Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Demokratska stranka - Odbrana i poslednji dani  (Pročitano 181551 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Драган Ђилас: Вучић нема дан радног стажа у привреди, седео је поред Шешеља и позивао у рат            

овај је вриснуо скроз  Smile

Još kad bi nam objasnio šta je u tekstu netačno da se i mi prosvetlimo  Smile

и шта то говори,да је мање стручан од њега и његових  Smile
лепо ти је објаснио jasikasi  Smile
немој ми рећи да ти овакву причу подржаваш
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@jasikasi
Cini mi se da si inteligentan i posten decko (a mozda ja i gresim, nebi mi bilo prvi put u zivotu), sta ti treba ovo slepo svrstavanje na bilo ciju stranu?
Ako ocekujes, ili imas, neku korist od toga - u redu, manje cu postovati tebe a visr tvoj stav, jer je, u tom slucaju, potpuno legitiman.
Ako od svega toga nemas nikakvu licnu korist, postavicu ti samo jedno pitanje:
Cemu sve to?
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@jasikasi
Cini mi se da si inteligentan i posten decko (a mozda ja i gresim, nebi mi bilo prvi put u zivotu), sta ti treba ovo slepo svrstavanje na bilo ciju stranu?
Ako ocekujes, ili imas, neku korist od toga - u redu, manje cu postovati tebe a vise tvoj stav, jer je, u tom slucaju, potpuno legitiman.
Ako od svega toga nemas nikakvu licnu korist, postavicu ti samo jedno pitanje:
Cemu sve to?
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Da se igramo malo velikih brojeva.
Ja planiram tipa da na ovoj temi puknem 500 postova , da me samo 10 posto vas pita za koga navijam u Srbiji ..ja cu morati 50 puta da odgovorim.

Ja nisam SNSovac,niti planiram da budem.
Ne znam koju politiku vode,nemam pojma da li ce nakon 4 godine da naprave nesto.
Nisam glasao za njih.Ne verujem i da cu ikad glasati za njih.A takodje ne postoji partiija koja na bilo koji nacin ima moju podrsku.Jedino sam glasao protiv Borisa Tadica na izboima.Odnosno za Nikolica jer jebiga ne moze da se glasa protiv to je najpribliznije.
Pored sve navedenog,ja sam iskljucivo protiv DS.U svakom smislu.
Zasto ? Zato sto su upropasiti zemlju,obogatili se izmedju sebe i unistili sve u Srbiji od skolstva do zdravstva.

E sad.
Konkretno za ovu stvar o kojoj sam malopre.
Zamislimo da ja i Zile ne znamo azbuku.
A ja krenem da optuzujem i pokusavam da ponizim zileta jer ne zna azbuku ?
Jel to normalno ?

Dakle,te moje optuzbe i ponizenja ka Ziletu izgledaju smesno.
Jer nemaju tezine,vazduh su..Jer ni sam ne znam Azbuku.
E na to lici izjava DSa.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
SonyEricsson xperia m2
Dakle zanemaris cinjenicu da je to rekao Djilas,i vidis da je recenica istinita.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Upravo tako.
Kao sto kad bih ja sad rekao da je Djindjic takodje bio neradnik i ne bih pogresio.
U sustini,sve se vidi .. ne trebas da budes mnogo mudar da kazes bilo sta na obe strane.
Poenta je ko to kaze.

Ako ti pametniji od tebe kaze da si glup.To ima tezinu.
Ako ti gluplji od tebe kaze da si glup ? Jel to ima tezinu ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
никад ти неће рећи бољи од тебе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
SonyEricsson xperia m2
Upravo tako.
Kao sto kad bih ja sad rekao da je Djindjic takodje bio neradnik i ne bih pogresio.
U sustini,sve se vidi .. ne trebas da budes mnogo mudar da kazes bilo sta na obe strane.
Poenta je ko to kaze.

Ako ti pametniji od tebe kaze da si glup.To ima tezinu.
Ako ti gluplji od tebe kaze da si glup ? Jel to ima tezinu ?

Dakle ti ovako ne podržavas nijednu stranku ali Djilasove reci imaju izgleda manju ,,težinu'' od Vucicevih.
Koji je inace poznat po doslednosti u svojim stavovima,sto snimci iz ranijih godina govore.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Kako mogu za bilo sta da krivim Vucica kad ona za stanje u Srbiji nije kriv  Smile (msm na period dok nije dosao na vlast).
Jedino mogu da krivim Vucica za ono sta je on izjavljvao za ovih desetak godina  Smile ili da ga krivim sto je menjao stavove kao curka  Smile Sto je trcao od Seselja ka Nikolicu od politike protiv do politike za EU  Smile U sustini da mi smeta njegova licnost zato sto je budala  Smile
Meni ne smetaju budale.
Uz to on nije imao nikakvog uticaja ili je na bilo koji nacin onemogucio DS da oni uvedu blagostanje u Srbiji.

Dakle.Normalno da cu DS da krivim za sve,jer su oni ti koji su vodili Srbiju.
Dok sa druge strane Vucic je samo pravio budalu od sebe,izjavljvao svasta,bio i na ovoj i na onoj strani.A takvih kao Vucic je puna Srbija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Dakle Vucic nikad pre ovog nije bio na vlasti,niti njegova stranka? Nije bio ministar?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.