Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:37:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Delta ipak u Hrvatskoj i Sloveniji  (Pročitano 6846 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Vidiš da vas EU tera da uvezete neke minimalne kvote vina i prehramenih proizvoda. Idi u prodavnicu pa proveri šta ćeš videti. Da se razumemo ja volim vina iz Dalmacije, posebno Babić i ona sa Pelješca i Hvara, ali nisam baš toliko na pamet lupila.

Za T-com ne govorim o vrednosti danas, nego o dividendi čije je očekivanje previsoko obzirom da fiksna telefonija ne može ostati monopolizovana.

I što ste bre svi pa i ti toliko anksiozni na svaku analizu koja nije našminkana. Nije to ništa zlonamerno. Ja vrlo ozbiljno analiziram sve informacije koje mi pristižu, pa i one iz Hrvatske. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@simijon, ne smeta nikog analiza Hrvatske. Smeta ako neko nešto priča šta nije    Smile

npr. veliš ovdje nema uvoznih vina i hrane - totalno suprotno !
Ovdje je prevelika količina uvozne hrane u prodavaonama i marketima;  Već nekoliko godina je akcija: "Kupujmo hrvatsko, tj, hrvatski proizvod".  (toga ima svagdje na svijetu)
Problem je što je uvozna hrana jeftinija od domaće- ali domaća ima prednost što je kvalitetnija.  Najbolji primjer je nizozemski i domaći paradajz ... može domaći biti i dva, tri puta skupljii - ali ja ću njega kupovati - jer, izgleda "normalno" za razliku od uvoznog koji je "plastični" i umjetni
Takvih primjera ima stotine
O vinima nebi pričao - stvarno bi glup bio da kupujem strano - moje mišljenje   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
@simijon, ne smeta nikog analiza Hrvatske. Smeta ako neko nešto priča šta nije    Smile

npr. veliš ovdje nema uvoznih vina i hrane - totalno suprotno !
Ovdje je prevelika količina uvozne hrane u prodavaonama i marketima;  Već nekoliko godina je akcija: "Kupujmo hrvatsko, tj, hrvatski proizvod".  (toga ima svagdje na svijetu)
Problem je što je uvozna hrana jeftinija od domaće- ali domaća ima prednost što je kvalitetnija.  Najbolji primjer je nizozemski i domaći paradajz ... može domaći biti i dva, tri puta skupljii - ali ja ću njega kupovati - jer, izgleda "normalno" za razliku od uvoznog koji je "plastični" i umjetni
Takvih primjera ima stotine
O vinima nebi pričao - stvarno bi glup bio da kupujem strano - moje mišljenje   Smile  Smile

Onda tu silnu uvoznu hranu vešto krijete ispod polica, u tajnim sobama, ili je predamnom sklanjate da se ne sablaznim.  Smile

Nisam ni mislila na paradajze i paprike, to i ja kupujem na pijaci.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 13:03:29 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Apple 15
Nemoj tako... ja sam svojim ocima videla Marbo grisine u Cro prodavnici...
Obaska sto se Bosna i obilje proizvoda iz Srbije nalaze preko granice, jedno 50m vazdusnom linijom...
Izgleda da je neko uspeo da prosvercuje neku kutiju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat: simijon
Onda tu silnu uvoznu hranu vešto krijete ispod polica, u tajnim sobama, ili je predamnom sklanjate da se ne sablaznim.  Smile
Smile
E sada te više uopće ne razumijem ?   Smile  Ko skriva uvoznu hranu / artikle - pa supermarketi su ih puni - teško možeš doći do domaće robe, hej !!!

A, i u vezi HT-a tj. T-coma ... opet si neinformirana, sorry
Monopol nemaju već tri godine, govorim o fixnoj telefoniji. U mobilnoj nisu monopolisti već skoro deset godina. Zato i drastično pada cijena tel. priključka i razgovora u HR ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Apple 15
Dinamo, ja zaista ne znam da li su tu poznati trzisni zakoni, ali i na berzi, kao i na svakom trzistu vlada prost zakon - Sto je potraznja veca, to je cena veca.
E, sad... sasvim je normalno da cena akcija pocne da skace, jer je potraznja velika, a ljudi neobavesteni,  ali se vremenom postavlja na normalu.
Takodje, ono o cemu simijom govori je dividenda, prihod koji vlasnici akcija ostvaruju na kraju fiskalne godine, a srazmerno svom udelu u akcionarskom drustvu. Isplacuje se iz dobiti neke kompanije. Ako firma posluje na 0, nema ni dividende... i obrnuto...
Ako se uvede jos jedna kompanija koja ce se baviti fiksnom telefonijom, prihodi T-coma, a samim tim i dividende ce pasti.

E... sad.. postoji varijanta kada se dividenda ne isplacuje  iako kompanija ostvari dobit... ali to je neka druga prica...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 14:27:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson G 502
U Hrvatskoj uopšte ne možeš da nađeš uvozna vina i prehrambene proizvode. Iako je prosečna plata duplo viša nego u Srbiji cene su paprene i relativni standard nije ni 50% viši. Veliko je i kreditno zaduženje građana, a akcije T će verovatno doneti mnogo manje dividende nego što se očekuje, ali i u telefoniji su time zatvorili svoje tržište.

Velika i gnjusna laž.. Smile Smile

Evo ja sjedim za comp.i jedem Štarkov smoki..Piše na vrećici Proizvodi AD "ŠTARK" Beograd..

Nemojte me samo drukati drugim forumašima iz Hrvatske... Smile

[Edit by Anea: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 14:35:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat: Anea
Dinamo, ja zaista ne znam da li su tu poznati trzisni zakoni, ali i na berzi, kao i na svakom trzistu vlada prost zakon - Sto je potraznja veca, to je cena veca.
  Smile
Ne znam Ane, pojma ti ja nemam o tome ... Hvala na informaciji        
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Apple 15
Ajde. ne spamujte...

Smile
Ne znam Ane, pojma ti ja nemam o tome ... Hvala na informaciji        

Znam da ne znas...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

- Ne znam Ane, pojma ti ja nemam o tome ... Hvala na informaciji       

Znam da ne znas...

Smile
onda ...'oćeš kupit moje dionice - ako si expert
Imam nešto Istraturist Umaga, Imperijal Raba, Sunčanog Hvara, INA i  malo, malo HT-a
Šta da radim s tim ... pojma nemam   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:37:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.