Cjenim misljenja. . Ovako rekla je da sam joj najboji u sexu od njiih svih. Dozivjela je orgazam samnom jednio. . Bar da sam u necemu prvi. . . Ja imam malo kompkes zato sto mi je druga a ja njoj 18. . . . . Mada kada sam joj rekao iskreno da mi je druga. . Nije vjerovala pocela je da sumnja zahtjevala da kazem iskreno itd. . Rekla je tebi ako sam ja 2 treba da ti udarim spomenik za zivota da sam dobar u krevetu. . . Sada ne znam da li je puno rasirena ili je normalno. . Kada je bas mokra , vlazna udju 2 prsta ko nista. . Ne znam da li je do velicine. . Moj je 18 cm pred svrsavanje cak i 20 bude. . Koliko god smjesno vam zvucalo mjerio sam prije nego sto cu svrsiti po njoj. . . I pitao sam je da li je moj najveci. . Rekla je da, ali ne najdeblji. . Sa jednim deckom nije mogla analni sex imati kolkiko je debel bio. . Cak je jedva prodiro i u nju. . To me je raspizdilo. . . . Bilo kako bilo. . Slazemo se ok. . Sto se tice nas. . . Samo ja znam nekada pretjerati pa cesto nabijati na nos to. . Ljubomoran sam ko pas. . . Ali zna i popusiti dobro. . Znaci da je ispraklsala. . Stvar je u tome sto je moja bivsa cura bila nevina a ova 17 imala. . A ona meni druga eto u cemu je!
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Što si pitao? Šta si hteo da čuješ? "Ti si mi, drugi, dragi"? "Ti si mi osamnaesti, ali si najbolji, majke mi"? Wait a minute...
Ako možeš da živiš sa tim, a ti živi. Ako ne možeš, raskini. Prosto k'o pasulj.
Ni pod kojim uslovima na kugli Zemaljskoj na ovom delu foruma nećemo pisati o veličini njene vagine i tvog penisa. Ma ni da ti iz njega izlazi čokolada. Koja ne goji. Lock