Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:54:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108780 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
. Meni je pao u ochi Mesec koji nema nijedan aspekt sa ostalim planetama, pa bih u Sinastriji znala shta da kazem, ali po Davisonu ne znam znachenje?!

Mjesec -zena,dusha,pa vladar kuce braka,samac u braku,nisi mogla s muzem uspostaviti kontakt,ostala si usamljena.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tachno je tako i bilo ... Davison mi deluje prilichno tachno bar u mom sluchaju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Anđela pažljivo sam pročitao i slab sam na ovom polju, možeš li molim te pokušati objasniti esencijalnu razliku između Davidssona i Kompozita ? Kod Davissona se također uzimaju srednje vrijednosti ali ne planeta i polja već dana, sata i godine rođenja. U kom smislu onda egzistira razlika ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
KOMPOZIT se izradjuje matematicki, tako da se zbroje  polozaji dva planeta i podijele sa 2, ako se radi za 2 osobe ( jer mozes raditi i kompozit grupe ljudi ). I tako za svaki planet, asc, des, I.C., M.C.  ( npr, polozaj sunca osobe A + polozaj sunca osobe B / 2, i tako za svaki planet) . Tako dobivena karta je umjetno napravljena karta. Nije ziva,  ne moze se progresirati.  Ona pokazuje unutarnje stanje veze, energiju koja se stvara u  meduodnosu sa drugom osobom, funkcionira na nekom nesvjesnom nivou.  U kompozit se moze ukljuciti vise ljudi, moze biti ljubavni, obiteljski, poslovni, prijateljski,...

RELATIONSHIP je stvarniji od kompozita, njega se moze progresirati. Izradjuje se tako  da se pronadju srednje koordinate i srednje vrijeme rodjenja ( izmedju dvije osobe) - datum i vrijeme se zbroje i podijele sa 2, pa se tako dobe srednje vrijednosti. Kao da postoji neka treca osoba koja dalje zivi takav zivot.

Za mene veze pocinju tranzitima na relationship, a tako najcesce i zavrsavaju.  Pokazuje zasto smo se uopce nasli i kakve su nase potrebe, razmisljanja, u kojem pravcu tezimo ici zajedno.

Unutarnje stanje veze ( kakvu energiju stvara dvoje ili više  ljudi u vezi zajedno) pokazuje kompozit, i on mi je bitan za  gledati vezu kad ona vec postoji.

Andjela, dopuni me.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2007, 14:34:20 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Andjela,
Cao,
Vidim da imas puno posla ovde...iscitala sam sve od a do s i svaka cast...Do sada nista o " Davisonu" nisam znala, medjutim stvari su se iskristalisale sada.
Pokusala sam naci medju ovim kartama neku nalik mojoj kako bi te postedela i ne bi li mi stvari bile jasnije.
U pitanju je nesto meni jako bitno...i vise ne znam da li je samo plod moje maste ili ipak tu necega ima...U svakom slucaju ...ta neka, nazovi platonska veza, sticajem okolnosti...traje godinama...
Molim te ,ako nadjes vremena , samo virni...
Puno hvala!
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela volela bih da malo virnete i u moj dejvison kad za to budete imali vremena i volje ja:11.02.1977.u10.50.u bg,a on:28.12.1980.u17.05.petrovac na mlavi.Hvala vam puno

Evo  Dejvison,koji nije bash sjajan  Smile

Shto reci,za aspekt u kom  Sunce i Mars ulaze u VIII kucu,a Sunce i Mars u Dejvisonu je mushkarac.Strasti velike,a kako vrijeme odmiche,dolaze ljubomore i svadje.Ova kuca je losha,pa chesto dovodi do prekida veze...Pluton je Bog podzemnog svijeta,a Mars Bog rata(dvije planetekoje vladaju prirodnom VIII kucom)
Znachi on se tako osjeca u odnosu,Dejvison horoskop je horoskop odnosa kroz vrijeme,kako ce se veza razvijeati.
Zena je Mjesec i Venera.
Mjesec je u egzaktnoj konjukciji sa Plutonom,koji je prirodni vladar VIII kuce,pa sve recehno za njegov Mars i Sunce,moze se primjeniti i na Mjesec.Mada je on u V kuci Dejvisona,ti ga zaista volish,ali kroz vrijeme i tovja ljubav bi mogla da slabi.
Venera,to si ti ,je u VI kuci,koja je XII od sedme,u kuci bolesti,ponovo bolujesh ,a kvadrirana egzaktno od saturna,koji te ledi i razara.
A ona je u konjukciji sa Neptunom ,pa si ga zato tako dugo idealizovala.
Merkur je vladar IV,otishao u VII,rekli bismo odlichno,ali ga dochekuje kvadrat Plutona.Kako djeluje Pluton,kao i prirodni vladar VIII kuce,destruktivno.
Eto,mozda ti zato dugo nisam odgovarala,jer svi ochekuju da im onaj ko tumachi donese srecu ili bar nadu,pa ja sama sebi ponekad djelujem surovo...ali ne umijem drugachije da pishem.
Ovo su sve samo predispozicije.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Andjela, dopuni me.

Lenora,bash si lijepo dala objashnjenje,Kompozita i Dejvisona,bash ti hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
moze li mi neko reci hoce li biti ista od ovo dvoje?tj hoce li ikada biti ista medju njima?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Andjela hoces li na brzinu baciti pogled na ovu kartu??cini mi se da ima nekih predispozicija za brak jer ima planet u osmoj kuci?hoce li doci do braka?? hvaka unapred!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung e900
Pozdrav svima.
Evo ja polako krecem u vode izucavanja astrologije i cekam prve knjige pa da krenem u ozbiljnije ucenje.
Ako ne oduzima previse vremena zamolio bih vas da pogledate ovu Dejvison kartu.Veza je krenula jako burno a sada ni jedno ni drugo ne znamo sta se desava skoro svakodnevno se desavaju neke rasprave itd.Jedan poznati astrolog ne bih ga imenovao je rekao da nama po karti stoji brak i veliki uspeh ali je meni delovao poprilicno nonsalantno a uslugu smo mu solidno platili.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

nenadpetrov natasajovanov.gif
(50.41 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:54:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.