Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:05:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depiliranje muških intimnih delova tela  (Pročitano 83659 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Jedno veliko, debelo, genetski modifikovano i dlakavo FUJ.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
A posle se Sandra cudi sto se muskarci depiliraju. Naravno da se depiliraju kada zene ne vole dlakave muskarce  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 00:05:42 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
cek bre malo ...da se razumemo ovde ...

kahm ...dakleN  Smile

ja ne bih majmuna ali je zato tarzna mnogo prihvatljiviji .
sto se depilacije tice...
ne mogu da podnesem da mi muz bude cosav, da nema bas nijednu musku dlakavu karakteristiku .
musko teba da bude musko pa makar imao 3 dlake na grudima.
3 -3 ...neka ih.
licno skracujem muzu sve dlacice . ali mu nikad ne bih dozvolila da se ocosavi jer mi ne bi licio na muskarca.
muskarci imaju svoj karakteristican izgle i miris . to ih cini privlacnim zenkama.
ja sam zenka  Smile

ne bih se dalje nastavljala ima ja svojih problema  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung 
Нека теби твој супруг "воња" (без да се сад љутиш  Smile ) и даље... ја преферирам да миришем  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Citat
Devojka je radila svetlosnim laserom ,kaze da boli do jaja ,tretman je trajao 45 min ,ja poznavajuci sebe ,cisto sumnjam da cu izdrzati ali nikad se ne zna

Smile

svasta

devojka sa jajima,bas cudno :mrgreen:a jel svetlost bila u vidljivom delu spektra ili mozda infra red

Pa vidi ovako sez - nije to nista cudno. Ako jajnu celiju nazoves jajetom (ona to de fakto i jeste, mnogo vise nego sto su nasa jaja - jaja), onda devojcice neposredno po rodjenju imaju 1.000.000 jaja u svom telu. Devojcice pri prvoj menstruaciji imaju u telu oko 400.000 jaja. Odrasle devojke i zene imaju oko 450 jaja u telu i taj broj se konstantno smanjuje sve do menopauze kada im preostane samo par jajnih celija.

A to znaci: da ako devojke boli do jaja, boli ih bar 200 puta vise nego kada muskarce boli do jaja.  Smile

Salu na stranu, ispada da se epilacija laserom, tokom vremena radila sa razlicitim talasnim duzinama lasera, i da nije svaka talasna duzina pogodna za svaki tip tena. Kako ovde pise danas najvise koriscen i najuniverzalniji: "Nd Yag Laser" je i bolan.

Doduse nije mi jasno zasto ovde pise da je on: "Near Infrared" sa talasnom duzinom 1064nm, on vec solidno spada u infrared podrucje talasnih duzina koje se proteze od: 0,7µm do 1mm, tj. od 700nm do 1mm. On strogo uzev spada u A klasu infracrvenih talasnih duzina:

* IR-A: 700 nm–1400 nm (0,7 µm – 1.4 µm)
    * IR-B: 1400 nm–3000 nm (1.4 µm – 3 µm)
    * IR-C: 3000 nm–1 mm (3 µm – 1000 µm)

mrzi me sad da ti reliciram a i popio sam  "one bear one scotch and one beer" drugi put cu to da ti objasnim na molekularnom nivou ,inace preporucujem depilaciju nuklearno pumapnim laserima,tu trava ne raste posle tretmana Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja se slazem sa Sandrom.
Ne znam zasto ljudi na pomen muskarca sa dlakama odmah zamisljaju nekog ko izgleda kao da je nabacio krzno medveda na sebe, i naravno lika koji automatski smrdi  Smile Telesni mirisi nemaju veze sa dlakama, jelte, imaju veze sa higijenom Smile
Ja volim lika koji je prirodno cosav, ali cak i prirodno cosavi likovi imaju neke dlake...negde...Cisto da se vidi da je musko jbt...Ako nista drugo po rukama i nogama...Mislim, zlo i naopako da lik ima glatke noge kao ja posle depilacije, kao ja idem u suknji a on u bermudama i cakle mu se noge koliko su glatke. Ajd' ne.

Danas je sve to isto, musko-zensko,zensko-musko, i forsira se taj neki izgled devojcice/decaka...Sto si mrsaviji, sto cosaviji, sto se vise retardirano oblacis to bolje  Smile
Iskreno, meni se ne svidja ta potpuna intimna cosavost jer me podseca na decu  Smile Na zeni mi je podjednako gadna sumetina koliko i cosavost  Smile Dajte aman...Nismo deca.
Ostavi barem...3 dlake, cisto da se zna da smo odrasli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Ja se samo brijem  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ja se samo brijem  Smile

Isto. Depilacija mi zvuci malo preterano  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Brate ja kapiram depilacija je za zene...sta cu kad sam balkanskog metaliteta  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Нека теби твој супруг "воња" (без да се сад љутиш  Smile ) и даље... ја преферирам да миришем  Smile

brate ...covek se tusitra, dezodorise , koristi one stikove protiv znojenja  Smile

a sta ti kao nikad ne vonjas...znoj izlazi bez obzira na dlake ..tako da... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:05:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.