Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalan svaki peti mobilni  (Pročitano 3713 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Ma ok ebes sad raspravu  eto bas sad gledam da se ponovim pa pazarim n73 ,odaljih se od teme cisto samo da vidis da nas napolju sisaju ko ovce  ,i kao sto rekoh da nam fali malo srbije ovde bas oko cene http://www.3.dk/templates/3shop/shopdk/shop.aspx?id=12210  konverzija u evricima je 7,5 kruna 1 evro .Cena je na kraju kad isplatis sve pretplatu i cenu .Poz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Ma ja pre neki dan savetovao liku da kupi tu Motorolu(hoće model na preklapanje) i normalno prodavac kao iz topa: "mi ne držimo te nelegalne modele koji nisu predvidjeni za prodaju na našem tržištu"!!!
Tako saznah da ta Motorola i nije uopšte pod znacima navoda "legalna" kod nas! Smile
a kao npr roaming je `legalan` za samsung a prodaje ovaj obican X100 za 160evra a mozes nabaviti za 50evra ma to su samo price ovaj je legalan a onaj nije,ili mobis koja je glavna za Nokiju koja je takodje `legalna` prodaje te telefone kao da su od zlata a ne od plastike,a koliko ja znam za motorolu nema ni jedan zvaicni drisiburer koji je `legalan`,i stvarno se pitam kakve ima obican smrtnik od toga da li je legalan ili ne ma njemu je samo vazno da radi kako treba i tackaa ovi `legalisti`neka dalje se*u i naravno niko nece normalan da kupuje kod njih kada cene svoje legalne telefone 5x vise nego sto svarno vrede i neka ne pricaju price maloj deci o tome da njhov valja o onaj nevalja Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
... jedan moj poznanik je nedavno kupio N70 bez oznaka mreže u kutiji sa sviom pratećom opremom i zadnjim firmverom za 24.000 dinara u Šidu u jednoj maloj prodavnici mobilnih telefona uz garanciju i fiskalni račun (lično video) pa mi nikako nije jasna cenovna politika onih "generalnih" zastupnika,mislim zašto je tamo N70  - 300 evra a kod "zastupnika" 400-450???????????????!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Па ја сам рецимо мој ЅX1 купио легално, у оригиналном паковању, са свом опремом и дао 270 евра и зезно се потпуно, зато што ми у продавници, тј. у "сервису" никад нису лепо средили телефон, који се буди речено кварио око 6 пута, да бих на крају позвао Сименсов "кориснички сервис" и сазнао да је Сименс купљен од стране Бенкјуа (!!!) и да позовем за једно пар мецеци и поново кажем који имам проблем... Тако да ти "овлашћени" сервиси не вреде ни пребијену пару... Пре ћу да купим "нелегалан" фон за 250 евра, него исти легалан који је тродупло скупљи...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Sta ste navalili na to "nelegalan" Smile
Na zapadu ima 100 provajdera koji nude 1000 pakata sa 1000000 razlicitih paravila za upotrebu tih telefona i brojeva...
Neki nude 1 tel sa dvije sim kartice ...neki 2 telefona sa jednom sim karticom a neki.........Neke zanima samo da im punis mjesecni racun sa te kartice a koji tel. koristis bas ih briga... ima mnogo kombinacija i ne vidim zasto svaki telefon koji se proda van zastupnistva mora biti "nelegalan"??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.