Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 141837 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Luis Figo bi u Totenhem

Fudbaler milanskog Intera i bivši reprezentativac Portugala Luis Figo izrazio je želju da predje u redove londonskog Totenhema, piše britanski magazin "Pipl".

Nakon što mu je prošle nedelje propao transfer u saudijski Al-Itihad, 34-godišnji igrač bi voleo da se okuša i u engleskom fudbalu.

Kako dodaje list za njegove usluge su zainteresovani Njukasl i Bolton, ali je Figov menadžer kontaktirao čelnike kluba sa "Vajt Hart Lejna", jer Portugalac želi da živi baš u Londonu.

"Luisu su se uvek svidjali Sparsi i znam da bi voleo da živi u prestonici Engleske poput mnogih fudbalskih zvezda", rekao je Figov prijatelj.

Figo, kojem je prema ugovoru preostala još godina dana u neroazurima, navodno očekuje od Totenhema nedeljnu platu od 60.000 funti i dvogodišnji ugovor.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Џерард и Карагер продужили уговоре до 2011.

Стивен Џерард, 27-годишњи везиста-капитен, и Џејми Карагер, годину дана старији одбрамбени играч, обојица првотимци Ливерпула, продужили су у понедељак своје уговоре са тим енглеским премијерним лигашем до 2011. године.

Они су 2005, пошто је њихов клуб тријумфовао у европској Лиги шампиона (у финалу, у Истамбулу, "црвени" су победили италијански клуб Милан), са Ливерпулом склопили уговоре до 2009. године.

У сезони 2006/07. фудбалери Ливерпула су освојили треће место у енглеском шампионату, са 21 бодом мање од новог првака Манчестера Јунајтеда. Такође, играли су у финалу клупског шампионата "старог континента", 23. маја у Атини, поново против Милана, али су овог пута изгубили од тог италијанског клуба (1:2)

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 
Golmanu Mesine preti dvogodišnja suspenzija

Italijanski olimpijski komitet (KONI) preporučio je nacionalnoj fudbalskoj federaciji (FIGC) da golmana Mesine Nikolasa Kaljonija kazni dvogodišnjom suspenzijom, pošto je na antidoping-kontroli bio pozitivan na kokain.

Prisustvo zabranjenog stimulanta kod Kaljonija utvrdjeno je prilikom rutinskog testiranja 11. februara ove godine, posle prvenstvene utakmice Mesina - Katanija (1:1).

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
HTC 

I Milan u trci za Anrijem

Evropski šampion Milan zainteresovan je da u svoje redove dovede napadača Arsenala Tijerija Anrija, priznao je trener Karlo Anćeloti. "Rosoneri" su spremni za takmičenje sa Barselonom i Interom, koji bi takodje voleli da napadača francuske reprezentacije vide u svojim redovima.

"Anri je sjajan napadač i nalazi se u krugu igrača za koje smo zainteresovani. U ovom prelaznom roku želimo da kupimo po jednog kvalitetnog fudbalera u sredini terena i u napadu, ali neće biti lako da dobijemo one koje želimo", izjavio je Anćeloti.

Brazilac Rikardo Oliveira nije se snašao po dolasku iz Betisa i na putu je da napusti klub, kao i Alberto Djilardino, koji definitivno nije po ukusu šefa struke i rado bi promenio sredinu.

"Nema razloga da se Djilardinova želja ne pretvori u stvarnost, s obzirom na to da možemo da pronadjemo adekvatnu zamenu. Prošlog leta nije bilo mnogo asova spremih da predju u Milan, sada ih ima mnogo više. Postoji jedan kog niko od novinara i ne pominje. Kada bih vam rekao o kome je reč, bilo bi svašta", zagonetan je strateg "rosonera".

Anri je prošle nedelje demantovao napise po kojima je njegov odlazak iz Arsenala bio gotova stvar, rekavši da "špekulacije" vezane za njegov budući klub "nikada neće prestati".

Francuz je letos potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa "tobdžijama", ali je u medjuvremenu pao u depresiju zbog povreda i nesposobnosti Arsenala da se uhvati u koštac sa Mančester Junajtedom i Čelsijem.

"U Premijer ligi su prva četiri tima na tabeli uvek ista. Nervira me što smo mi u toj četvorki uvek na poslednjem mestu", rekao je Anri.

Ranijeri: Juve se ne odbija

Novi trener Juventusa Klaudio Ranijeri priznao je u svom prvom obraćanju medijima nakon preuzimanja ekipe da je bio nadomak klupe engleskog Mančester Sitija, ali da je u medjuvremenu stigao poziv "stare dame" koji nije mogao da odbije.

"Kada vas Juventus pozove, onda tu nema mnogo razmišljanja. Do pregovora je došlo naglo, to je i za mene predstavljalo veliko iznenadjenje", rekao je bivši menadžer Čelsija, koji je ove sezone pomogao Parmi da sačuva prvoligaški status.

"Moje ime se pominjalo po novinama medju nekoliko potencijalnih trenera Juvea, ali iskren da budem, nisam mnogo verovao tome. Kada su me čelnici pozvali, to je bilo to. Jednostavno, Juventus se ne odbija", dodao je Ranijeri.

Govoreći o narednoj sezoni na kormilu "bjankonera", Ranijeri je rekao da mu to predstavlja veliki izazov, jer želi da vrati ekipu na mesto koje joj pripada, a to je vrh evropskog fudbala.

"Hvala rukovodstvu kluba što je odabralo baš mene. Sama činjenica što sam seo na klupu velikog kluba me čini ponosnim. Imamo ambiciozan plan i verujem da ćemo ga ostvariti. Klub želi da se u narednih pet godina vrati na vrh italijanskog fudbala, ali mislim da ćemo to uraditi mnogo ranije", rekao je italijanski stručnjak.

Na kraju je prokomentarisao planove vezane za letnji prelazni rok.

"Novi tim će biti mešavina proverenih šampiona i mladih igrača. Koga želimo da dovedemo? To sigurno neću reći novinarima, barem ne još", naglasio je Ranijeri i pozvao sve navijače na strpljenje i mirnoću.

"Neka navijači budu mirni, a mi im obećavamo da će biti ponosni na ono što će Juventus da ostvari u budućnosti. Uvek nas uporedjuju sa starim Juventusom, kojeg više nema. Nostalgija je uvek prisutna, ali mi se fokusiramo na sadašnjost i budućnost", zaključio je novi trener velikog kluba, koji je prošlu sezonu igrao u Seriji B, zbog poznatog slučaja "kalčopoli".

Ranijeri ima 46 godina. U trenerskoj karijeri je osim Čelsija i Parme, vodio i ekipe Kaljarija, Napolija, Fiorentine, Valensije i Atletiko Madrida.

(MONDO)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Gi Ru preuzima Lans
AFP

Trener sa najdužim aktivnim stažom u francuskom fudbalu, Gi Ru, najavio je da će nastaviti karijeru u prvoligaškom klubu Rasingu iz Lansa, dve godine pošto se povukao iz Oksera nakon 45 godina rada u klubu. Predsednik Lansa Žerve Martel saopštio je da će 68-godišnji Ru zameniti Fransisa Žilota, koji je prošle nedelje podneo ostavku zato što klub nije ušao u kvalifikacije za Ligu šsampiona, pošto je bio peti na kraju sezone.

Ru je proveo 24 godine na mestu prvog trenera Oksera i povukao se juna 2005. godine, pošto je provincijski klub iz Burgonje pretvorio u silu francuskog fudbala.

Okser je sa Ruom na čelu osvojio titulu 1996. godine, četiri puta je osvajao francuski kup i 14 puta je učestvovao u evropskim takmičenjima.

Ru tehnički ne može da bude imenovan za šefa stručnog štaba Lansa, pošto je stariji od 65 godina, što je granica u Francuskoj.
Bez obzira koju zvaničnu titulu dobije, Ru će biti zadužen za tim.

Ru je posle odlaska iz Oksera radio kao televizijski komentator.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Pezeiro novi trener Panatinaikosa

Ekipa Panatinaikosa postavila je u utorak Žozea Pezeiro na mesto trenera. 47-godišnji Portugalac na klupi je zamenio Španca Viktora Munjosa, koji je prošlog meseca otpušten zato što tim nije izborio mesto u Ligi šampiona. Panatinaikos je na tabeli završio na trećoj poziciji iza Olimpijakosa i AEK-a i naredne sezone igraće UEFA kup.

"Veoma sam srećan što sam dobio priliku da treniram veliki klub, koji predstavlja veliko ime ne samo u Grčkoj nego i u čitavoj Evropi", rekao je Pezeiro.

"Panatinaikos je tim koji svake godine mora da osvaja trofeje. To je klub sa velikom istorijom, milionima navijača, odličnom organizacijom i odličnim igračima. Svi ćemo zajedno raditi kako bi klub bio uspešan", rekao je Pezeiro.

Nekadašnji trener Sportinga iz Lisabona je sa Panatinaikosom potpisao dvogodišnji ugovor.

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Đokić u Brižu

Napadač Crvene zvezde Dušan Đokić karijeru će nastaviti u Belgiji. Ukoliko klubovi postignu sporazum oko obeštećenja, 27-godišnji centarfor će u narednoj sezoni nositi dres Briža. Crvenu zvezdu na pregovorima predstavljaju predsednik Dragan Stojković i sportski menadžer Stevan Stojanović, a u slučaju pozitivnog ishoda pregovora, najbolji strelac srpskog šampionata će do kraja nedelje otputovati na lekarske preglede i potpisati četvorogodišnji ugovor.

"Verujem da ću karijeru nastaviti u Brižu što će za mene biti novi izazov, posle lepih godinu i po dana provedenih na "Marakani" tokom kojih sam osvojio dve duple krune. U načelu sam sve precizirao sa Belgijancima i sada je na potezu da se klubovi dogovore", rekao je Đokić.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
HTC 

Roberto Karlos potpisao za Fenerbahče

Brazilski veteran Roberto Karlos (34) prihvatio je ponudu turskog Fenerbahčea da u sledećoj sezoni igra za taj klub, objavili su u sredu mediji u Istanbulu.

"Da, igraću u Turskoj, u Fenerbahčeu. To je klub koji je pokazao najviše interesovanja za mene, a izložili su mi i odlične planove za budućnost. Na moju odluku uticala je i činjenica da je moj zemljak Ziko trener", kazao je bivši reprezentativac Brazila.

Turski mediji navode da je iskusni defanzivac posle 11 godina odlučio da napusti slavni Real Madrid i da je imao dobre ponude klubova iz Italije, Španije i Engleske.

"Mislim da sam odabrao dobar trenutak da napustim Real. U tom klubu počinje nova era i dolaze mlade snage, koje će, siguran sam, uspeti da ga vrate na vrh Evrope".

Karlosov menadžer Dino Pašalić dodao je da je eksplozivni bek još prošle godine želeo da predje iz Madrida u Istanbul, ali da nije mogao to da učini zbog važećeg ugovora sa španskim velikanom.

Roberto Karlos u karijeri je igrao još za brazilski Palmeiras i milanski Inter. U dresu "kraljevskog" kluba osvojio je tri Lige šampiona, tri titule prvaka Španije i dva Interkontinentalna kupa. Na 368 prvenstvenih utakmica u belom dresu postigao je 46 golova.

Za reprezentaciju Brazila, sa kojom je 2002. godine osvojio titulu prvaka sveta, odigrao je 125 utakmica i postigao 29 golova.

Milan rekao cenu za Djilardina

Evropski prvak Milan spreman je da proda nezadovoljnog napadača Alberta Djilardina, ukoliko on i dalje želi da napusti San Siro, a reprezentativac Italije od sada ima i zvaničnu cenu - 24 miliona evra.

"Klub i dalje veruje u njega. Ipak, ono što je izjavljivao nije bilo po našem ukusu, tako da je slobodan da ide iz Milana, naravno ako to želi i ako postoji klub koji je spreman da za njega plati obeštećenje od 24 miliona evra", rekao je potpredsednik "rosonera" Adrijano Galijani.

Djilardino je u minuloj sezoni Serije A postigao 12 golova, ali je izjavio kako se na San Siru ne oseća cenjenim. U finalu Lige šampiona sedeo je na klupi na račun iskusnog Filipa Inzagija, što se pokazalo kao pravi potez trenera Karla Anćelotija, pošto je stari lisac postigao oba gola za osvajanje titule.

Galijani je dodao da bi samo Barselona, Real, Bajern, Inter i "par engleskih klubova" mogli sebi da priušte tako veliki transfer.

Prema njegovim rečima, Andrej Ševčenko sigurno ostaje u Čelsiju, pa samim tim nema govora o njegovom povratku u Milano, dok je napadač Arsenala Tijeri Anri još pre godinu dana bio na meti "rosonera", ali je tada odlučio "da ostane u klubu koji ga je učinio slavnim".

"Naš prioritet u predstojećem prelaznom roku je Samjuel Eto, ali ne želimo da uznemiravamo Barselonu dok se bori da odbrani titulu prvaka Španije. Inače će naša ekipa naredne sezone biti manje-više ista koja je završila ovu", jasan je Galijani.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung X 680
Kiks Poljske u Jerevanu
Fudbaleri Jermenije nastavljaju sa odličnim rezultatima u kvalifikacijama za EP 2008. u Švajcarskoj i Austriji. Jermenci su nakon pobede nad Kazahstanom u gostima, ovoga puta savladali lidera grupe A reprezentaciju Poljske sa 1:0, i tako napravili uslugu reprezentaciji Srbije. Jedini gol na stadionu Republikan u Jerevanu postigao je Hamlet Mikitarijan u 66. minutu iz slobodnog udarca.

Poljska je i dalje na čelu grupe A sa 19 bodova, 5 više od Srbije i Portugala, ali Poljaci sada imaju i dva meča više od naše i reprezentacije Portugala.

U drugoj utakmici grupe A fudbaleri Kazahstana i Azerbejdžana odigrali su nerešeno 1:1. Azeri su na ovom meču poveli u 31. minutu golom Nadirova, ali su Kazahstanci, iako su od 44. minuta igrali sa igračem manje, do boda stigli u 55. minutu a strelac je bio Baltijev.

U sredu je na programu još jedan meč grupe A u kojem se sastaju Finska i Belgija.

Izvor: www.b92.net/sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Totenhem dovodi Petrova?

Menadžer engleskog premijerligaša Totenhema Martin Jol ponudio je 11,8 miliona evra za napadača španskog Atletiko Madrida Bugarina Martina Petrova, objavili su mediji u Londonu.

Novinar "Mirora" tvrdi da Jol već godinu dana analizira igru 28-godišnjeg bugarskog internacionalca i da mu je u toku sezone nekoliko puta slao ponudu da pređe u Totenhem.

U dosadašnjoj karijeri bugarski reprezentativac je igrao za sofijski CSKA, švajcarski Servet, nemački Volfsburg, a od 2005. nastupa za Atletiko Madrid. Za reprezentaciju Bugarske odigrao je 54 utakmice i postigao je devet golova.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.