Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 142105 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6260 Slide
Alfonso Alves novi igrač Middlesbrougha

Samo sat vremena prije isteka službenoga prijelaznoga roka na Otoku engleski prvoligaš Middlesbrough zgotovio je prijelaz brazilskoga napadača Afonsa Alvesa iz nizozemskoga Heerenveena.

Od sad će Afonsa Alvesa gledati u Premiershipu
Iako uprava Middlesborougha nije priopćila koliko je platila za
Alvesa, objavila je da je to rekordni iznos u povijesti kluba. Lokalni mediji navode da se radi o 24 milijuna dolara.

Alves isprva nije dobio radnu dozvolu, ali je jučer usvojena žalba kluba sa Riversidea, pa će Brazilac pojačati napad Middsleborugha.

Alves je lani postigao čak 34 zgoditka u 31 prvenstvenoj utakmici za Heerenveen, a ove sezone je postigao čak sedam pogodaka u pobjedi protiv Heraclesa (9:0). Brazilac je bio u svađi sa upravom kluba, pa nije puno igrao, a čak je prije mjesec dana potpisao za AZ, no taj je ugovor poništio Nizozemski savez.

Alves je lani prvi puta nastupio i za Brazil u utakmici sa Engleskom.

Izvor:tportal
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Afonso, a ne Alfonso.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6260 Slide
Nisam ga ja pisao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Top 10 fudbalskih transfera

Prelazni rok je završen, najaktivniji bili klubovi iz Premijer lige Čelsi, Liverpul i Portsmaut, u Španiji glavni prelazak Banege u Valensiju, u Italiji Sisokov dolazak u Juventus

Od 1. januara do 1. februara bila je otvorena fudbalska pijaca, a najviše su pazarili klubovi iz Premijer lige koji su za pojačanja iskeširali oko 125 miliona evra. Najveći transfer je bio od 25 miliona za Havijera Maskerana koji je ostao u Liverpulu za koji je već igrao kao pozajmljen fudbaler iz Vest Hema. Pet miliona manje je Čelsi dao za Nikolasa Anelku, a nakon argentinskog vunderkinda Evera Banege koji je stigao u Valensiju za 18, na četvrtom mestu transfera je srpski internacionalac Branislav Ivanović za kojeg je Čelsi platio 12 miliona evra moskovskoj Lokomotivi.

Ipak, najspektakularniji je bio transfer Nikolasa Anelke koji se iz Boltona preselio u Čelsi. San francuskog reprezentativca da igra u timu sa "Stamford bridža" napokon se ostvario.

- Počastvovan sam prelaskom u Čelsi, to je najveći engleski klub. Ono što me još više raduje jeste to, što ću igrati u tandemu sa Drogbom. Jedva čekam da se vrati sa Afričkog kupa - nije krio zadovoljstvo Nikolas Anelka.

Ekipa iz Londona je obavila još jedan veliki posao, a to je dovođenje srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića, koji se odličnim igrama u moskovskoj Lokomotivi izborio za prelazak u londonski klub.

- Prelaskom u Čelsi ispunio sam želju, a to je da igram u timu u kome mogu da se dokazujem. Nemanja Vidić mi je u razgovoru nagovestio da je veoma teško igrati u Engleskoj, ali sam spreman i ne plašim se izazova - rekao je Ivanović.

Tim sa "Enfilda" i višestruki prvak Evrope Liverpul ostao je bez Muhameda Sisoka koji je prešao u Juventus, ali menadžer Rafa Benitez se pobrinuo da u suprotnom smeru dovede defanzivca Škrtela, a konačno je i završena priča sa Havijerom Maskeranom koji je igrao na pozajmici iz Vest Hema.

- Mnogo mi je lakše da igram, sada kada znam da sam član Liverpula - prokomentarisao je Maskerano.

Midlsbro je dovođenjem Brazilca Alfonsa Alveša pokazao veliku ozbiljnost i nameru da ostane u Premijer ligi. Brazilski internacionalac je iskazao veliko zadovoljstvo dolaskom na Ostrvo.

- Veoma sam srećan što ću igrati u najjačoj evropskoj ligi. Nadam se da ću pružati dobre igre kao u Holandiji i da ću biti strah i trepet za protivničke golmane - rekao je Alveš koji je bio najbolji strelac holandske lige.

Džermejn Defo se nije uklapao u planove skoro pridošlog trenera Totenhema Huandea Ramosa, pa je odlučio da nastavi karijeru u Portsmutu.

- Jedva čekam da debitujem. "Pompejci" su dobra ekipa, a sa mnom će biti još jači - prokomentarisao je Defo koji je na debitantskom meču zatresao mrežu Čelsija.

On nije jedini koga je angažovao menadžer Hari Rednap, pošto je iz Arsenala stigao i Dijara. Francuski internacionalac nije bio zadovoljan statusom u londonskoj ekipi.

- Nisam se uklapao u Vengerov stil igre i normalno je da sam otišao. U Portsmutu mogu da igram i da prikažem sebe u najlepšem svetlu. Jedva čekam da igramo protiv mog bivšeg kluba - rekao je Dijara.

Bivši igrač Boke Banega pojačao je redove španske Valensije, a doveden je kao poslednji tračak nade da "slepi miševi" mogu da zaigraju bar približno dobro kao ranijih godina. Mladi igrač sredine terena pokušaće da pomogne timu sa "Mestalje".

- Svestan sam da je ovo veliki pomak u karijeri. Imam samo 18 godina i ispred mene je put uspeha i slave. Valensija je u teškoj situaciji, a ja ću se potruditi da dobrim partijama doprinesem boljim igrama kluba, ali i da dokažem navijačima i treneru Kumanu da moj dolazak u Primeru nije slučajan - rekao je Banega.

U Bajernu nisu bili zadovoljni kako su se pokazala dosadašnja pojačanja kojih je bilo preršt ovog leta, pa su odlučili da dovedu Brazilca Brenoa koji je do sada branio boje Sao Paola. Mladi defanzivac je zadivljen izgledom Minhena i "Alijanc Arene".

- Ovo je neverovatno. Ovakav stadion sam viđao samo na slikama. Dečačko maštanje da igram u nekom velikom evropskom klubu je ispunjeno. Šansu koja mi se ukazala sigurno neću upropastiti - kazao je Breno.

Top 10 transfera:
1. Havijer Maskerano 25 milona evra - iz Vest Hema u Liverpul
2. Nikolas Anelka 20 milona evra - iz Boltona u Čelsi
3. Ever Banega 18 miliona evra - iz Boke Juniors u Valensiju
4. Branislav Ivanović 12 miliona evra - iz Lokomotive Moskva u Čelsi
5. Breno 12 miliona evra - iz Sao Paola u Bajern
6. Alfonso Alveš 11 miliona evra - iz Herenvena u Midlsbro
7. Muhamed Sosoko 11 miliona evra - iz Liverpula u Juventus
8. Martin Škrtel 10 miliona evra - iz Zenita u Liverpul
9. Džermejn Defo 9,5 miliona evra - iz Totenhema u Portsmaut
10. Dijara 7,5 miliona evra - iz Arsenala u Portsmaut

Izvor: Srbijasport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Cibalijin napadač Kerić potpisao za Slovan Liberec

Andrej Kerić, hrvatski mladi nogometni reprezentativac i dosadašnji napadač Cibalije, potpisao je ugovor na tri i pol godine s češkim klubom Slovanom iz Libereca.

Obavijest je službeno na svojoj internetskoj stranici, i to nakon što je Kerić prošao liječnički pregled, potvrdio češki klub, trenutačno 11-oplasirana momčad češke Gambinus lige.

Kerić je rođen 1986. godine i dijete je vinkovačkog kluba. U dosadašnjem je dijelu tekuće sezone HNL-a postigao tri zgoditka za Cibaliju.

U dosadašnjoj karijeri brzonogi je napadač bio redoviti kadetski, juniorski i mladi hrvatski reprezentativac.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Brazilsko čudo od deteta košta 50 miliona   Smile

Evropski klub koji poželi da angažuje novo brazilsko fudbalsko čudo, šesnaestogodišnjeg napadača Nejmara da Silvu, moraće da izbroji 50 miliona evra, koliko je obeštećenje koje su za njega odredili čelnici Santosa.

Mladog Brazilca, koga lokalna štampa poredi sa Robinjom i slavnim Peleom, klub je odlučio da zadrži u svojim redovima uprkos ogromnom interesovanju najbogatijih svetskih timova, pre svih Barselone i Real Madrida, čiji ga skauti u Južnoj Americi odavno prate.

Takodje, "mamac" su zagrizli i nezaobilazni lovci na talente iz Mančester junajteda i Arsenala, ali je basnoslovno obeštećenje, za sada, ipak, ohladilo sve.

Za mladog strelca, koji još nije debitovao za prvi tim Santosa, san je da zaigra u Evropi, ali će za sastanak sa svojim idolom, Robinjom, na koga podseća po igri, po svemu sudeći morati malo da pričeka.

Izvor:www.mtsmondo.com
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Lopovi ostavili medalju Toniju

Lopovi koji su provalili u kuću italijanskog reprezentativca Luke Tonija nisu odneli zlatnu medalju sa svetskog fudbalskog prvenstva iz 2006. godine, preneli su u nedelju mediji u toj zemlji.

Centarfor Bajerna iz Minhena nije bio kod kuće blizu Modene kada se provala, što se verovatno desilo u prvim satima subote.

"Možda su odneli druge trofeje, ali ne znam koje. Popisujemo inventar, vrlo smo ožalošćeni i ogorčeni", rekao je Tonijev otac Đankarlo

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Bojinov se vraća nakon ozljede

Ozlijeđeni napadač Manchester Citya Valeri Bojinov se vraća na teren nakon ozbiljne ozljede križnih ligamenata. 22-godišnji napadač se nada povratku u prvu momčad nakon višemjesečne stanke.

"Vrlo sam sretan zbog toga što se nakon pet mjeseci vraćam na teren. Nadam se da ću zabiti svoj prvi gol za Manchester City, što je za mene vrlo važno. Igrao sam samo 30 minuta, ali nadam se da će sljedeći puta biti možda 45 minuta, a zatim cijelih 90 minuta. Ovo je bila moja prva ozbiljnija ozljeda, ali znam da se nakon ozljede mogu vratiti kao još bolji igrač. Osjećam je mnogo snažnije." rekao je Bojinov.

Izvor vijesti:
Euronogomet
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Fabregas: Birmingham je jebena ragbijaška momčad

KAD JE Eduardo da Silva nakon krvničkog starta Martina Taylora ostao ležati na travnjaku, redatelj Sky Sportsa zbog brutalnosti prekršaja nije uopće želio pokazati o kakvoj se ozljedi radi, ali samo pogled na šokirano i zgroženo lice Cesca Fabregasa, igrača koji je u tom trenu bio najbliži Eduardu, odavao je da se dogodilo nešto strašno.

Mladi španjolski veznjak, po mnogima najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji, komentirajući Eduardovu nesreću bio je kratak i jasan: "Birmingham City je jebena ragbijaška momčad", procijedio je kroz zube Cesc u razgovoru s engleskim novinarima.

Martin Taylor danas je na Otoku glavna tema razgovora, a diskutanti se svode na dvije suprotstavljene skupine. Većina podržava izjavu koju je Arsene Wenger dao netom nakon utakmice i smatra kako Taylor nema što raditi na nogometnim terenima, ali suigrači Birminghamovog braniča odreda su stali na njegovu stranu.

"Taylor je nježni div"

James McFadden, Liam Ridgewell i Maik Taylor "sitnog", kako Taylora zovu od milja, brane tvrdnjama kako prekršaj nije bio namjeran, a mnogi spremno dokazuju kako je sudac izvukao crveni karton samo jer je vidio slomljenu kost.

"Mislim da je sudac odluku donio samo zbog Eduardove slomljene noge. Užasno je to što se dogodilo i čuo sam što je Wenger rekao nakon utakmice. Mislim da je to smiješno. Menadžer njegovog ugleda ne bi se smio razbacivati takvim izjavama. Sasvim je jasno da 'sitni' nije želio ozlijediti Eduarda. Nikad u njemu nije bilo ni trunke zla. On je nježni div i svi koji tvrde suprotno ne znaju o čemu govore", smatra McFadden.

Taylor je navodno i dalje u šoku, ali tvrdi da nije kriv za Eduardovu ozljedu. Suigračima je objasnio kako je krenuo na loptu, ali Eduardo je bio prebrz za njega, a kad je već ušao u klizeći start nije se mogao zaustaviti.

"Martin mora živjeti s činjenicom da je čovjeku slomio nogu, makar nenamjerno. Morate misliti i na njega, ne samo na dečka koji je ozlijeđen. Martin je potresen i bit će potresen još dugo. A Wenger nimalo ne pomaže. On je inteligentan čovjek i skandalozno je čuti od njega tako nešto. Nije u redu prema Martinu", podvukao je McFadden u razgovoru za Birmingham Mail.

"Sitni je plakao nakon utakmice"

Liam Ridgewell prisjetio se Luca Nillsa iz Aston Ville kojem se dogodila slična stvar kao Duduu i smatra da je to bio nesretan slučaj. "Svi ćemo biti tu za 'sitnog'. Okupit ćemo se oko njega i pokušati ga razvedriti. Da je želio tako startati ne bi se sad ovako jadno osjećao. Doista mu je žao. U subotu je plakao nakon utakmice", kaže Ridgewell.

"Iznenađen sam što je sudac izvukao karton"

"Naše misli su s Eduardom. Te se stvari nažalost događaju u nogometu, ali mislim da prekršaj nije bio namjeran. Zapravo sam iznenađen što mu je sudac pokazao karton. Ušao je u klizeći start i nije imao sreće. Ali išao je na loptu, u to sam siguran", smatra Maik Taylor.

Izvor Vijesti:

Index.Hr

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                Ailton potpisao za Metalurg iz Donjecka

Bivši prvi bundesligaški topnik, Brazilac Ailton, potpisao je dvogodišnji ugovor s ukrajinskim nogometnim klubom Metalurgom iz Donjecka...

Vijest je objavio klub na svojoj službenoj internetskoj stranici. U dresu Metalurga, 11-plasiranog kluba lige uoči zimske pauze, 35-godišnji bi Brazilac trebao debitirati prvog ožujka, kada se nastavlja natjecanje.

U dresu Werdera iz Bremena Ailton je sezonu 2003./2004. završio kao kralj strijelaca s 28 postignutih golova. U Ukrajinu je stigao bez odštete iz Bundesligaša Duisburga.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.29 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.