kažu da sam nasilan ali mislim da većina muške populacije razmišlja kao ja pa me zanima vaše mišljenje.imam 18 god i već nekoliko puta sam ljudima prijetio pištoljem i to zbog nekih stvari kao što su razbijeno piće ili kad mi neko opsuje mater,nekad sam se često tukao po ulica ali sad sve više radi utoka.da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava čisto da znam na čemu sam brate
Ma jok bre, ne gledaj vise filmove i ne lozi se na Al Kapona,Kneleta i ostale ...oni su imali muda...ti si samo PIP.
Pod jedan, nemoj da potezhesh jer ochigledno cesh najebati zbog toga. Ne mislim da si pichkica, vec da ti je ostalo iole mozga chim ga do sad nisi upotrebio. Medjutim naletecesh na budalu koja ce, ako nishta drugo, da ti uzme taj pishtolj i izlupa te kundakom po glavi.
Znash, ima ljudi koji ce da ti se izvine, da se povuku ... samo shto ce sutra da te nadju i odvedu u neku shumu da te obradjuju dok ne umresh. Nemoj da se zajebavash.
Takvu sam ja situaciju skoro gledao u jednom kaficu....klinac se napio pa se pokacio sa nekom ekipom,otisao do kola po prangiju i sav vazan uleteo u kafic...kad,odno djavo shnalu...ovi momci naoruzani ko osrednja vojska,kako je plakao da mu vrate caletov pistolj,da nije jadno bilo bi smesno...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 14:22:31 od sirkan »
kažu da sam nasilan ali mislim da većina muške populacije razmišlja kao ja pa me zanima vaše mišljenje.imam 18 god i već nekoliko puta sam ljudima prijetio pištoljem i to zbog nekih stvari kao što su razbijeno piće ili kad mi neko opsuje mater,nekad sam se često tukao po ulica ali sad sve više radi utoka.da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava čisto da znam na čemu sam brate Smile
Ne sinko, ne razmišlja većina muške populacije kao ti. Pištolj se ne vadi ako ne misliš i da ga upotrebiš, samo je pitanje vremena kada ćeš naleteti na nekoga ko ga isto nosi i spreman je da ga upotrebi, a onda ti ostaju dve opcije, ili ćeš biti ubijen ili ćeš ubiti. Da li vredi umreti ili otići u zatvor zbog prosutog pića ili psovke ti sam odredi. Ako misliš da vredi onda nastavi da mašeš pištoljem. Sa druge strane ako smatraš da si neki mudonja zato što potežeš utoku kada te neko popreko pogleda u velikoj si zabludi, to je svašta nešto drugo ali hrabrost nije.
Citat
da znam na čemu sam brate
Na pogrešnom si putu, ali mlad si, imaš vremena da se iskoriguješ pre nego što te stignu posledice tvog ponašanja.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Safari 3.0.195.38
HTC One
Klasican problem ega... mene ce neko da pogleda, da slucajno prospe pice, znate li vi ko sam ja... jos ako devojke vide da nisam odreagovao, msm bruka brate.
nismo se mi razumjeli 1986 godište nisam neki uspaljeni klinac kao što vi mislite,i vodim se rečenicom mog desetara:ako imaš muda da ga potegneš,moraš imati i muda da ga upotrijebiš.A nisam ni pičkica ali u kafani i na ulici radi flaša,letva i metak a ne aperkat i kroše.od 16 godine sam se bavio full contactom i low kickom.ko se bavi kickboxom znaće golubović iz banjaluke lowkick do 96kg dolazio sam i u kutinu ako je neko bio onda zna. A neko je napisao ko se mača lati od mača i gine,e tu i jeste problem kad jednom počneš da radiš zauvjek ostaješ na nečijem nišanu.A što se tiče kneleta,trlaje netrebaju nikom biti uzor jer su mrtvi da su bili dobri u poslu bili bi živi.