Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 141698 puta)
Hronicar svakodnevice

Изабери ПАРТИЗАН

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 925
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

Lotar Mateus selektor BiH za 5.000 evra!

Lotar Mateus prihvatio je ponudu da postane novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za platu od 5.000 evra, ako njegovo imenovanje u petak potvrdi Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH.

Nemački stručnjak, koji je izmedju ostalih vodio Partizan i Salcburg, uputio je pismo čelnicima FS BiH, u kome je naveo da prihvata ponudjene uslove prethodnog kormilara BiH Fuada Muzurovića.

"Mateus prihvata sve uslove, ali konkretnije možemo pričati, što sam mu i rekao, tek nakon petka i sednice IO. Logično, ukoliko 14 članova odbora odabere drugog trenera za budućeg selektora reprezentacije, nemam o čemu ponovo da razgovaram sa nemačkim stručnjakom. Ako on bude naš izbor, za pet minuta ćemo napraviti ugovor. Lično, mislim da bi bio najbolje rešenje za BiH jer bi to bio i marketinški isplativ potez", rekao je za "Nezavisne novine" srpski član Predsedništva FS BiH Bogdan Čeko.

Prema Čekinim rečima, nemačkog trenera je zanimalo stanje fudbalera u štrajku i da li bi pristali da se vrate u nacionalnu selekciju, na šta je dobio pozitivan odgovor.

"Rekao sam i Mateusu i sada javnosti, 300 odsto naši najbolji fudbaleri će igrati opet za BiH, naravno, ako uz njih budu pravi ljudi koji će voditi reprezentaciju bez ikakvog ličnog, a samo u svrhu državnog interesa", dodao je Čeko.

U svakom slučaju, ukoliko IO ne izabere selektora u petak, to bi trebalo da se učini najkasnije do 8. januara, kada će u Barseloni biti održan sastanak o rasporedu utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Čeko je izmedju ostalog izjavio da je Mateusa "uhvatio na foru", rekavši da će imati veću platu nego što je ima predsednik BiH.

"Kada sam mu rekao da je 5.000 evra mala plata za nekog poput njega, ali da će biti plaćeniji od predsedavajućeg Predsedništva BiH, nasmejao se i rekao da je to u redu i da su se dogovorili! Na potezu je sada Izvršni odbor FS BiH", šaljivo je zaključio Čeko.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N70
Lotar Mateus, ipak, neće u Bosnu

Legenda nemačkog i svtskog fudbala i nekadašnji trener beogradskog Partizana Lotar Mateus demantovao je informacije da je prihvatio da za mesečnu platu od 5.000 evra vodi selekciju Bosne i Hercegovine.

"Ha ha, prvi put čujem. O kojoj poziciji je reč?", upitao je začudjeni Mateus novinare mostarskog "Dnevnog lista" koji su ga kontaktirali telefonom.

Kada su mu preneli informaciju da je navodno dao pisanu potvrdu da će preuzeti selekciju BiH, Mateus je izjavio: "Pre desetak dana zvao me neko iz Saveza BiH i pitao me da li sam zainteresovan za saradnju. Rekao sam im da su praznici i da ne želim da se optrećujem takvim razgovorima i da nisam zainteresovan".

Potpredsednik Fudbalskog saveza BiH Bogdan Čeko izjavio je "Nezavisnim novinama" da je lično razgovarao sa Mateusom i da je dobio pisanu potvrdu da on pristaje.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N70
TRANSFERI: Banega u Juveu, Real za Fabregasa

Ukoliko Boka Juniors prihvati tajnu ponudu Juventusa u iznosu od 15 miliona evra, Ever Banega bi već u januaru mogao da predje u Torino.

"Banega skoro sigurno odlazi iz Boke, jer je ponuda Juventusa veća nego što su u klubu očekivali za njega", odao je italijanskim medijima izvor iz slavnog argentinskog kluba.

Boka bi s tolikom sumom i zaradila i pokrila transfer Huana Romana Rikelmea iz Viljareala.

Banega je "projektovan" za ključnog igrača u argentinskoj reprezentaciji na mestu zadnjeg veznog u bliskoj budućnosti. Brz je, dobar u defanzivi, a opet ima prefinjen pas, kojim je "spakovao" veliki broj golova Bokinim napadačima Palermu, Palasiju, Kardosu...

Zbog toga ga je želeo i Milan, ali izgleda da je Juventus bio brži i konkretniji.

TRANSFERI: Banega u Juveu, Real za Fabregasa

Kalderon: Fabregas kaže da bi igrao za Real

U Londonu se digla velika "frka" posle izjave predsednika Real Madrida Ramona Kalderona, da mu je Sesk Fabregas u razgovoru priznao da sanja o tome da nosi dres "kraljevskog kluba".

Fabregasov agent je odmah posle TV emisije u kojoj je gostovao Kalderon demantovao da bi najbolji vezni igrač Evrope ove godine u izboru "L`Ekipa" mogao uskoro da napusti Arsenal.

"Sesk nema nameru da ode iz Arsenala i on voli Arsena Vengera", rekao je njegov menadžer.

"Sve o čemu razmišlja je kako da osvoji titulu u prvenstvu i Ligi šampiona".

Medjutim, navijače na "Emiratima" brine to što je, iako ubedljivo najbolji igrač tima trenutno, Fabregas medju najlošije plaćenim fudbalerima Arsenala, sa 40.000 funti nedeljno. Plaši ih i to što je Real Madrid u poziciji da mu ponudi tri puta više.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Preminuo kapetan Motherwella O’Donnell

Neposredno po završetku utakmice škotske Premier lige Motherwell - Dundee United (5:3) preminuo je kapetan Motherwella Phil O’Donnell (35). Njemu je pozlilo nekoliko trenutaka nakon što je u 78. minuti utakmice zamijenjen, a nakon što mu se pet minuta ukazivala pomoć, prevezen je u bolnicu gdje je i preminuo.

Prema prvim saznanjima riječ je o zatajenju srca. O'Donnellu je bilo samo 35 godina i nikada nije pokazivao znakove slabosti ili problema s radom srca. Nova tragična smrt u nogometu ražalostila je sve navijače Matherwella, ali i ostatak ljubitelja nogometa na Otoku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
                                                       Preminuo kapetan Motherwella O’Donnell

Neposredno po završetku utakmice škotske Premier lige Motherwell - Dundee United (5:3) preminuo je kapetan Motherwella Phil O’Donnell (35). Njemu je pozlilo nekoliko trenutaka nakon što je u 78. minuti utakmice zamijenjen, a nakon što mu se pet minuta ukazivala pomoć, prevezen je u bolnicu gdje je i preminuo.

Prema prvim saznanjima riječ je o zatajenju srca. O'Donnellu je bilo samo 35 godina i nikada nije pokazivao znakove slabosti ili problema s radom srca. Nova tragična smrt u nogometu ražalostila je sve navijače Matherwella, ali i ostatak ljubitelja nogometa na Otoku.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kežman želi u Bundesligu

Fudbaler Fenerbahčea i srpski intarnacionalac Mateja Kežman rekao je u intervjuu za „Ekspres“ da je veliki fan Bundeslige, i da bi rado prešao u neki nemački klub. Kao moguće destinacije Kežmana spominju se Verder, Šalke i Hamburg.

„Još uvek imam ugovor sa Fenerbahčeom i znam da je klub zadovoljan samnom. Dao sam važne golove prošle godine, posebno u kupu i Ligi šampiona. Ipak, mislim da u Turskom prvenstvu možete igrati samo neko vreme. Nedostaju mi velike evropske lige. Slično je bilo i sa Nikolasom Anelkom kada je bio ovde“, rekao je Kežman.

Kežman je, posle Partizana, igrao za PSV, Čelsi i Atletiko Madrid, i priznaje da je poštovalac Bundeslige.

„Da, volim Bundesligu. Stil igre tamo sličan je onom u Holandiji, gde sam bio izuzetno uspešan, tako da mislim da bi se lako prilagodio.“

Povremeni reprezentativac Srbije postigao je 111 golova u 132 nastupa za PSV.

„Mislim da će u naredne tri godine nemački klubovi osvojiti najvažnije evropske trofeje. Liga ima velike zvezde kao što su Riberi, Van der Vart, Kuranji i Pantelić, i bila bi čast igrati sa takvim fudbalerima. Kada sam u formi, ja sam u pet najboljih napadača Evrope“, rekao je Kežman.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
Kezman bi u Bundes ligu ali da li klubovi oce njega???? :-k
E to je pravo pitanje. . . . . . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hamburg se pojačava za sledeću sezonu

- Nemački klub Hamburg ugovorio je dolazak fudbalera sredine terena iz Burkine Faso Džonatana Pitroipe.

Hamburg je 21-godišnjeg Pitroipu, koji će mu na raspolaganju biti tek kada se završi tekuća sezona, doveo iz drugoligaša Frajburga.

Pitroipa, koji će u Hamburg doći kao slobodan igrač, bez obeštećenja, potpisao je ugovor do 2012. godine.

Fudbaler iz Burkine Faso je ove sezone postigao četiri gola za Frajburg.

Ljuboja na probi u Volfzburgu

- Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Danijel Ljuboja od petka će trenirati sa Volfzburgom i pokušati da se izbori za transfer iz Štutgarta, gde ne dobija mnogo prilika da igra, javljaju danas nemački mediji.

Ljuboja bi u ponedeljak trebalo da s ostatkom ekipe Volfzburga otputuje na pripreme u Portugal, gde će trener Feliks Magat odlučiti da li da ugovori saradnju sa srpskim napadačem.

Ljuboja je za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a potom i Srbije, odigrao ukupno 18 utakmica, na kojima je postigao jedan gol.

Izvor: Nadlanu.com
« Poslednja izmena: 04. Jan 2008, 13:29:23 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
jel istima da risto lakic ide u partizan? tako sam cuo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.