Zvezda mi je Sve , Zvezda Zivot je Srce moje je , uvek uz tebe Zvezdo Volim Te Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale . Kad lose krene TI , Tada se Ja Setim Da moju drugovi , Na marakani svi Pevaju o Zvezdi Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda Ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale . Ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati , tu zvezdu voleti srbiju braniti ! Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda Ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale !
Ljubav Prema tebi , Velika je Znaj Zato Zvezdo Sada Igraj , Danas hrabro Napadaj ! oooooooooo / Godine sam mnoge ja sa tobom proveo , tu Sam Sa Severne Strane Tebe Uvek Bodrio ! oooooooooooooo / Zato Slusaj Pesmu koja ne umire , Zvezdo igraj danas hrabro Vodi nas do pobede ! ooooooooooooo
mi tebi pevamo , titulu slavimo sad bije srce u nama jer ti si sampion , nek pesma ori se , nek grmi stadion ti neces ostati nikad sama jer zivot si moj !
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.