Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Демистификација опасних типова  (Pročitano 750 puta)
31. Jan 2007, 13:59:27
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Иако ме мрзело да износим неке посебне процене, проценио сам да ће у парламент ући све три странке (листе) које су биле „на ивици“ и ту нисам погрешио (ако неко жели могу навести где сам погрешио). Значи три листе су имале разлоге да славе. Да видимо како је било.

У Г17 не славе посебно, мада не крију задовољство што влада неће моћи да се формира без њих (осим ако буде ДСС и СРС). Вратићу се на Г17 касније.

СПС кажу да би имао највише разлога да слави. Да ли су славили, не зна се. Зна се да је Дачић лаконски рекао „ма шта ми честитате, очекивали смо више“.

Међутим, најмалобројнија листа (5,3% или 15 посланика) је на сва звона ударала своје славље. Да ли су помињали и победу?!? Па да видимо шта славе. То је крњи ДОС, крњег ДОС-а. Опција која је пре четири године имала 130 посланика (Тадић се не рачуна, он је кохабитант). Значи славе што сада имају 15 посланика. Ајмо даље...
Лаж је како је ова опција први пут у парламенту. Разне аутономашке (читај: сепаратистичке) странке присутне су у Народној Скупштини од 1990. године. Практично од почетка парламентаризма у Србији. Они су и сад ушли као ЛСДВ. Практично је ЛСДВ опстао као једини од тих опција. Сада ће имати три посланика, што је отприлике колико су имали и у време Милошевића.
Чеда Јовановић је као мало млађи ушао мало касније. Можда би ушао још крајем деведесетих да његова ДС није бојкотовала изборе. Узгред, неки аутономаши нису тада бојкотовали, па је ова опција скоро у континуитету парламентарна (није била једино 2004-2007). Чедица је ушао громогласно – прво радно место шеф посланичке групе. Тада још није ни дипломирао. Касније је аванзовао до потпредседника владе, што је у условима ванредног стања и глупог Живковића била практично неограничена власт. Зашто ово треба истицати?

Зато што видимо како њихови корифеји сипају пароле типа „и треба да се плашите“. Зашто бих се ја плашио некога ко је већ прокоцкао власт, моћ и утицај?!? Као потпредседник владе је успео једино да обори своју владу. Чуо сам од једне девојке која је нешто у ДС-у како му је тих дана Тадић рекао да мало о'лади. Овај је у старту почео да вређа и галами.
Иначе, сећам се да после тих превремених избора Г17 уопште није славио улазак у парламент. Чак је било велики незадовољство што су имали за око проценат слабији резултат него ДС. Лабусу се чак омакла ординарна глупост типа „народ је погрешно гласао“. Али треба запамтити тај резултат од преко 11% на првим изборима (у светлу тврдњи из ЛДП-а да су други почињали са мање).
Али за ЛДП & другаре ово није почетак. Ајде да видимо шта су све имали чланови ове коалиције.
1.   Чедомир Јовановић – шеф  посланичке групе и потпредседник владе
2.   Наташа Мичић – председник парламента и в.д. председника државе
3.   Владан Батић – министар правде и потпредседник владе
4.   Жарко Кораћ – потпредседник владе
5.   Ненад Чанак – председник скупштине а.п. Војводина
6.   Бојан Костреш – актуелни председник скупштине а.п. Војводина (коалиција са Тадићем и Карићем)
Амбасадорска места и ситније апанаже нећу ни да помињем. То им је ваљда тад било „боранија“.

И такви сада славе што су сви на окупу ушли у парламент. Прокоцкали су те позиције, сад мисле да су претња. Мислим, шта рећи...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
jedini dobitnici (vise mandata u odnosu na prethodni saziv skupstine) na ovim izborima su DS i Koalicija oko LDP.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ако ћеш да гледаш од избора до избора, онда јесте тако.
Само пази, онда се не сећамо ни Милошевића. Немамо са чим да се "суочавамо" Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Objasni mi poentu teme, odnosno po cemu ce se razlikovati od price o formiranju vlade? Cisto da znam koji je razlog da je ne zakljucam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Поента теме је у томе што неки мисле да су опасни, а већ су прокоцкали прилику. Чисто разбијање нечијих илузија. Са изборима има везе рецимо неких 50%.
Пошто они већ дуже времена мисле како историја почиње од њих.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Tema moze da ostane do onog trenutka dok ne zadje na "teritoriju" formiranja vlade, ili ne postane cisto prepucavanje (kao i mnoge teme). Cim pocnu prozivke i nekonstruktivna diskusija, pada lock. Mislim da je to fer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Drugim rečima, ovo je još jedna tema gde će duh da ubeđuje sebe da je u pravu.

Ja sam za to da mu se tema ostavi da ne zagađuje ostale.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
Ja sam za to da mu se tema ostavi da ne zagađuje ostale.

A ja sam za to da prepustis brigu o temama moderatorima, posto to nije tvoj problem.
Takodje, prvo brini o svojim postovima, posto i ti "zagadjujes" ovakvim vredjanjem clanova.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Руфусе, ајде ми објасни онда како то нисам у праву. По чему мислиш да ће неко успети нешто да уради са 15 посланика кад није успео са 120 или 130? Шта може да уради неко ко је прошли пут када је био на власти успео само да та власт падне у року од неколико месеци (рачунам учешће у извршној власти)?
Узгред чисто, зашто се Чеда није кандидовао на изборима крајем 2003. године? Ето, и тад је могао бити парламентаран Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Bravo RufuseBG!
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.