Pozdrav svima. . Imam jednu veliku dilemu. . Poceo sam sa curom u vezi pre 3 mjeseca. . Sve je ok slazemo se , zavolilo smo se, zivi vise kod mene nego kod sebe ,vrijedna je i itd. . Skoro sam je poceo ispitivati o broju bivsih partnera pre mene. . Prvo je rekla 9. . To sam jedva sazvakao i na kraju kada sam zaprjetio vezom da bude iskrena rekla je 17. . . A ima 25 godina. . . . Da sam ovo znao ranije raskinuo bih vezu ali sada je komplikovano jer sam je zavolio. To mi nije normalno. . . Pobledio sam. . . Ne znam da li cu moci da se nosim sa tim. . Ona kaze da je nasla ljubav svoga zivota da zeli da je moje ruke grle do kraja zivota i da je trazila ljubav na pogresan nacin. . Ali opet. . . Toliko sam neki. . . Ne znam hocu li moci prihvatiti to. . . . Kaze da se olako upustala zato sto je imala kompleks svrsavanja orgazma. Samnom je izgubila prvi orgazam ali uz vibrator dok sam bio u njoj. . Mora imati jak pritisak na klitoris da svrsi ne moze drugacije. . . . . Sa proslim partnerima nije mogla ni sa vibratorom. . Mozda zato sto njih nije volila? Sta vi mislite o ovome. . . Ja ne znam hocu li se moci nositi. . .
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora cg_ac (Vreme: 11. Sep 2012, 08:11:52)
Tesko da hoces,ako ti i devet smeta,ovih 17 ima da te proganja iz dana u dan,stalno ces nesto novo ispitivati,ocekivati da ce reci da je sa tobom mnogo bolje,oni su greska,itd. A za ovaj kompleks ne znam sta da kazem
Jel madjarica? Posto su one takve,makar ove sto znam.
Brate, to je radodajka, bolje na vreme povuci rucnu. Potrebna su joj dvojica da je zadovolje, trenutno ti i vibrator, ako naleti na dasu, dobices otpusnu listu expresno.
?pa sta ako je imala 9 ili 17 ili 117? sta tebi to znaci?ti bi voleo da je nevina,mmm?da nema spoznaju o drugim polnim udovima? koliko si ih ti imao pre nje?takvi,kao sto si ti,obicno su hardkor drkadzije. mislim,da posto te upise kao 18-tog,taj broj ce joj biti ono sto ostatku covecanstva predstavlja broj 13.
Ajd nije to mnogo bitno... Shto si pitao ako cesh da pizdish zbog toga? Neznanje je blazeno... E sad ovako, ako je njoj lepo sa tobom i tebi sa njom nije bitno da li je 17 ili 50...
Osim toga vezbom do savrshenstva...
Osim, ako si ti spavao sa dve devojke i vuchesh kompleks da nisi dovoljno dobar... Ima i toga, ali kao shtoa rekoh ako je tebi lepo i njoj je lepo... koga briga sa koliko je likova spavala...
« Poslednja izmena: 11. Sep 2012, 11:30:16 od lerr »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
pazi,to sa koliko je bila i nije tako strasno,ako ih nije oralno zadovoljavala,kapiras? sad,lepo sacekaj je na krivini i pitaj je,od tih 17 da li je svakome popusila? ipak ti se sa njom ljubis,kapiras?
pazi,to sa koliko je bila i nije tako strasno,ako ih nije oralno zadovoljavala,kapiras? sad,lepo sacekaj je na krivini i pitaj je,od tih 17 da li je svakome popusila? ipak ti se sa njom ljubis,kapiras?
Mislim da nisi trebao da uopste i pitas ako si znao da ce da ti smeta...
Iz neke perspektive 17 partnera je dosta, ali zar je bitno ako kazes da ti se bas svidja i da vam je lepo? Sa druge strane, ako bas ne mozes da predjes preko toga pa da ti to uvek smeta i da joj prebacujes to svaki put, to je vrlo nezgodna stvar za samu vezu. Tako da, ili predji preko toga da ih je imala dosta pre tebe ili raskidaj pa trazi neku koja ce po tvojim standardima biti "cednija".
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pazi, ako je znao da ce imati problem sa tim shto je pitao? Mogla je grubo da ga slaze ko vecina devojaka i da kaze da joj je drugi... A devojka je bila iskrena, a to je mnogo vaznije od toga sa koliko je njih bila... Ovde je ustvari problem u tome da je njemu frka da li neko od prethodnih 17 ima vecu kitu nego on, da li prethodnih 17 moze da tuca cele noci, da li njih prethodnih 17 nju tucalo na svakakve moguce nachine... Nije ovde pitanje to shto je ona bila sa sedamnest lika...
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Cjenim misljenja. . Ovako rekla je da sam joj najboji u sexu od njiih svih. Dozivjela je orgazam samnom jednio. . Bar da sam u necemu prvi. . . Ja imam malo kompkes zato sto mi je druga a ja njoj 18. . . . . Mada kada sam joj rekao iskreno da mi je druga. . Nije vjerovala pocela je da sumnja zahtjevala da kazem iskreno itd. . Rekla je tebi ako sam ja 2 treba da ti udarim spomenik za zivota da sam dobar u krevetu. . . Sada ne znam da li je puno rasirena ili je normalno. . Kada je bas mokra , vlazna udju 2 prsta ko nista. . Ne znam da li je do velicine. . Moj je 18 cm pred svrsavanje cak i 20 bude. . Koliko god smjesno vam zvucalo mjerio sam prije nego sto cu svrsiti po njoj. . . I pitao sam je da li je moj najveci. . Rekla je da, ali ne najdeblji. . Sa jednim deckom nije mogla analni sex imati kolkiko je debel bio. . Cak je jedva prodiro i u nju. . To me je raspizdilo. . . . Bilo kako bilo. . Slazemo se ok. . Sto se tice nas. . . Samo ja znam nekada pretjerati pa cesto nabijati na nos to. . Ljubomoran sam ko pas. . . Ali zna i popusiti dobro. . Znaci da je ispraklsala. . Stvar je u tome sto je moja bivsa cura bila nevina a ova 17 imala. . A ona meni druga eto u cemu je!
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Što si pitao? Šta si hteo da čuješ? "Ti si mi, drugi, dragi"? "Ti si mi osamnaesti, ali si najbolji, majke mi"? Wait a minute...
Ako možeš da živiš sa tim, a ti živi. Ako ne možeš, raskini. Prosto k'o pasulj.
Ni pod kojim uslovima na kugli Zemaljskoj na ovom delu foruma nećemo pisati o veličini njene vagine i tvog penisa. Ma ni da ti iz njega izlazi čokolada. Koja ne goji. Lock