Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 03:31:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depiliranje muških intimnih delova tela  (Pročitano 83601 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson W610I
Da za basket je istina ali brate ima i devojaka koji vole cupave  Smile . Ali i dalje neshvatam sto se dlakavo veze za smrad. Ako se ti redovno kupas i prskas nema smrada ( osim kada je napolju 40 a ti ides gradskim na drugi kraj Beograda ) pa onda i da si skroz cosav smrdeces.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 450
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Sony Xperia E1
cek bre malo ...da se razumemo ovde ...

kahm ...dakleN  Smile

ja ne bih majmuna ali je zato tarzna mnogo prihvatljiviji .
sto se depilacije tice...
ne mogu da podnesem da mi muz bude cosav, da nema bas nijednu musku dlakavu karakteristiku .
musko teba da bude musko pa makar imao 3 dlake na grudima.
3 -3 ...neka ih.
licno skracujem muzu sve dlacice . ali mu nikad ne bih dozvolila da se ocosavi jer mi ne bi licio na muskarca.
muskarci imaju svoj karakteristican izgle i miris . to ih cini privlacnim zenkama.
ja sam zenka  Smile

ne bih se dalje nastavljala ima ja svojih problema  Smile

WOW  Smile moja rodica (14 god. tinejdzer, tek krenula sa depilacijom ) rece kada bude imala muza, da ce mu sve dlake sa nogu, prsa itd. obrijat, ja sam onak` u sebi zinuo(zacudih se) i mislim jel ovo kad se djevojke tek krenule brijat(pod pazuhom i nogama) da to njima izgleda glatko i prelijepo za pogledat. jel ovo stvar moderizacije ili pocetak depilacije ? ???? inace svidio mi se post Wink
IP sačuvana
social share

Edit by latifovich: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screen-Shot-2012-04-17-at-1.00.30-PM.png
(187.22 KB, 460x338)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple 15
to su usi... to imaju i zene..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
pa ovo je nenormalno kolike su mu dlake iz usiju, tolka meni nije kosa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
joj čitala sam manje-više sve postove i suze su mi krenule,fala vam  Smile Smile

što,šta fali čovjeku,ja imam isto ovo,doduše malo kraće ,pa kad je neki važniji dogadjaj ili slikanje za dokument,pomiješam sa kosom i eto ti! a ovako me boli uvo,ko me voli,voljeće i moje ušne pramenove  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple 15
jedino sto treba da depiliraju su ledja... za zbunic postoji trimer...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 
ledja jesu gadna ,definitivno..  Smile 

Ostalo sve može da se preživi,higijena prije svega,a kao druga bitna stavka je da se kreće izmedju Željka Joksimovića i majmuna
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 6630, valjda
A ne, izgleda da ce lansirati modu tepiha i shishki i kod mushkih i kod zenskih...
Vrate li se '70, rayban, tepisi, shume striborove, i disko... odoh ja u vechni celibat, pronachicu Boga... Morao bih u tom sluchaju da ga priupitam neshto...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da za basket je istina ali brate ima i devojaka koji vole cupave  Smile . Ali i dalje neshvatam sto se dlakavo veze za smrad. Ako se ti redovno kupas i prskas nema smrada ( osim kada je napolju 40 a ti ides gradskim na drugi kraj Beograda ) pa onda i da si skroz cosav smrdeces.  Smile

Isto i vi radite sa zenama. Mislim dlakavost vezujete za smrad. I da, nece smrdeti na +40 oni koji se ne znoje, a to nije dobro nikako. Elem, jeste brate mili ruzno videti cupavo na sve strane, bilo da je zensko, bilo da je musko. Jutros sam videla jednu, ali zaista lepu devojku, majcica kratkih rukavcica, a dlaka od lakta do saka koliko ti dusa iste. Jbg njoj se to mozda svidja i onda ok. Al mozda se svidja partneru friku, e to onda nije ok. U svakom slucaju, svi na depilaciju. Ima to svojih velikih prednosti, posebno kod zena.

Edit:
ok ok znam znam ovo nema veze sa depiliranjem intimnog muskog podrucja. Pa dobro, neka probaju kako to izgleda, ili ti boli  Smile vise ne moraju u vojsku, neka idu na depilaciju  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2012, 11:22:27 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 03:31:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.454 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.