Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 141777 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Vermezović odbio Zetu

Bivši trener beogradskog Partizana Vladimir Vermezović ipak nije prihvatio ponudu prvog šampiona Crne Gore, ekipe Zete.

Iako je klub iz Golubovaca želeo da dovede Vermezovića, nekadašnji trener i igrač Partizana odbio je ponudu.

"Nema ništa novo u odnosu na prethodne dane. Mislim da smo završili priču. Što bi rekli političari, nismo uspeli da usaglasimo stavove. Jednostavno, tako je to u fudbalu, nismo se našli", rekao je Vermezović podgoričkim "Vijestima".

Sportski direktor Zete Ilija Vukčević, rekao je da još uvek postoje šanse za dogovor, ali i da je Vermezović prilično daleko od Zete.

Jedna od većih prepreka bile su finansije, ali prema rečima direktora Zete, bilo je i drugih stvari koje nisu mogle da budu prevazidjene u pregovorima sa Vermezovićem.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Francuski sud poništio kaznu za Tiganu

PARIZ, 13. juna 2007. (Beta-AP) - Apelacioni sud u Parizu poništio je kaznu koju je niži sud izrekao bivšem treneru engleskog Fulama Žanu Tigani zbog vređanja vlasnika tog kluba Mohameda El Fajeda.

Tigana koji se sudi sa El Fajedom od kada je dobio otkaz 2003. godine zbog navodnog nepravilnog postupanja u vezi sa transferima, kažnjen je pred nižim sudom zbog komentara koje je izneo u jednom intervjuu pariskom sportskom dnevniku "L'Ekip" 2005. godne.

"Biću u fizičkoj opasnosti kada se sve ovo završi, kada on (El Fajed) izgubi sve parnice protiv mene", rekao je tada Tigana.

El Fajed je tražio odštetu od 30.000 funti zbog toga.

Međutim, Apelacioni sud je danas ocenio da je komentar Tigane "bio izraz ličnog osećanja o tome šta bi moglo da se desi u budućnosti".

U junu 2006. godine niži sud je kaznio Tiganu sa 1.000 funti, ali je suspendovao plaćanje do odluke višeg suda. Međutim, novinar koji je napisao članak i "L'Ekip" kažnjeni su sa po 1.000 funti.

Tigana, francuska fudbalska zvezda 1980-ih godina, bio je trener Fulama od 2000. do 2003. godine.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Antić zainteresovan da preuzme Harts

Srpski stručnjak Radomir Antić spreman je da sedne na klupu škotskog premijerligaša Hartsa iz Edinburga.

Nekadašnji trener Real Madrida i Barselone bez posla je već tri godine, otkako je napustio kormilo Selte iz Viga. Pošto je letos "izvisio" u pokušaju da postane strateg Panatinaikosa, sada bi rado preuzeo Harts - ali samo pod prihvatljivim uslovima.

"Želim da se vratim svakodnevnom radu na terenu i neću da unapred odbacim nijednu dobru ponudu, naročito ako ona dodje od kluba kakav je Harts. Još uvek nismo razgovarali, ali ja sam raspoložen da se prihvatim posla u bilo kom klubu, samo ako moji uslovi budu ispunjeni", izjavio je Antić za engleski list "Dejli Rekord".

On je dodatno pojasnio stvari, rekavši da pod "uslovima" ne podrazumeva veliki novac.

"Novac nije presudni faktor. Samo kažem da sve mora da bude kako treba. Da bih odlučio da napustim Španiju, moram da znam da ću biti srećan u klubu koji preuzmem".

Vlasnik Hartsa je ruski biznismen Vladimir Romanov, koji se po broju trenera koje je doveo i oterao iz Edinburga nametnuo kao Hezus Hil 21. veka. U poslednja dva meseca minule sezone ekipu je kao privremeno rešenje vodio Anatolij Korobočka, a trenutno je otvoren konkurs za novog, renomiranog stručnjaka.

Antić je priznao da ga "golica" ideja o povratku na Ostrvo, gde je kao fudbaler svojevremeno branio boje Lutona.

"Četiri sezone u Lutonu bile su sjajne. Engleski fudbal mi je blizak i uvek sam osećao da će doći dan kada ću se vratiti u Britaniju. Doduše, o škotskom fudbalu ne znam mnogo detalja, ali znam da je na pristojnom nivou".

Prvo pojačanje Hartsa u predstojećem prelaznom roku biće beloruski napadač Vjačeslav Hleb, mladji brat "veziste" Arsenala Aleksandra Hleba.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
HTC 
Vijera: Sudijama posao sve teži

Fudbaler Intera iz Milana Patrik Vijera izjavio je da se mora promeniti odnos igrača, sudija i navijača jer se arbitri sve više plaše da donesu ključne odluke na utakmicama.

Francuski reprezentativac koji će napuniti 31 godinu ovog meseca, dobio je najmanje 12 crvenih kartona u karijeri.

Priznao je danas da nije uvek pomagao sudijama da obavljaju svoj posao, ali je dodao da igrači treba da prihvataju sudijske odluke bez pogovora.

Vijera je za sajt www.feelfootball.com rekao i da su "igrači ljudska bića, imaju osećanja, i naravno, nekada žale zbog načina na koji su se ponašali".

"Bio sam u takvoj situaciji u Engleskoj jer sam reagovao loše, a kada sam video snimak pomislio sam: To nisam ja, to je neverovatno" dodao je Vijera.

Prema njegovoj oceni, igrači i sudije bi trebalo više da saradjaju.

"Sudije su pod pritiskom navijača, javnosti i igrača, te posao sudije postaje veoma težak", rekao je on.

"Sudije i igrači, igrači i navijači, navijači i sudije trebalo bi više da saradjuju van terena, kako bi svima bilo lakše i kako bi se svi medjusobno razumeli na terenu", istakao je Vijera.

"Mislim da sada sudije izlaze na teren plašeći se da donesu odluku, plašeći se da budu sudije", naveo je Vijera.

Francuski fudbaler je dodao da igrači sada uopšte ne pomažu sudijama, a da im ne pomažu ni fudbalske vlasti. "Sudije trpe preveliki negativan pritisak", rekao je.

Prošle nedelje engleski sudija Grem Pol se povukao, optuživši engleski Fudbalski savez da ga nije podržao nakon što je dao crveni karton kapitenu Čelsija Džonu Teriju.

(Beta/www.mtsmondo.com)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Kanu se vratio u Ajaks

Nigerijski fudbalski internacionalac Nvankvo Kanu odbio je jednogodišnji ugovor koji mu je ponudio engleski Portsmut i odlučio da pređe u holandski Ajaks, objavili su ostrvski mediji. Uprava Portsmuta nije prihvatila uslove koje je postavio 31-godišnji Nigerijac i rešila je da mu ponudi produžetak saradnje na još jednu sezonu, pod prošlogodišnjim uslovima. Kanu, koji je sa 12 golova bio najbolji strelac Portsmuta u prošloj sezoni, je odbio ponudu i odlučio da se vrati u Ajaks, koji je napustio pre 11 godina.

Iskusni Nigerijac je, osim za Portsmut i Ajaks, igrao i za Inter i engleske klubove Arsenal i Vest Bromvič. Za reprezentaciju Nigerije Kanu je odigrao 62 utakmice i postigao je 11 golova.

Izvor: B92-Sport
« Poslednja izmena: 14. Jun 2007, 15:41:59 od latifovich »
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
Muslin odbio Stojkovića!
Autor: I. Velimirović | 14.06.2007 - 09:56

Još jedan pokušaj Dragana Stojkovića da Crvenoj zvezdi reši pitanje trenera ostao je bez rezultata. Slavoljub Muslin, stručnjak koji je na „Marakanu“ doneo dve duple krune juče je odbio predsednika crveno-belih, posle Piksijevog predloga da se iskusni trener treći put vrati u Ljutice Bogdana.

Protekle sezone Muslin je radio u belgijskom Lokerenu sa kojim je izborio opstanak u ligi, ali je završio saradnju jer je dobio primamljiv poziv iz Rusije. Stojković je hteo da preduhitri izdašne finansijske ponude iz Moskve, stavio je Zvezdine karte na sto, međutim, trofejni stručnjak je, kako „Blic“ saznaje, tražio mnogo više novca nego što crveno-beli u ovom trenutku mogu da pruže kao i dolazak kompletnog stručnog štaba, što nije bilo po volji prvom čoveku aktuelnog osvajača duple krune.
Muslin je pre Lokerena radio u Lokomotivi iz Moskve, i na pragu je povratka u Rusiju, iako kao adut u džepu ima poziv Bugarske fudbalske federacije da preuzme nacionalni tim naših komšija. Dakle, od trećeg povratka na „Marakanu“ neće biti ništa, još jedan Stojkovićev pokušaj je propao a naredni dani daće odgovor ko će posle nezavršenog posla sa De Kanijom i Muslinom sesti na klupu crveno-belih i predvoditi ih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Noel Galager ulaže u Mančester siti?

15. jun 2007. (Sportservis) - Vođa benda i gitarista britanske grupe Oejzis Noel Galager spreman je da kupi fudbalski klub Mančester siti, za koji navija od malena, prenose engleski mediji.

Galager se iznervirao jer su se odužili pregovori sa bivšim premijerom Tajlanda Takšinom Šinavatrom o preuzimanju kluba. To se odrazilo na situaciju u Sitiju, koji nema menadžera i ima problema sa sastavljanjem tima za sledeću sezonu.

"Nemamo trenera, imamo samo pola tima, nismo prodali nijednu sezonsku kartu...baš brilijantno", rekao je Galager i dodao:

"Razmišljam o 'neprijateljskom' udruživanju snaga sa kolegom iz 'Em pipla' Majkom Pikeringom i zajedničkom ulaganju u klub. Mislim da možemo da sakupimo zajedno oko 400.000 funti u kešu i računam da će to pomoći klubu".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Zagorakis završava karijeru

Teo Zagorakis, kapiten grčke reprezentacije na pobedničkom prvenstvu Evrope 2004. u Portugaliji, saopštio je da prestaje sa aktivnim igranjem fudbala. Tridesetpetogodišnji Zagorakis, igrač sredine terena solunskog PAOK-a, povukao se iz nacionalnog tima oktobra prošle godine.

On je još branio boje engleskog kluba Lester Sitija i italijanaskog prvoligaša Bolonje.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Dešamp preuzima Mančester siti?

15. jun 2007. (Sportservis) - Francuski fudbalski trener Didije Dešamp pregovara sa Mančester sitijem o preuzimanju tog engleskog kluba, prenose ostrvski mediji.

Izvršni direktor Sitija Alistar Mekintoš početkom nedelje otputovao je u Pariz, na "tajne" pregovore s Francuzem. Njih dvojica sastala su se u utorak, ali list "San" tvrdi da Dešampu nije obećan posao zbog neizvesnosti oko dolaska bivšeg tajlandskog premiejra Takšina Šinavatre na čelo Sitija.

Dešamp je nedavno raskinuo ugovor sa Juventusom, nakon što je klub u roku od godinu dana vratio u Seriju A, iz koje je izbačen prošlog leta zbog nameštanja rezultata. Kao kandidati za trenera Sitija pominjani su i Huande Ramos iz Sevilje, Mark Hjuz iz Blekburna, bivši menadžer Fulama Kris Koleman i Gordon Strahan iz Seltika.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
I Slobodan Rajković u PSV-u!

Defanzivac OFK Beograda i mlade reprezentacije Srbije Slobodan Rajković narednu sezonu igraće za PSV Ajndhoven, i to kao pozajmljeni fudbaler Čelsija!

Ovu vest je u subotu u Najmehenu potvrdio sam Rajković, koji se još pre tri godine obavezao da će iz OFK Beograda preći isključivo u tabor slavnog londonskog kluba.

"PSV je veliki klub i prezadovoljan sam što se sve ovako završilo. To će mi biti odlična prilika da se afirmišem. Znam da ću morati mnogo da radim, ali nadam se da je Holandija samo usputna stanica na putu ka Čelsiju", izjavio je Rajković srpskim novinarima.

On je rekao da se još nije čuo sa Dankom Lazovićem, koji je pre petnaestak dana takodje prešao u redove šampiona Holandije.

"Nismo se čuli, ali svakako ćemo razgovarati ovih dana. Želja mi je da se malo bolje upoznam sa situacijom u novom klubu".

Rajković će u nedelju gotovo sigurno biti član kombinovanog tima Srbije, kojeg će selektor Miroslav Djukić poslati na megdan Englezima.

"Orlići" su kolo pre kraja prve faze Evropskog prvenstva osigurali prvo mesto u grupi, pa će nosioci igre dobiti neočekivanu priliku da se odmore za sredu i polufinalni duel sa drugoplasiranom ekipom Grupe A.

"Utakmica sa Englezima je značajna, iako ne može da utiče na naš plasman. Posebno je bitna za sve nas koji do sada nismo dobili šansu da zaigramo. Moći ćemo da pokažemo šta znamo i nadam se da rezultat neće izostati", završio je budući "filipsovac" Rajković.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.