Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Demokratska stranka - Odbrana i poslednji dani  (Pročitano 181983 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
@Nikola
Ja ne znam odakle si ti, ali evo ja sam rodjeni Beogradjanin i znam da je Djilas kriminalac. Smile

Dokazi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Jao licemeri zuti gde radite, od cega zivite, sa kim ste u poslu? Kako prosipate partijske bljuvotine po forumu pomislio sam da sam na blicovim komentarima...

Doslo je vreme posle 16 godina pljacke Beograda od strane "strucnjaka" da se malo odmorite... Pa sta vam je demokratija je to, vlast se menja, to je prirodno... Kako rece Trivanka onomad 2008: da se Republika i Beograd ukomponuju...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung 111111
Demokratija je kad oni pobedjuju..A kad izgube placu kao pickice i obaveno lete reci ..Diktatura,90-te,Milosevic..
Ejjjj to je bilo pre 15 godina  Smile Taj koji je tad bio u mudima ili nesto ranije krece u srednju skolu  Smile
I to pricam ja koji sam tad imao devet ili deset godina..ni ja se ljudski ne secam sta se izdesavalo tad.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Demokratija je kad oni pobedjuju..A kad izgube placu kao pickice i obaveno lete reci ..

Podseti me ko je trudio o izbornoj kradji ?

Hvala.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Sony xperia
Krkobabić čuva Đilasa

Uvođenje privremene uprave, što bi dovelo do izbora, jedan je od mogućih scenarija za rešavanje krize u beogradskoj vlasti.

I dok se svakodnevno na relaciji SNS i SPS lopta iz jednog prebacuje u dvorište druge partije kao presudne za odluku, tek se čekaju prvi konkretni razgovori između lidera SPS i SNS Ivice Dačića i Aleksandra Vučića. Ipak, najaktivnije pregovora gradonačelnik Dragan Đilas koji, prema saznanjima “Blica”, ozbiljno radi na pribavljanju većine bez SPS, u čemu ima podršku Milana Krkobabića i PUPS-a.

Lider SPS Ivica Dačić kaže za “Blic” da trenutno nema definisanog i dogovorenog stava o Beogradu.

- Naredne nedelje Vučić i ja razgovaraćemo o daljoj sudbini vlasti u glavnom gradu - kaže Dačić.

Izvor “Blica” iz vrha vlasti kaže da su trenutno sve opcije na stolu, pa čak i da Dragan Đilas ostane gradonačelnik.

- Međutim, isto tako je realno i prekomponovanje što podrazumeva ulazak DSS, pa do scenarija koji ne treba isključiti i koji bi možda bio i pogodno rešenje da se prolongira nefunkcionisanje gradske skupštine koja je trenutno bez predsednika, što dovodi do uvođenja privremenih mera, a potom i izbora - kaže sagovornik “Blica”.

Novi predsednik Skupštine Beograda treba da bude predložen do 25. septembra.
Kako sada stvari stoje, DS u gradu može da računa na PUPS. Poznavaoci prilika kažu da je to “neraskidiva veza”, a prema našim saznanjima Dragan Đilas i Milan Krkobabić intenzivno rade na pridobijanju odbornika da bi obezbedili većinu.
Jedan od pulena im je socijalista Milan Janković, predsednik privredne komore Beograda sa kojim je mlađi Krkobabić u dobrim odnosima. DS računa i na podršku odbornika Gorana Mandića koji je nekada bio DSS.

Za sada, Dačić govori o Đilasu kao pluskvamperfektu u pokušaju da izvuče nešto ranije na čistinu sa stavom SNS, a naprednjaci odgovaraju da su oni za promenu ne govoreći i kakvu, ali se čeka stav SPS.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić juče je rekao: “Vidimo da još nema kandidata za predsednika Skupštine grada što nam uliva nadu da SPS neće podržati DS. Naprednjaci smatraju da se grad Beograd ne vodi na adekvatan način. S druge strane, u SPS kažu za “Blic” da je stav stranke da se nijedna vlast niti ruši niti konstituiše preko medija i da je reč o važnom dogovoru između dvojice lidera.

DSS, međutim, nema dilemu i, prema rečima Mladenovića, spremni su da u svakom trenutku uđu u izglasavanje nepoverenja gradonačelniku i za promenu politike u Beogradu.

Vučević: Gradonačelnike birati direktno

Đilasovu inicijativu da se gradonačelnici biraju neposredno na izborima podržale su i njegove kolege iz drugih gradova. Među njima je i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i predsednik novosadskog odbora SNS, koji je na čelo vojvođanske prestonice došao prekompozicijom vlasti. Vučević u izjavi za “Blic” kaže da je njegovo lično mišljenje da gradonačelnike treba da biraju građani direktno - navodi Vučević.
I Zoran Antić, gradonačelnik i predsednik Gradskog odbora SPS u Vranju, misli da bi gradonačelnici lakše sprovodili svoje programe, ukoliko bi bili izabrani neposredno na izborima.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung 111111
Citat
Demokratija je kad oni pobedjuju..A kad izgube placu kao pickice i obaveno lete reci ..

Hvala.

Tomislav Nikolic i Aleksandar Vucic..Samo ne vidim kakve to veze ima sa onim sto sam ja rekao  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Citat
Đilasovu inicijativu da se gradonačelnici biraju neposredno na izborima podržale su i njegove kolege iz drugih gradova. Među njima je i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i predsednik novosadskog odbora SNS, koji je na čelo vojvođanske prestonice došao prekompozicijom vlasti. Vučević u izjavi za “Blic” kaže da je njegovo lično mišljenje da gradonačelnike treba da biraju građani direktno - navodi Vučević.

Ovo je dosta cudno ako se uzme u obzir da je na izborima 2012 lista SNS dobila manje glasova od liste DS, ako se zna da je veliki broj tadasnjih belih listica potencijalnih glasaca DS, ako se zna da su gradjani Novog Sada ogorceni vladavinom Vucevica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat

Hvala.

Tomislav Nikolic i Aleksandar Vucic..Samo ne vidim kakve to veze ima sa onim sto sam ja rekao  Smile

Ima veze. Kada je SNS ostvario malo vise no DS na parlamentarnom nivou (sto su oni shvatili kao poraz) poceli su da laprdaju o izbornoj kradji koju sada ni ne spominju. Dakle, kao pickice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Da, a DS je poceo da laprda kad su videli da su ispusili za vladu, i da SPS pravi koaliciju sa SNS-om. Povratak u devedesete, slobin mali, itd, a nije bio slobin mali kad su potpisali istorijsko pomirenje  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat

Hvala.

Kazes
Citat
A kad izgube placu kao pickice i obaveno lete reci
pa me podsetilo.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.