Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz Sveta fudbala - transferi, pregovori, povrede  (Pročitano 143192 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Tevez: Želi me Čelsi

Argentinski fudbalski reprezentativac Karlos Tevez, član brazilskog prvaka Korintijansa, izjavio je u utorak da je za njegove usluge zainteresovan engleski šampion Čelsi.

"Čelsi je zainteresovan za mene i želi da me angažuje. Verujem da su njegovi predstavnici imali dobre razloge da dodju u Brazil i vide kako igram", rekao je Tevez u televizijskom intervjuu.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo boravio je pre dve nedelje u Brazilu, gde je prisustvovao utakmici Kupa Libertadores u kojoj je Korintijans poražen na domaćem terenu od argentinske River Plate (1:3).

Tevez, jedan od najboljih igrača prvenstva Brazila prošle sezone, ranije je izjavio da je veoma zadovoljan u Korintijansu, kako odnosom navijača, tako i rukovodstva kluba.

"Bilo bi mi teško da odem odavde. Svi su veoma korektni i prema meni i mojoj porodici", rekao je fudbaler, koji će igrati u nacionalnom timu Argentine na predstojećem prvenstvu sveta u Nemačkoj.

Tevez je prešao u Korintijans 2004. godine za rekordan transfer u južnoameričkom fudbalu od 18 miliona dolara, realizovan u saradnji sa partnerom kluba, firmom MSI iz Londona.

Predsednik MSI Kia Jorabčjan je naveo da prodaja Teveza ne dolazi u obzir, istakavši da Murinjo nije dolazio u Brazil zbog argentinskog reprezentativca, nego da je bio na odmoru.

Predstavnici Čelsija takodje su odbacili mogućnost angažovanja Teveza, pa brazilski mediji spekulišu da bi izjava talentovanog fudbalera mogla biti samoreklama.

"Tevez je dobar igrač, ali on nije u našim planovima", preneta je izjava izvršnog direktora Čelsija Pitera Kenjona na klupskom vebsajtu.

Izvor: mtsmondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Nihat Kaveči u Viljarealu

Turski reprezentativac Nihat Kaveči prešao je iz Reala Sosijedada u Viljareal i sa tim španskim klubom u utorak potpisao petogodišnji ugovor.

Ovaj 26-godišnji napadač biće zvanično predstavljen novinarima i navijačima u četvrtak na klupskom stadionu "El Madrigal".

Nihat, koji je 30 puta branio nacionalne boje Turske, došao je u San Sebastijan 2002. i za Real Sosijedad odigrao 142 utakmice, postigavši 58 pogodaka.

U sezoni 2002/03. dao je 23 gola i pomogao tom baskijskom klubu da se visoko plasira u prvenstvu Španije.

Pošto mu je istekao ugovor sa Real Sosijedadom, odlučio je da predje u Viljareal, polufinalistu evropske Lige šampiona.

Ove sezone Viljareal je zauzeo sedmo mesto i stekao pravo da učestvuje u narednom Intertoto kupu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Milan je jutros potvrdio dolazak 34-godisnjeg Djuzepe Favalija koji je dve sezone nastupao za Inter i odigrao 68 utakmica. Kamerunac, Pjer Vome, je takodje danas potpisao za Verder iz Bremena posle "avanture" u Interu od 11 meseci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Galašek potpisao za Nirnberg

Kapiten fudbalske reprezentacije Češke i dosadašnji prvotimac Ajaksa Tomas Galašek napustio je klub iz Amsterdama i kao slobodan igrač prešao u redove nemačkog bundesligaša Nirnberga, prenela je češka agencija ČTK.

Ajaks je Galašeku (33) ponudio produžetak saradnje, ali je on to odbio i sa Nirnbergom potpisao dvogodišnji ugovor.

Taj fudbaler je posle prvenstva Evrope 2000. godine preuzeo mesto defanzivca Radeka Bejbla i od tada je nezamenjiv u nacionalnog timu Češke.

Galašek je jedan od aduta češkog selektora Karola Briknera na predstojećem Mondijalu u Nemačkoj, koji startuje 9. juna, a na kojem će Češka igrati u E grupi sa Italijom, Ganom i SAD.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Pires prelazi u Viljareal

Predsednik španskog fudbalskog kluba Viljareal Fernando Roig izjavio je da će igrač engleskog Arsenala Robert Pires potpisati sledeće nedelje za ovaj klub.

"Nihat Kahveči je već došao i sledeće nedelje će doputovati Pires. To su prva dva pojačanja Viljareala", rekao je Roig.

On je dodao da Pires još ima obaveza, jer treba da odigra utakmicu za Arsenal u finalu Lige šampiona, večeras u Parizu, protiv Barselone.

Prema izveštajima medija Pires bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa Viljarealom.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Barbarez u Bajeru iz Leverkuzena

Napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez potpisao je dvogodišnji ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena.

Barbarez, dosadašnji član Hamburga, ekipi Bajera će se pridružiti krajem juna.

"Fantastično je što smo u naš mladi tim doveli tako iskusnog i sposobnog napadača", rekao je danas komercijalni direktor Bajera Rudi Feler.

Barbarez je prošle sezone igrao u odličnoj formi i pomogao Hamburgu da zauzme treće mesto na tabeli nemačke Bundeslige.

"Zapravo sam se nadao da ću ostati u Hamburgu, ali nismo mogli da se dogovorimo", rekao je 34-godišnji Barbarez.

Bajer je Barbareza doveo kao zamenu za Bugarina Dimitara Berbatova, koji će, ako dobije radnu dozvolu, pojačati engleski Totenhem.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia N86
Murinjo: Drogba ne ide, Ševčenko ne dolazi

Prema rečima menadžera Čelsija Žozea Murinja, tokom letnje pauze verovatno neće biti promena u špicu napada novog-starog engleskog šampiona.

On tvrdi da Didije Drogba neće napustiti Stamford Bridž i da će Andrej Ševčenko veoma teško dobiti ispisnicu od uprave Milana. Centarfor iz Obale Slonovače u petak je izjavio za engleske novine da želi da ode iz Čelsija.

"Realnost je da on ima još dve godine ugovora sa nama i da ga mi smatramo jednim od igrača oko čijeg odlaska nema pregovora. U prevodu, trenutno nema šanse da ode. Ako bude igrao onako kako najbolje zna, onda će to biti fantastično za sve. Ako bude igrao bez srca i želje, vrlo brzo će se naći na tribinama. Na njemu je da razmisli i odluči", jasan je portugalski stručnjak.

Murinjo je istu politiku vodio i prema francuskom defanzivcu Vilijamu Galasu, koji i dalje priča kako želi da se preseli u neki klub sa kontinenta.

Ševčenko je prošle nedelje izjavio da posle sedam godina želi da ode iz Milana i Čelsi je isprva pokazao interesovanje da ga dovede.

"Voleli bismo da ga imamo, ali on je član Milana sa dugoročnim ugovorom, što znači da klub ima nad njim istu moć kakvu mi imamo nad Drogbom. Moj osećaj je da Milan neće prodati Ševčenka. Oni su veliki klub koji se ne odriče svojih najboljih igrača", rekao je Murinjo.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia N86
Roberto Karlos "naginje" ka Čelsiju

Roberto Karlos izjavio je da želi da ostane u madridskom Realu, ali da bi lako mogao da predje u Čelsi, ukoliko "kraljevski klub" ne odgovori na primamljivu ponudu bogatog kluba sa Ostrva.

Engleski šampion ponudio je Karlosu ugovor na "dve plus jednu" sezonu, sa platom čiji iznos još uvek nije obelodanjen. Ali, poznajući manire Čelsijevog gazde Romana Abramoviča, nema sumnje da se radi o petocifrenoj, možda čak i šestocifrenoj sumi, izraženoj u evrima.

"Imam 33 godine i želim da ostanem u Realu, to je ono što sigurno znam. Ali moram priznati da imam vrlo dobre ponude iz Čelsija, Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata. U Londonu mi nude odličnu platu i igru u timu sa mnoštvom prvoklasnih pojedinaca. Ako mi Real ponudi približno isti novac, ostaću, ali Premijer liga me mami jer je to takmičenje najvišeg nivoa", otkriva Karlos.

Brazilac sa Realom ima ugovor do leta 2007. godine, ali pre okončanja predsedničkih izbora na Santjago Bernabeu neće znati da li "kraljevi" računaju na njega i posle tog datuma.

"Ugovor mi ističe juna 2007. i voleo bih da ga produžim za još koju godinu. Moraću da sednem za sto sa novim predsednikom i vidim šta on misli. Ali na kraju svaki fudbaler donosi odluku koja je najbolja za njega lično. Ja sam rešen da maksimalno iskoristim preostalih nekoliko sezona igračke karijere", kaže levi bek Reala i brazilske reprezentacije.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia N86
Anri: Ostajem u Arsenalu!

Francuski internacionalac Tijeri Anri izjavio je da je nakon poraza Arsenala od Barselone u finalu Lige šampiona doneo odluku da ostane član londonskog kluba.

Neuhvatljivom 28-godišnjem napadaču ovog leta ističe ugovor sa "tobdžijama", a kako piše tabloid "San", on je spreman da potpiše novi ugovor, kojim bi se obavezao na vernost Arsenalu do 2010. godine.

"Igraću za Arsenal sve dok budem mogao da trčim. Ne mogu da ostavim navijače, oni su mi kao porodica. Po završetku finala sam otišao do njih, pozdravio sam ih i oni su pozdravili mene", rekao je Anri.

On je tokom čitave sezone odbijao da se konkretno izjasni ostaje li u Londonu ili odlazi u Španiju, gde ga upravo Barselona čeka raširenih ruku.

"Volim Barselonu. Ali u sredu uveče mi je Arsenal dokazao da ima srce. Saigrači su me uverili da nema razloga da odem. Nadam se da ću u petak završiti sve detalje sa upravom kluba".

Ako Anri zaista produži ugovor sa Arsenalom, to će predstavljati veliki psihološki stimulans za klub koji se u letnjoj pauzi seli sa Hajberija na novi stadion Emirata.

Otkako je 1999. godine stigao iz Juventusa, Francuz je postigao više od 200 golova i tako postao najbolji strelac u istoriji Arsenala. Kao priznanje za 27 prvenstvenih pogodaka i partije koje je pružio u tek okončanoj sezoni, treći put je proglašen Fudbalerom godine u izboru engleskih novinara.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia N86
Tulalan prešao iz Nanta u Lion

Francuski fudbaler Žeremi Tulalan prešao je iz Nanta u Lion i sa nacionalnim prvakom potpisao četvorogodišnji ugovor, vredan 8,9 miliona dolara.

Trener Liona Žerar Ulije nije krio zadovoljstvo zbog angažovanja ovog 22-godišnjeg igrača sredine terena.

"Reč je o psihički stabilnom igraču, inače dobrom tehničaru", rekao je šef stručnog štaba francuskog šampiona.

Tulalan će u Lionu preuzeti ulogu Mahamadua Dijare, koji pregovara o odlasku iz kluba sa Mančesterom Junajtedom i Real Madridom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.