Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Декларацијa о осуди злочина над Србима  (Pročitano 5160 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6230
Ovo je nenormalna drzava!

Mi donosimo deklaraciju u kojoj osudjujemo sve napade na nas! ko glasa za ovo mora da je retardiran kao i onaj koji je ovo predlozio, ne razumem kako i zasto se trosi vreme i novac na ove gluposti dok problemi i to realni problemi, prezivljavanja naroda u Srbiji se guraju pod tepih... ovo je klasican spin i kupovina vremena, dok se uvrdi u skupstini ko je bio izdajnik a ko patriota zadnjih 50 godina svi ce oni uzeti po 15-20 dnevnica i mesecnu platu a gradjanima Srbije ce biti sve gore i gore!!

A za sve je to kriva vladajuca koalicija na celu sa despotom Borisom Tadicem, to nikako ne treba zaboraviti!!!
Nije tako. Ovde je rec o suzi za nove Srbe. Oni iz Jasenovca i Srbije 41-45-e, oni se ne ubrajaju.
Oni iz Jasenovca, ne treba rovariti i otkopavati ratne sekire, a Srbi iz Srbije su bili izdajnici.
A oni po sto za Svabu, su sluzili svrsi. Spomenica i dozivotna penzija. Neki je jos dobijaju.
Ovde je rec o novim Srbima.
Srpska istorija ide sada ovako: Kosovsko boj, car Lazar, Osma sednica, bradata udba krsti nove Srbe koji eto ginu bato od kojekavih vucibatina.
Kad ce Moleban?
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 15:42:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Kakvu korist mi gradjani Srbije imamo od osude zlocina nad Srbima od strane Srpskog parlamenta?

I nemoj da mi palamudis o pecinarima, bravarima, cetnicima i Lazaru negi mi daj konkretan odgovor na pitanje ako znas?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kakvu korist mi gradjani Srbije imamo od osude zlocina nad Srbima od strane Srpskog parlamenta?
Који српски парламент? Smile Нема тог у Србији осим назива..."српски парламент".
Ја лично бих забранио да користе ријеч "србин",од њих направио апартриде па нека иду у своју мајку Америку којој тако одано служе.Стока фашистичка!
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 6230

I nemoj da mi palamudis o pecinarima, bravarima, cetnicima i Lazaru negi mi daj konkretan odgovor na pitanje ako znas?
Pa to i ja pitam? Sta to treba da znaci? Kada cemo suditi zlocine Srba nad Srbima?
Ili toga nije bilo?
Pa koga su sve ubijali Legija, Shiptar, Mile i ostali? Pa su za neke nacionalni heroji.

Da ne idemo dalje. Eno slusao sam Rizu. Kako covek cinicno kaze: osudite i zlocin nad onim robijassem, sto su ga nasli u masovnoj grobnici, a nestao iz CZ-a.
I sta palamudim. Misli kad citas moje zajebancije. Jer sto rece @simion, od nekdasnjih 70 aktivnih ucesnika diskusija na ovom politickom delu foruma, ostalo nas 20.
Od kojih 15 njih samo balave: balija, ustasha. Sta da pisem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Скупштина усвојила Декларацију о осуди злочина над Србима и грађанима Србије

Иако је Нада Колунџија (ЗЕС), представљајући декларацију, рекла да овај документ не би требало да подстакне расправу о патриотизму дискусија је управо протекла у таквој атмосфери

Народна скупштина Србије усвојила је синоћ Декларацију о осуди злочина над српским народом и грађанима Србије током оружаних сукоба у Хрватској, БиХ и на КиМ, којом се најоштрије осуђују ови злочини и изражава жаљење и солидарност са жртвама НАТО бомбардовања. За усвајање су гласала 133 посланика владајуће коалиције и ЛДП-а, док остали опозиционари нису били у сали.
Декларација, чије доношење је најављивано шест месеци, усвојена је после више од десет сати расправе у којој су представници власти тврдили да њено доношење треба да допринесе да се злочини не забораве и да починиоци не измакну правди, а већина опозиционара да се доноси као алиби за Декларацију о Сребреници. Опозиција је, такође, оштро критиковала што НАТО бомбардовање није квалификовано као злочин и што се не помињу злочини у Словенији.
У расправи пре гласања представници власти тврдили су да овај акт треба да допринесе да се злочини не забораве и да починиоци не измакну правди, већина опозиционара је тврдила да је то алиби за Декларацију о злочинима у Сребреници, оштро критикујући то што се бомбардовање НАТО не квалификује као злочин, али и то што се не помињу злочини у Словенији.
Представљајући текст декларације Нада Колунџија, шеф посланичке групе ЗЕС-а, рекла је да овај документ нема за циљ да „подстакне расправу у такмичењу у патриотизму и у томе ко више воли Србе”. Ипак, већи део дебате протекао је баш у атмосфери надгорњавања у патриотизму. Дискутанти су се у расправи бавили и недавно одржаном Парадом поноса, али и узроцима вандализма српских навијача у Ђенови и тиме ко је крив. Било је оптужби опозиционара због „врло благог текста декларације”, уз објашњење да је он такав, јер је писан „у кабинету председника Тадића”.
Нада Колунџија је све те оптужбе одбацила као неосноване и увредљиве, објашњавајући да се до текста дошло после неколико седница скупштинског колегијума, „нису га писале никакве невидљиве групе ни кабинети”. Она је разменила неколико реплика са опозиционарима, па је на тврдњу Томислава Николића (СНС) да се декларација доноси да би власт могла да се хвали да је донета, одговорила да „онај ко тако нешто каже, сам све ради само да би се хвалио”. На тврдње Слободана Самарџића (ДСС) да власт „амнестира НАТО, јер бомбардовање не третира као злочин”, Колунџија је одговорила да „декларација никога не амнестира, нити то може, зна се како се амнестира”.
И док су опозициони посланици максимално користили своје време за дискусију, већина представника владајуће коалиције била је врло кратка. Тако је Мома Чолаковић (ПУПС) само најавио да ће подржати декларацију, а Бранко Ружић (СПС) казао је да се „декларацијом затвара циклус осуда злочина почињених деведесетих”. Балинт Пастор (СВМ) најавио је подршку декларацији, изразивши задовољство што јој је промењено име на иницијативу његове странке. Риза Халими (КАПД), као и остали опозиционари, критиковао је декларацију, али зато „што она не осуђује злочине над Албанцима почињене у Прешеву”.

М. Чекеревац
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230
Ja sam uvek kazivao da je glupo da Srbin ne zali Srbina. Da treba zvanican dokument, srpskog parlamenta.
Ali da smo trebali da se ogradimo od ubistava i zlostavljanja civila, to da. Tako bismo mogli da spasemo Mladica.
Ovako, nakarikali coveku Srebrenicu i ubi ga.Nikada necu razumeto, sto se ne bi ogradili od kojekakvih fukara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Који српски парламент? Smile Нема тог у Србији осим назива..."српски парламент".
Ја лично бих забранио да користе ријеч "србин",од њих направио апартриде па нека иду у своју мајку Америку којој тако одано служе.Стока фашистичка!

Ovaj bi zabranjivao i proterivao kao najgori komunistički komesar ili fašista, a druge naziva fašistima. O tempora o mores!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 

Ovaj bi zabranjivao i proterivao kao najgori komunistički komesar ili fašista, a druge naziva fašistima. O tempora o mores!  Smile

Džeti ima tapiju na Srpstvo. Ako te on isključi iz Srpstva, gotov si, postaješ apatrid. Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2010, 00:53:38 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Sve mi liči na naručenu deklaraciju , od strane Zapada. Interesantno je kako je i stranka Vuka manitog glasala, a prethodno kritikovala deklaraciju. Smile Vuk je najveći opozicionar u sastavu vladajuće koalicije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230
Pa vala nije zapad narucio: hajde bre Srbi pustite suzu za sebe, da se i mi rasplacemo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: rodjenu jebo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.