Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Demokratska stranka - Odbrana i poslednji dani  (Pročitano 179488 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
ima li stranackog zaposljavanja?

Наравно да га има...знаш и сам Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung 111111
Ovaj klip koji je postavio..opet klip.. Smile
Samo pokazuje koliko bolesnih ljudi ima u DS.

Uostalom.
SPS je šije obe njihove stranke.
SNS obrisao kurac od njih.
Nadam se njihovom brzom propadanju u sto skorije vreme.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
@Coolrunner

Ja nisam ovde moderator, ja sam supervizor na celom forumu. To mi je prvenstveno a posle sve ostalo.

Ako sam ti rekao da nemam potrebu da se tebi pravdam i odgovaram na pitanja to sam i mislio. Pogotovo sto ti i ja imamo istoriju na ovom forumu koju ja nisam zaboravio ako ti vec jesi. Poprilicno se secam i sta si ti posle poslednje diskusije obecao, a ipak nisi ispunio. Savetujem da se prisetis.

Do sada je bio savet, a sada je upozorenje da ne provociras!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Pametni diplomat.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC One
@Coolrunner

Ja nisam ovde moderator, ja sam supervizor na celom forumu. To mi je prvenstveno a posle sve ostalo.

Ako sam ti rekao da nemam potrebu da se tebi pravdam i odgovaram na pitanja to sam i mislio. Pogotovo sto ti i ja imamo istoriju na ovom forumu koju ja nisam zaboravio ako ti vec jesi. Poprilicno se secam i sta si ti posle poslednje diskusije obecao, a ipak nisi ispunio. Savetujem da se prisetis.

Do sada je bio savet, a sada je upozorenje da ne provociras!

Ne pravdas se ti meni, niti je to pravdanje. Ako si rekao da si clan onda mozes odgovoriti svim zainteresovanim clanovima Bureka, nebitan sam licno ja.

Nista, prekidam diskusiju a o stranackom zaposljavanju cu nastaviti na temi stranaka aktuelne vlade, valjda ce vec neko da se oglasi po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Nisam u obavezi nikome nista da odgovaram. Kraj diskusije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Bila demokratska stranka...znaci sta se desilo...bio peti oktobar...ko je dosao na vlast...ulicari...svi oni koji nisu mogli da se snadju u sistemu milosevica...ali je to deo jedne vece grupe...vece grupe koja je nastajala godinama...i koja se stalno osipala za one ljude koji su odlazili u inostrantvo...neki silom prilike...neki zato sto su hteli...ili nisu hteli da cekaju...

To je osnova svih opozicionih partija...

Isto kao sto je osnova neke savremene inteligencije u srbiji ...disidentska...iz titovog vremena...

Oni su svi disidenti...od Cosica pa nanize...svi...

I to se desavalo i u drugim zemljama...

Sta je problem DS...problem je u tome sto su to ljudi neradnici...deca komunizma...sto kaze Maric...oni nisu nikad imali u planu da rade...mozda neki jesu...ali to je manjina...i sta su oni uradili...jos vise unistili sve...

Jel oni su dosli na vlast na takav nacin...prevratom...manje vise...ali prevratom...

Ulicari...

Slusaj ti njega ....objasni clanovima... Smile Smile Smile

Pa nije ti ovo skupstina... Smile

« Poslednja izmena: 25. Mar 2014, 03:58:21 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
DS izbacio govornika zbog priče o zločinima UČK nad Srbima!  Smile

Politika
15:28, 25.03.2014.

"Deset godina godina zaklinju se i vođe ove partije - nećemo priznati! A onda Đilas priznade", rekao je on pre nego što su krenuli da ga brutalno sklanjaju sa scene

Internetom uveliko kruži zabranjeni snimak sa dela svečanosti "Besede u Zoranovu čast “ u organizaciji Demokratske stranke na kome se vidi kako demokrate ne dozvoljavaju jednom od govornika da priča o zločinima nad Srbima.

Naime, u jednom trenutku kao govornik na sceni pojavio se mladić koji je pričao o zločinima nad Srbima na Kosovu i Metohiji koji su počinili pripadnici UČK.

"Zašto smo onda KiM kao plen darovali Tačiju i UČK i imperijama koje su bacile uranijum na Kosovo i Metohiju? Čega se stidimo gospodo?", upitao je on.

Potom je iz torbe izvadio i pokazao prisutnima nekoliko fotografija. S jedne strane  - fotografije netaknutog albanskog groblja koje čuvaju Srbi, i s druge strane  - fotografije porušenog srpskog groblja u Mitrovici.

"Deset godina godina zaklinju se i vođe ove partije - nećemo priznati! A onda Đilas priznade", rekao je on.

U tom trenutku prišlo mu je nekoliko mladića i počelo da ga sklanja sa scene. I pored toga što su pokušali da ga izbace i sklone sa scene mladić je nastavio da govori.

"Čitajte Vikiliks, tajne depeše...Tamo su dokazi veleizdaje Borisa Tadića, Borislava Stefanovića..", vikao je mladić dok su ga izbacivali sa scene.

Pogledajte u video snimku šta se desilo na takmičenju u besedništvu u organizaciji DS.

курир
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
obecano...ispunjeno  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.