Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Derbi - naš, a jadranski  (Pročitano 1887 puta)
30. Okt 2004, 12:51:52
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Derbi - naš, a jadranski
Nama je ta utakmica svetkovina. Hrvatima je nezanimljiva. Svejedno, danas ćemo u direktnom TV prenosu i mi i oni moći da gledamo samo taj duel: Zvezda - Partizan

Danas se održava najveća sportska svetkovina na ovim prostorima. Danas igraju Crvena zvezda i Partizan. Nije, međutim, sve isto kao lani, ili proteklih skoro 15 godina. Derbi se, naime, zvanično više ne vodi kao srpski već kao jadranski, što najbolje ilustruje podatak da hrvatska TV Nova prenosi duel beogradskih klubova.

Dakle, derbi više nije samo naš, sada ga delimo sa ostatkom nekadašnje SFRJ koji ga uz to i ne želi, ako je suditi po jednom od najuticajnijih hrvatskih internet sajtova "Sportnetu":
- Ne pada nam na pamet mešati se u uređivačku, marketinšku ili bilo kakvu drugu politiku jedine televizije, uz to i privatne, koja prenosi utakmice regionalne Gudjer lige u Hrvatskoj, ali imamo pravo reagovati kao i svaki drugi ljubitelj hrvatske košarke. U ime svih onih koji su nam se javili mejlom sa pitanjem da proverimo da li će zaista Nova TV sutra prenositi hrvatskim gledaocima prilično nezanimljivu utakmicu dva inozemna kluba, dok pet hrvatskih klubova igra svoje utakmice istog dana - piše "Sportnet".

Ko je tu lud, teško je objasniti. Mi bismo da derbi bude samo naš, i "oni" bi da on bude samo naš, a ipak se vodi kao zajednički. Dobro, u stvari nije dobro, ali dobro, vratimo se ipak "srpskom" derbiju.

Parovi 9. kola

C. zvezda - Partizan 17
Olimpija - Hemofarm 17
Refleks - Šibenka 19
Pivovarna - Zagreb 19.30
Zadar - Bosna 20
Budućnost - Helios 20
Cibona - Slovan 20
Široki - Split 20

Karte na Kališu

Prema Zakonu o sportu, kada se igra utakmica visokog rizika ulaznice se ne smeju prodavati u objektu gde se meč odigrava. Tako se preostale ulaznice za derbi prodaju danas u klupskim prostorijama Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu od 10 časova.

Prvi stručnjaci crveno-crno-belih Zmagoslav Sagadin i Dušan Vujošević, protokolarno kao i uvek kada se igra derbi, složili su se da favorita nema.
- Očekujem veliku borbu i verujem da će odlučiti jedna lopta. Nadam se nastavku naše uspešne serije - izjavio je Sagadin, koji kao manu svoje ekipe ističe:
- Malo smo zeleni, mladi, poletni i zato nas prate oscilacije i padovi u igri. S druge strane, Partizan je malo iskusniji što bi moglo da presudi.

Trener crno-belih Dušan Vujošević kao glavni problem uoči današnje utakmice ističe neuigranost.
- Imamo veoma malo zajedničkih treninga, što znači da smo prilično neuigrani. Primorani smo da sastav ekipe menjamo tokom sezone i to je naš najveći problem. Derbi je drugačiji od obične utakmice, podjednako je važan i kada je u pitanju finale i neko redovno kolo. Možda smo mi favoriti na papiru, ali igra se na terenu - rekao je Vujošević.
D. Dragić

(02. May 2007, 21:32:48)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Derbi je apsolutno zasluzeno pripao Partizanu, oko toga nema nikakvih dilema... ipak... onaj potez u drugoj cetvrtini je sramota za kosarku..a cela utakmica gledano sa strane je bila izuzetno nekvalitetna...

95:81

Kod pobednika, najefikasniji su bili Avdalović sa 22, Gurović sa 19 i Milojević sa 14 poena, dok su za Zvezdu Mirković, Lepojević, Vitkovac i Vizneski postigli po 11 koševa.

Uskoro sledi opširniji izveštaj sa ove utakmice na kojoj je dosuđeno neverovatnih 77 faulova, potom izjave aktera i brojne fotografije iz "Pionira"!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Gledah samo kraj .. šta je bilo na kraju 2/4 .. ?
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Steta :|  :anger:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Bilo je da su nas izgazili k'o majmune. Vodili su ne znam ni ja koliko, nesto preko 30 razlike, pa je onda onaj debeli majmun uveo neku trecu postavu protiv koje smo uspeli nekako jedva da skinemo na +15. Sve u svemu unistili su nas. A Zvezda nije pokazala upravo ono po cemu je uvek bila poznata, srcanost ili ako vam je tako laske da ima *uda. Kada je debeli povukao tim sa parketa, valjda su svi znali da ce da se vrate i da je to samo pote kojim se vrsi pritisak na sudije. Onda su se oni vratili, sudije nisu smele da pisnu, a ovi nasi su igrali ko neke manekenke, a ne kao muskarci. Sve u svemu jadno. Da je sve bilo drugacije, da debeli nije otisao sa parketa, da nismo miali sut za 3 poena ne znam ni ja koliko ali valjda samo jednu od dvadeset trojski pogodili, da su imali jednu izgradjenu akciju, verovatno bi sve izgledalo dosta drugacije. Mada treba priznati, ove godine partizan je mnogo jak i tesko da ce mu neko nesto moci bar u ovaim nasim prostorima.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
kako smo se isprdali sa vama na zadnjem derbiju hahaha , ono je bruka,stvarno mi vas je zao! Ovo vise i nije derbi ! PARTIZAN !!!!!!
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Tebe nije sramota da se javljas? Nije?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
zbog cega da me bude sramota ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zato sto ne radis svoj posao, zato sto treba da odrzavas mir a ti pravis sranje, zato sto unistavas tudji posao.
Meni je to sasvim dovoljno razloga.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
rekao sam ti da jedno vrijeme nisam imao vremena da budem na bureku..... ja kad sam dosao Zrenjaninac je pljuvao po Partizanu i vrijedjao sve zivo i to mu je tolerisano zato sto je Vas.Radim svoj posao moderatora koliko mi vrijeme dozvoljava .......a sta sad da se ne radujem kad smo vas ugazili u basketu ?! Nisam nikog opsovao ni sl....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: arhiva derbi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.