i ja saznao o interesovanju Rome na fudbalskim sajtovima. Verujte, ne znam ništa više o tome. Niko sa mnom nije lično kontaktirao, ali mi je drago da veliki klub kao što je Roma pokazuje da je zainteresovan za mene. Treba, ipak, sačekati kraj sezone - kaže u razgovoru za „Blic“ Nikola Žigić.
Napadač Valensije imao je mnogo veća očekivanja u premijernoj sezoni na „Mestalji“. Nije naišao na razumevanje trenera, posebno Ronalda Kumana, koji je nedavno otišao, ali kaže da se na tome neće završiti njegova priča u Španiji.
- O Romi, kao ni o bilo kojem drugom klubu, ne razmišljam dok sam u Valensiji. Ostale su nam četiri izuzetno važne utakmice do kraja sezone u Primeri, prva je veliki derbi u Barseloni. Ja sam igrač Valensije, imam ugovor koji sam prošlog leta potpisao i želja mi je da pokažem da nisu pogrešili kada su rešili da me angažuju. Verujem u sebe i nadam se da ću poverenje opravdati novim golovima - puca od optimizma srpski fudbaler.
Na opasku da Lučano Spaleti veruje da bi on i Vučinić bili izuzetan tandem, Nikola kaže da ne razmišlja u tom smeru.
- Nisam razmišljao o tome kako bih igrao s Vučinićem ili bilo kojim igračem Rome u tandemu. Jedino što me veže s Romom bio je onaj duel u dresu Crvene zvezde u Kupu UEFA pre tri godine. Ostao mi je u izuzetno lepom sećanju, ali, znate kako, od uspomena se ne živi. Zato mi je cilj da pokažem koliko vredim baš ovde u Valensiji.
Po odlasku Ronalda Kumana, mnogi kažu da nije laknulo samo Žigiću, već kompletnom igračkom kadru.
- Atmosfera u svlačionici poslednjih nekoliko dana je fantastična. Svako od igrača ima pravo na svoje mišljenje o Kumanu. Ja sam davno rekao svoje, ali to je sada prošlost. Treba se okrenuti onom što dolazi, a to su ove utakmice i bitka za opstanak u ligi - poručio je na kraju razgovora napadač Valensije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Zakardo iz Palerma prelazi u Volfsburg

Čelni ljudi Volfzburga vode pregovare sa Palermom o transferu 26-godišnjeg odbrambenog igrača Kristijana Zakarda. Međutim, pregovori još nisu okončani, jer Zakardo ima ugovor sa Palermom do 2012. godine, pa je potrebno znatno obeštećenje.

Zakardo je igrao tri utakmice za nacionalni tim "Azura" na Mundijalu 2006. u Nemačkoj.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Advocaat: Zenitovi navijači su rasisti

TRENER ruskog Zenit St. Petersburga, finalista Kupa Uefa, Dick Advocaat, izjavio je da su navijači njegove momčadi rasisti.

Oko 10.000 Zenitovih navijača sprema se zatražiti vizu za put u Manchester na finale Kupa Uefa, koje će njihova momčad 14. svibnja igrati protiv Glasgow Rangersa. Nizozemski stručnjak ponosan je na uspjeh svoje momčadi, iako ističe da je morao odustati od dovođenja nekih brazilskih pojačanja jer su navijači tako izričito tražili.

"Prvo pitanje koje sam morao postaviti prilikom dovođenja nekog novog igrača bilo je da li je crnac? Ja bih doveo bilo koga, meni to nije važno, ali navijači ne vole crne igrače. Iskreno, nije mi jasno kako mogu toliko pozornosti obraćati na boju kože. Jedini igrači koji bi nas mogli pojačati i jesu tamnoputi igrači, ali ovdje to nije moguće", Advocaatovu izjavu prenosi Goal.com.

Zenit je jedina momčad u vrhu ruskog nogometa koja nema tamnoputih igrača u momčadi.

"Navijači su najvažniji za Zenit i zato ih moramo pitati kako bi reagirali da dovedemo crnca u momčad. Najmanje dva puta godišnje sastajemo se s njima i nadam se da ćemo uskoro moći porazgovarati o takvim rasističkim pitanjima".

Zenit je nekoliko puta u posljednje vrijeme optužen za rasizam. Iz Olimpique Marseillea žalili su se na Zenitove navijače koji su tijekom međusobnog ogleda u Kupu Uefa na teren bacali kore banane, dok se Kamerunac Serge Branco (nekadašnji igrač Samare) također tužio na rasističke uvrede.

"Uprava Zenita ništa ne poduzima zbog rasističkog vrijeđanja njihovih navijača pa zaključujem da su onda i oni rasisti", izjavio je Branco.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Briatore: Dovodim Zidanea za trenera Queens Park Rangersa

FLAVIO BRIATORE, šef Renaulta i suvlasnik engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa spektakularno je najavio kako će sljedeće sezone trener te momčadi biti Zinedine Zidane.

U nedjeljnom broju engleskog tabloida People's Flavio Briatore je najavio:

"Ovo je moje obećanje svim navijačima Queens Park Rangersa i neka ga pamte i mladi i stari navijači. Dovest ćemo Zidanea za novog trenera i to će biti moment koji će ponovno oživjeti ovaj klub u giganta engleskog nogometa", rekao je Briatore koji je zajedno s Bernieom Ecclestoneom suvlasnik kluba s Loftus Roada.

Bivši francuski reprezentativac, koji se od nogometa oprostio nakon Svjetskog prvenstva 2006. godine, još se nije oglašavao glede takve mogućnosti, a svi ostali čelnici ovog drugoligaša zasad su sve komentirali kao "intrigantnu vijest".

Trenutačno je Queens Park Rangers u drugoj ligi u sredini ljestvice (na 14. mjestu) sa 14 pobjeda, 15 neodlučenih rezultata i 16 poraza.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Murinjo: Odbio sam primamljive ponude

Bivši trener Čelsija Žoze Murinjo, koji je zbog neslaganja sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem sporazumno napustio kormilo kluba septembra prošle godione, priznao je da je "pogrešio" što nije mnogo ranije napustio Stamford Bridž.

"Imao sam izuzetnu ponudu od jednog velikog evropskog kluba, ali nisam želeo da napustim Čelsi zbog obećanja kojeg sam dao navijačima da neću svojevoljno napuštati klub", navodi izjavu Murinja ruskoj štampi britanski "Dejli Telegraf".

Portugalski stručnjak je potvrdio da je krajem prošle godine odbio i izuzetnu ponudu da preuzme kormilo reprezentacije Engleske.

"Nije mi interesantan rad sa nacionalnim selekcijama. Volim svakodnevni rad, stalne treninge i utakmice, čega nema u reprezentativnom fudbalu. Nemam 60, već samo 45 godina.", istakao je Murinjo i ponovio da će u budućnosti raditi kao trener, ili u Španiji ili u Italiji.

Murinjo je stavio do znanja da ne zavidi Čelsiju što je u finalu Lige Šampiona.

"Samo ljudi slabog karaktera i gubitnici mogu da osećaju zavist. Šta meni znači mogućnost da Čelsi osvoji Ligu Šampiona i Premijer ligu? Pa i ja sam te iste trofeje osvajao!" poručio je Murinjo.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Poginuo belgijski reprezentativac

FRANCOIS STERCHELE, 26-godišnji napadač Club Bruggea i belgijske nogometne reprezentacije, poginuo je u ranim satima četvrtka u teškoj prometnoj nesreći.

Nesretni se nogometaš u svom Porsche Caymanu u tri sata ujutro vozio flamanskom obalom, u smjeru grada Knokkea, u zapadnoj Belgiji.

Iz dosad nerazjašnjenih razloga iznenada je skrenuo u desnu stranu, izgubio kontrolu nad vozilom i pri punoj se brzini zabio u stablo ostavši na mjestu mrtav.

Lani je s 21 pogotkom Sterchele bio najbolji strijelac belgijske lige. Ove je sezone za Club Brugge u belgijskom prvenstvu zabio 11 golova. Skupio je četiri nastupa za belgijsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Euro u Austriji i Švicarskoj.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
R.I.P.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
U covece   Smile Smile Smile Pocivaj u miru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.