Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 141453 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Dragutinović za B92: "Teško je..."

Fudbaler Sevilje Antonio Puerta i dalje se nalazi u kritičnom stanju posle kolapsa koji je doživeo na utakmici Sevilja – Hetafe. Brzom reakcijom Ivice Dragutinovića i medicinskog osoblja španskog kluba, Puerta je nekako pridignut na noge, ali je izlazak sa stadiona tek doneo pravu dramu. Momak koji je postao starter osvajača kupa UEFA i Španije, doživeo je na putu za bolnicu još tri srčana udara i trenutno je prikačen na aparate u kritičnom stanju u bolnici u Sevilji.

Ivica Dragutinović koga su španski mediji označili čovekom koji je brzom reakcijom sprečio smrt saigrača još na terenu,za B92 kaže da su fudbal, AEK i Liga šampiona, pobeda nad Hetafeom trenutno u drugom planu:

"Nikome nije lako da vidi takvu sliku. Znamo i od ranije da su pojedini igrači izgubili život na terenu. To se dešavalo i u subotu u Sevilji, na našu nesreću u pitanju je naš saigrač i drugar, i na prvom mestu sportista, bez obzira iz kog je kluba. Naš saigrač Puerta je doživeo tu tragediju. Ja sam nekako kao najbliži, prvi shvatio šta se dogadja. Na prvom mestu bilo je važno da se ne uguši. Po rečima doktora to sam uradio kako treba i to mi je najvažnije jer mu je to praktično spasilo život na terenu".

Medjutim, borba fudbalera koji treba sledećeg meseca da postane otac za "goli" život – i dalje traje:

"Njemu je od stadiona do bolnice četiri puta stalo srce, i doktori su uspevali da ga reanimiraju. Njegovo stanje se menja, danas je teže, on je još uvek na aparatima u komi, mi se nadamo da će izdržati, da će ponovo biti dobro".

O dobrom startu sezone i iskušenju u Atini trenutno niko ne razmišlja:

"Ljudski je da nam je fudbal trenutno u drugom planu. O tome niko ne razmišlja, iako nas očekuje važna utakmica za Ligu šampiona. Nešto što je važnije od sporta, rezultata je nečiji život. Najvažnije nam je da čovek ostane živ", kaže Dragutinović.

*Drzi se majstore...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
strasno Smile sta drugo reci...

nadam se da ce se covek oporaviti, mada ovo je stvarno tesko stanje u kome se nalazi Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6288
Nisam gledao tekmu ali strasno sta mu se desilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
Najezio sam se kada sam video u vestima sta se dogodilo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
ĐUROVSKI U VOJVODINI!

Lale najzad našle plejmejkera.
Tražila ga je Crvena zvezda, pominjano je i inostranstvo
, ali Mario Đurovski postaje član Vojvodine!

Informacija, doduše, još nije zvanično potvrđena, ali je gotovo sasvim izvesno da će mladi vezista već danas u 17.30, u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, najpre biti predstavljen medija, a potom odraditi i prvi trening u dresu „stare dame“ srpskog fudbala.

Jedan od najdarovitijih mladih fudbalera Srbije će, kako se najavljuje, sa „lalama“ potpisati četvorogodišnji ugovor. Njegovim dolaskom Vojvodina bi, bar se tako očekuje, trebalo definitivno da reši pitanje plej-mejkera, otvoreno posle odlaska Milana Davidova u Mađarsku.

Na današnjem treningu Vojvodine trebalo bi da se pojavi i iskusni Slađan Spasić, nekadašnji polušpic Železnika i grčkog AEK-a. On je juče u Atini od svog dosadašnjeg kluba uzeo papire i danas će, kako je najavljeno, stići u Novi Sad. Za razliku od Đurovskog, on, međutim, neće odmah potpisati ugovor, već će nekoliko dana provesti na probi.

Bez obzira što su do isteka prelaznog roka ostala svega tri dana, dolaskom Đurovskog i, najverovatnije, Spasića spisak pojačanja Vojvodine po svemu sudeći neće biti zaključen, štaviše. Među imenima onih koji bi, pre 1. septembra, mogli da postanu članovi našeg najstarijeg superligaša, najčešće se pominju dvojica mladih fudbalera golubovačke Zete – vezista Marko Ćetković i napadač Slaven Stjepanović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Najt u Aston Vili

Engleski fudbalski klub Aston Vila objavio je u sredu da je potpisao četvorogodišnji ugovor sa defanzivcem Zetom Najtom iz Fulama, a vrednost transfera je 3,5 miliona funti. Štoper visok 1,98 metara igrao je dva puta za englesku reprezentaciju. Rođen u predgrađu Birmingema zvanom Aston i navijač je Vile. Poslednju utakmicu za Fulam odigrao je u subotu, kada je njegov tim izgubio upravo od Aston Vile sa 2:1.

"Bio sam na probi u Vili u školskom uzrastu, ali ne i dalje od toga. Tada sam bio jako razočaran, ali ispalo je da sam dobio priliku na drugom mestu i na kraju se sve dobro završilo", rekao je Najt.

Prvi klub u kojem je 27-godišnji fudbaler igrao je Rašel Olimpik odakle je otišao u Fulam 1999. godine.

U timu Aston Vile konkurisaće na mestu štopera.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Dženas produžio ugovor sa Totenhemom

Vezista londonskog Totenhema Džermejn Dženas produžio je ugovor sa tim klubom do 2010. godine, saopštili su "pevci".

Dvadesetčetvorogodišnji Dženas je u Totenhem stigao pre dve godine iz redova Njukasla, a do sada je odigrao 17 utakmica za reprezentaciju Engleske.

"Ovaj klub ima igrački kadar zbog kojeg bi svaki fudbaler obukao dres Totenhema. Atmosfera je sjajna, ambicije su na visokom nivou i klub u svakom pogledu ide napred. Osećam da imam još prostora za razvoj i srećan sam što sam produžio ugovor. Voleo bih da ostanem u Totenhemu do kraja karijere", rekao je Dženas.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 29. avgust 2007. | Izvor: B92, Beta | A G 

Ajegbeni u Evertonu

Fudbaler Jakubu Ajegbeni potpisao je petogodišnji ugovor sa Evertonom vredan 11 miliona evra, saopštio je engleski klub. Nigerijac je imao problem da dobije radnu dozvolu od Fudbalskog saveza Engleske, pošto zakon nalaže da igrač mora odigrati 75 posto utakmica reprezentacije, što 24-godišnji igrač nije ispunio. Everton je posle toga uložio žalbu koja je prihvaćena.

"Oduvek sam govorio da želim da igram u timu koji nastupa u Evropi. Mislim da klub ima velike ambicije, i želi da završi medju prva četiri tima u Premijer ligi. Liga šampiona i Kup UEFA su moj san", rekao je Jakubu za sajt ekipe.

Menadzer Evertona Dejvid Mojs izjavio je da je Jakubu dobar napadač koji postiže dosta golova i izrazio nadu da će biti efikasan i u svom novom timu.

Nigerijski reprezentativac igrao je do sada u svojoj karijeri za Makabi Haifu, Portsmut i Midlzbro.

Napadač Evertona odigrao je za reprezentaciju Nigerije 19 utakmica i postigao pet golova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kafana is my destiny

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 363
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung u700

Dragutinović za MONDO: Selim se u Englesku
Ponedeljak, 23. jul 2007. 15:14

Posle dve sjajne sezone u Sevilji, sa kojom je ušao u antologiju evropskog fudbala osvajanjem Kupa UEFA dve godine zaredom, Ivica Dragutinović najverovatnije napušta Španiju i seli se na Ostrvo.

Srpskog internacionalca želi u svom timu menadžer Mančester sitija Sven Goran Erikson, a u igri za njegov potpis su i "svrake" iz Njukasla.

"Trenutno klubovi pregovaraju... očekujem da se pregovori završe u utorak uveče ili u sredu, zato što u četvrtak putujem sa Seviljom na petodnevnu turneju po SAD. Kako sada stvari stoje, ogromne su šanse da karijeru nastavim u Engleskoj", izjavio je Dragutinović za MONDO.

Na pitanje ko je u prednosti, Mančester siti ili Njukasl, Dragutinović kaže da malu prednost daje Sitiju zbog Eriksona, ali da će njegovu odluku ipak odrediti dužina ugovora i ponudjeni novac.

"Svi znaju da gde je Erikson tu se ide na titule... sa njim kao šefom baš bih voleo da saradjujem. Medjutim, u novembru punim 32 godine, moram da vodim računa o sebi i svojoj porodici, tako da će vrlo verovatno dužina ugovora i suma novca na kraju odlučiti gde ću nastaviti karijeru", iskreno je zaključio Dragutinović, koji je pre Sevilje nosio dres Standarda iz Liježa, Genta i čačanskog Borca.

izvor: (MONDO)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Drugoligaš Hoffenheim doveo igrača za osam milijuna eura

Ambiciozni njemački nogometni klub Hoffenheim ostvario je najbogatiji transfer u povijesti druge njemačke lige, potrošivši osam milijuna eura za mladog brazilskog nogometaša Carlosa Eduarda.

Hoffenheim, kojeg financira Dietmar Hopp, jedan od suosnivača grupacije SAP, svjetskog broja jedan u proizvodnji softwarea, transfer je obavio u srijedu ne objavivši, međutim, iznos za koji je kupljen Brazilac. Eduardo (20) je prošlu sezonu igrao u Porto Alegreu, koji igra u prvoj brazilskoj ligi, a za njega su interes pokazivali Porto i milanski Inter.

Hoffenheim, klub iz zapadnog dijela Njemačke, koji je u svibnju ušao u drugu ligu, bio je aktivan na tržištu ove godine pa je u srijedu kupio i senegalskog napadača Demba Ba, koji je igrao u Mouscronu u prvoj belgijskoj ligi.

Kako pišu njemački mediji, Hoffenheim raspolaže proračunom od 40 milijuna eura, koliko imaju i Köln i Mönchengladbach, kandidati za povratak u njemačku nogometnu elitu. Dietmar Hopp želi da Hoffenheim do 2010. uđe u prvu njemačku ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.