Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Demokratska stranka - Odbrana i poslednji dani  (Pročitano 169154 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Mislim da pravosuđe u ovoj zemlji treba ukinuti, jer je poligraf postao alat za neoborive dokaze...

U ostalom delu razvijenog sveta poligraf je malte-ne ukinut jer je dokazano da mnogi ljudi imaju prirodnu sposobnost da, narodski rečeno "slažu, a da ne trepnu"...

Inače, treba ukinuti i grafologe... ima jedan čovek koji na prvi pogled zna da li je potpis lažiran ili ne...

Da ne bih otišao u totalni of, izgleda da je Pajtić posle falsifikovanja ličnih karata dobro izučio i falsifikovanje potpisa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma


Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
LG Nexus 5
jer je poligraf postao alat za neoborive dokaze...

Naravno da nije ali je odlican za utvrdjivanje dalje istrage. Ako je tvoj vodja nevin, poligraf moze da mu pomogne. Al jbg, to je Nesin poligraf, prepravio ga je svojim doktorksim znanjenm.

Ako Pajtic prica istinu, procice na poligrafu i imace "argument" vise protiv ovih "zlikovaca" koji terorisu DS i narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Покрајина за НВО дала пола милијарде, запошљавању упола мање

Управо усвојеним буџетом Војводине предвиђају се велика средства за финансирање невладиних организација и у овој години. Износ од готово пола милијарде

- Чињеница је да је и у претходном периоду било врло често уочљиво да Покрајина много више даје новца за невладин сектор него, примера ради, за сточарство које је било увек најмање финансирано. Приликом усвајања буџета за ову запажамо да, док је за невладине организације предвиђено 473 милиона динара, за активну политику запошљавање предвиђено је свега 218 милиона динара, што је заиста срамотно – истиче Јованов. Он додаје да је још срамотније да током године кад се средства троше, невладиним организацијама се кроз разне конкурсе тај новац додатно увећава, што се види из извршења буџета. Наводи и да владајућа Демократска странка у покрајини преко својих секретаријата финансира и одређени број фантомских невладиних организација, које је основала омладина те странке по утврђеном шаблону до 2011. године под именом Омладински клуб општине... или Омладински клуб града.... Један од таквих примера је, како напомиње Јованов, и Омладински клуб општине Кикинде. Тој невладиној организацији, која према његовом сазнању „не постоји, нити је икад имала активности, фактички постоји само у АПР” прошле године је одобрено из буџета 660.000 динара.

- Председница те организације ради у ученичком дому у Кикинди, који је последње уточиште за све кадрове ДС-а који су остали без власти. Значи таквим клубовима неко је поклонио новац грађана Србије, који живе у Војводини – каже Јованов. – Наравно никад нећу рећи да су све невладине организације укључене у малверзације и пустошењу буџета и да су добиле паре низашта. Има невладиних организација, које итекако обављају свој посао, то сам рекао и у расправи у Скупштини. – истиче. Он наводи да један број тих омладинских клубова, које су до 2011. године основале демократе преко својих омладинских организација, угашен, али постоји одређени број који се наслања на новац пореских обвезника.

Ти омладински клубови су прошле године за девет месеци из буџета Војводине добили три милиона и 170.000 динара. Примера ради омладинском клубовима у Новом Бечеју додељено је 300.000, у Моровићу 205.000, Оџацима 380.000, Руми 905.000, Кикинди и Перлезу по 660.000 динара... Јованов је изразио сумњу да је број невладиних организација, које су директно повезане са ДС далеко већи. На то је прошлог лета указао и његов страначки колега, потпредседник Извршног одбора СНС Дамир Зобеница. Он је на конференцији за штампу рекао да је Покрајина на конкурсу за јавне редове, који су требали да се спроведу до краја године определио 26 милиона динара за 22 невладине организације чији су оснивачи чланови ДС, странке стожера покрајинске власти.

- Ако је некоме нормално да се невладиним организацијама даје готово пола милијарде динара, а за активно запошљавање се предвиђа упола мање, онда мислим да тај није нормалан – закључује Јованов.

Е. Марјанов

Како то ради подмладак ДС-а

- Активисти подмлатка Демократске омладине Војводине у периоду између 2009. и 2011. организовано су оснивали невладине организације на основу писаног упутства, које је упућено на адресе општинских и градских одбора. У ту сврху, како је то тада писала штампа, чак је организован и семинар на Фрушкој гори. Наложено је да локални одбори подмлатка војвођанских демократа, које они зову клубовима крену у оснивање што више невладиних организација, које треба да се зову готово идентично: Омладински клуб општине, односно Омладински клуб града..., из разлога што тај назив садржи речи омладина и клуб, а они подсвесно подсећају на клубове Демократске омладине. Према речима Миленка Јованова, највећи проблем је у томе што је стратегија финансирања покрајинске власти усмерена ка невладиним организацијама.

Izvor Dnevnik

« Poslednja izmena: 09. Jan 2016, 15:28:31 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma


Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Бојан Пајтић: Грађани да изаберу Србију, а не Страдију




Председник Демократске странке Бојан Пајтић у обраћању на обележавању 26 година од обнављања рада ДС (Фото сервис ДС)Београд,

Председник Демократске странке Бојан Пајтић рекао је да је Србија 2012. године постала Страдија, тамни вилајет беде, сиромаштва, страха и понижења, у којој све зависи од милости човека који нема милости, у којој народ својим здрављем и образовањем плаћа дилове, комбинације и незнање политичке елите.

Те године заспали смо у Србији а пробудили се у Страдији, то је Вучићева држава, једна јединствена на свету, казао је Пајтић и позвао грађане да зато у априлу не остану код куће, да изађу на изборе и гласају за Србију уместо Страдије.

Он је на конференцији за медије одржаној поводом 26 година од обнављања рада ДС, указао да је у Страдији уништена нада у бољи живот, грађанима се отима од плата и пензија, укидају се социјална давања, повећавају порези, казне и таксе, и измишљају нови.



Пајтић је навео да Страдија има најбржи раст јавног дуга, најнижи раст БДП и најнижу просечну плату у региону, а рекламира се као земља најјефтиније радне снаге у Европи.

Кад инвеститора ни то не привуче онда се узима новац од домаћих фирми и поклања страним фирмама. Пошто странци долазе само због најнижих плата, таква глупа политика онда смањује плате и у домаћим фирмама, описао је Пајтић стање у економској сфери.

Председник Политичког савета Демократске странке Драгољуб Мићуновић у обраћању на обележавању 26 година од обнављања рада ДС (Фото сервис ДС)Он је истакао да се, међутим, тој елити ни такав трпељив и напаћен народ нимало не свиђа, па би вођа Страдије хтео да преко ноћи постанемо сви протестанти, а љут је на нас и јер не стварамо више да би могао да нам узима више.



У Страдији је нормално да плагијатор постане министар полиције, подсетио је Пајтић, и оценио да то осоколи све друге плагијаторе.

У Страдији је нормално и да купиш диплому и постанеш председник државе, а то охрабрује све друге лажне дипломце, додао је он.

Председник ДС указао је и да је у Страдији нормално да образовани одлазе а необразовани преузимају одговорне функције, а то необразованима даје крила.

Сви они воле Страдију и уопште не виде куда то води, констатовао је лидер Демократске странке.

У Страдији је нормално да премијер грди народ, а министар финансија да саветује свима који су незадовољни да се селе у неку другу државу, нормално је и да се спољна политика води ватреним изјавама љубави страним премијерима, да премијер ангажује за саветника премијера који је предводио бомбардовање Србије, казао је он.

Обележавање 26 година од обнављања рада Демократске странке (Фото сервис ДС)Нормално је и да је држава на сталној распродаји... Најбоља обрадива земља, најбољи грађевински плацеви у престоници, најбоља јавна предузећа, рудници... све за багателу, описао је Пајтић.

Нормално је и да животна жеља председника буде да постане губернатор, да паметан заћути, будала проговори, а фукара се обогати, нормално је и да школи која се цео век звала Растко Немањић вођа промени име у Шеик Калифа бин..., како год, набројао је Пајтић.

Он је запитао колико је оних у Србији који то схватају, колико је оних који не желе више да трпе беду, сиромаштво, лажи, страх и понижење.

Ако нас је више, биће опет Србија, ако нас је мање, биће заувек Страдија, толико је једноставно, закључио је он и додао да зато треба рећи јасно и гласно: Не Страдија, него Србија, нећемо другу државу, хоћемо другу владу!



Бојан Пајтић је навео и да ћемо 2016. памтити сигурно као преломну и пресудну годину, можда као годину у којој је све отишло дођавола, јер, како је указао, још четири године овог режима нећемо преживети.

Осам стотина година државности Србије предаћемо у руке плагијатора, криминалаца, старлета и понављача. Одузеће нам достојанство, а ако останемо без достојанства, бићемо нико и ништа, упозорио је Пајтић и запитао: Зар не заслужујемо боље од тога?

Председник омладине Демократске странке Урош Марковић у обраћању на обележавању 26 година од обнављања рада ДС (Фото сервис ДС)Уместо тога, поручио је лидер ДС, хајде да 2016. годину памтимо као годину када смо једним потезом оловке збацили режим лажи, незнања и бахатости, као годину када смо уместо Страдије коначно и без компромиса почели да градимо слободну и праведну Србију, одговорну искључиво својим грађанима и својим институцијама.

Страдија ћути и трпи, Страдија је држава вођа – Милошевића и Вучића, описао је Пајтић, али и поручио да се Србија покорити неће и да је држава слободних грађана и независних институција.

Зато овог априла бирамо Страдија или Србија, само то, и ништа друго, истакао је председник ДС.

Ако останеш код куће, бираш Страдију, бираш беду, сиромаштво, страх и понижење. Ако кажеш да те не интересује политика, ако мислиш да су сви исти, ако сумњаш у то да можемо нешто да променимо, онда седи код куће и чекај, рекао је Пајтић, али је упозорио и да после ових избора неће бити више никог да помогне.

Ако ти неко и закуца на врата, биће то судски извршитељ, констатовао је Пајтић и још једном упитао грађане: Србија или Страдија?

Поводом годишњице обнове рада Демократске странке приређена је изложба научних радова њених чланова.

Председник омладине ДС Урош Марковић подсетио је да су млади имали пресудни утицај на политичке промене у земљи, те да ће тако бити и овог пута, док је председник Политичког савета ДС Драгољуб Мићуновић позвао грађане да сами процене да ли данас живе боље и изађу на изборе.

ds.org.rs/
« Poslednja izmena: 10. Feb 2016, 17:26:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7270
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.82
mob
Nokia 
Sve go kurac .  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
ovaj pajtic me nervira nacinom govora. Iako je u pravu.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma


Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46907
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Пајтић: Вучићева влада једна од најгорих на свету




Председник Демократске странке Бојан Пајтић у обраћању медијима у Младеновцу (Фото: DS/You Tube) Београд, 10. фебруара 2016.

Никад се у историји Младеновца није се десило да једној политичкој странци буде унапред најављени, договорени, заказани скуп буде отказан. Због тога ми нисмо у сали Скупштине општине Младеновац него смо данас у Ковачевцу. Режим се очито плаши истине коју грађанима Србије саопштава Демократска странка - да је данас Србија најгора земља по одливу мозгова у свету, да је друга на свету по тренду немогућности да се привуку талентовани људи, да је 132. од 140. земаља по томе колико је неуспешна пољопривредна политика, да је 129. од 140. земаља када је у питању расипништво Владе и неодговорно трошење буџетских средстава, оценио је Бојан Пајтић, председник Демократске странке пре одржавања трибине у Младеновцу.

- Значи, имамо расипничку, коруптивну Владу и то су показатељи Светског економског форума, а не Демократске странке, не опозиције. Не говоримо ми да је српска економија седма најјаднија економија на свету него то каже Блумберг. Дакле, најважније економске финансијске институције то говоре. Александар Вучић, када му кажемо то, каже да га мрзимо. Нити њега мрзимо нити имамо разлога да волимо било ког политичара, ми само говоримо да се налазимо у изузетно лошој ситуацији и да имамо једну од најгорих влада на свету. Дакле то каже Светски економски форум, то не каже само Демократска странка, и због тога ми инсистирамо на томе да политика у овој земље мора да се промени, рекао је Пајтић.

Председник ДС је оценио да Вучић и његова странка намерно не расписују изборе за Београд због тога што знају да ће изборе у Београду изгубити.

- Не расписује због тога што знају када буде велика излазност у Београду и у целој Србији, Александар Вучић губи власт, они се прибојавају губитка Београда. Они знају да немају шта да траже ни у Младеновцу, они знају да немају кандидате као што је Дејан Чокић, као читав низ кандидата које Демократска странка предлаже за најодговорније људе у локалним самоуправама. И због тога оваква политика, због тога репресија, због тога забране Демократске странке као вечерас у Младеновцу што је, да парафразирам и српског премијера, по први пут у новијој српској историји да је некој странци забрањено да одржи свој скуп у Скупштини општине у Младеновцу, закључио је Пајтић.

Дејан Чокић, председник општинског одбора ДС, говорећи о забрани скупа ДС је рекао да је постојао заказан термин пре четири дана у градској општини Младеновац.

- Међутим, јуче нам је јављено да нам није дозвољено да уђемо у општинску салу. У тој општинској сали у овом тренутку нема никог. Док сам био председник општине уредно сам дозвољавао да користе општинску салу и сматрао сам да је та сала за све грађане општине Младеновац, а не страначка прћија. Они то очигледно тако доживљавају, као и целу општину. Верујем да ће то Младеновчани, моји суграђани, препознати и казнити већ за два месеца на локалним изборима, закључио је Чокић.

ds.org.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma


Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.82
Пајтић: Вучићева влада једна од најгорих на свету

ds.org.rs/


 Smile

Pa ovi su prsli skroz. Ko deca daju izjave Smile

Ti si najgori na svetu! Moj tata je jaci od tvog tate Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Hoce biti osudjen neki od uhapsenih DS funkcionera?  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.