Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:59:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Demonoid.com pozivnica  (Pročitano 39481 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Meni ni posle desetak dana ne racuna ratio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
@diletant ajde mi objasni sta je ratio ?

R
Što ironično,misliš da nisam u pravu,kakve veze ima brzina ljudi koji seeduju sa njihovim ratiom,šta,ako mi je loš ratio ne mogu brzo sa seedujem,to nema veze sa vezom što si naveo,pri uploadu nemaš nikakva ograničenja od trackera,jer nije logično da ograničavaju upload.
Možda se nismo razumeli,ali ti si naveo da je za brzinu upload bitan ratio seedera,a to nije tačno.Pa kako drugačije da popravim odnos U-D.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
pa brate ratio ti je odnos up i dl to pokusavam da ti kazem sve vreme ....

R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
pa brate ratio ti je odnos up i dl to pokusavam da ti kazem sve vreme ....

R
Ne,nego si naveo da brzina uploada zavisi od ratia,a to nema veze sa vezom.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
*"What is this "ratio"?
The upload to download ratio is just that: a ratio.  BitTorrent is a sharing protocol.  So obviously, sharing is expected.  The ratio system was introduced to allow you to monitor your transfer amount.  A ratio of 1.0 means you've uploaded as much as you've downloaded, but it's encouraged to give more than you take"

izvor : demonoid

R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
Na konstataciju  člana mirom83 koje glasi-"pa i nije isto probaj da vuces nesto od 2 seedera i kojom ce ti brzinom ici

velika je verovatnoca da od tih 50 sida neces dobiti max download ali od 300 njih sigurno postoji bar 10 koji ce da ti daju max speed po parcetu 10 sida po 2 kb i eto meni prosecnih 20 Kb/s downloada (rekord mi je 25 Kb jer sam toliki paket uplatio lol)"

Ti si mu odgovorio-"nema to veze koliko sidova imas ...bar kad su u pitanju cifre od 50-300.
bitan je njihov ratio.
bilo je slucajeva kad sam sa 4 sida skidao po 25.6 kb/s ..."

Znači na njegovu konstataciju da je potrebno dosta seedera i da od svakog po malo skida i dostićiće max.speed, ti si mu odgovorio da nema veze koliko ih je,nego je bitan njihov ratio,a to nema veze sa vezom,znači ovaj što uploaduje nema veze da li mu je ratio 1 ili 0.1,nego je bitna brzina kojom može da uploaduje i koliko on sam dozvoli da se uploaduje,a da li je on pre toga bilo šta uploadovao i njegov ratio nemaju veze sa trenutnom brzinom kojom on uploaduje.I to je 100 posto tačno.
I nema potrebe da ponovo postavljaš objašnjenje za ratio na bilo kom jeziku,ja znam šta je ratio,njemu si pogrešno odgovorio.

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Pa ko uzme i rečnik znaće šta je ratio .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
da diletant znam sta sam mislio.

nego ne znam dal sam mislimo na isto.

nisam mislio na siderov ratio na demonoidu.nego siderov uopsteni ratio,koliki mu je up/dl.

sve u svemu, eto, ja cu reci da sam pogresio ,bilo kako bilo ...  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 436
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola 
da li bih mogao da zamolim nekoga da mi posalje pozivnicu za demonoid , adsl mi stize za nekoliko dana (aleluja) , pa bih hteo da skinem par stvari 
                                                 poz
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja tek sad shvatam sta je akai hteo da kaze.
@mali sa luga , skidaj sa mininova. Ima sve sto i demonoid
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:59:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.