Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 10:07:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 114702 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Zahladjenje odnosa. U kojoj je kuci i znaku Sunce?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
U 9. u Devici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Šta bi značilo Mesec i Saturn u 7. kući u Blizancu? Saturn je u trigonu sa Jupiterom i Marsom, sekstilu sa Venerom i Suncem, kvadratu sa Merkurom i u konjukciji sa Mesecom, a Mesec u kvadratu sa Merkurom, sekstilu sa Venerom, trigonu sa Marsom i Jupiterom, konjukciji sa saturnom, trigonu sa Uranom i u opozicioji sa Neptunom. 
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Andjela,samo da ti napisem kako utice tranzitni saturn na nas zajednicki,koji se nalazi na 23*lava,iako smo se stalno vracali jedno drugom,posle perioda kada sam ja zelela skroz to da prekinem,sada nam se veza skroz ucvrstila,veoma primetno da se i ja sama cudim,a mislim da je to sve zbog saturna koji je trenutno pravi egz konjukciju sa nasim. Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela,samo da ti napisem kako utice tranzitni saturn na nas zajednicki,koji se nalazi na 23*lava,iako smo se stalno vracali jedno drugom,posle perioda kada sam ja zelela skroz to da prekinem,sada nam se veza skroz ucvrstila,veoma primetno da se i ja sama cudim,a mislim da je to sve zbog saturna koji je trenutno pravi egz konjukciju sa nasim. Smile

Pa sretno,djeluje kao sidro ochigledno,neda vam da odete Smile

|@ Jupiter Monika,postavi kartu,da bismo imali cijelu sliku,ili bar stavi podatke,pa cemo je mi postaviti,mislim na Dejvison Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Šta bi značilo Mesec i Saturn u 7. kući u Blizancu? Saturn je u trigonu sa Jupiterom i Marsom, sekstilu sa Venerom i Suncem, kvadratu sa Merkurom i u konjukciji sa Mesecom, a Mesec u kvadratu sa Merkurom, sekstilu sa Venerom, trigonu sa Marsom i Jupiterom, konjukciji sa saturnom, trigonu sa Uranom i u opozicioji sa Neptunom.

Evo pronadjoh podatke na sinastriji...

Nisi primjetila da je DC vrlo blizu fiksnoj zvijezdi Algolu,shto je jako loshe za  brak.
A Venera vladar kuce braka u opoziciji sa Uranom i ja bih rekla da je tu kraj priche.
Pogotovo sada dok tranzitira Uran kroz sazvezdje Riba,kvadrira konjukciju Mjeseca i Satruna u VII,kuci....ponovo Mjesec ugrozen kao u sinastriji,treba sachekati da izadje Uran iz Riba,pa ce preci u Ovna gdje ce vam prelaziti preko Venere i Sunca,uvjek neshto da vas iznenadi,al ne na dobro,nazalost,kako se boriti sa svim tim
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sve vreme pokusavam da stavim dejvison sa tranzitima i ne umem  Smile
jupiter ulazi u 3. kucu ciji je i vladalac..pretpostavljam da on donosi bolju komunikaciju  Smile
sad ne znam sad da li ima nesto sto to moze da pokvari..evo podataka ako neko bude imao vremena  da pogleda
ja 28.06.87 2:45 bg
on 16.01.86 9:30 bg
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela da li bi mogla ukratko  da prokomentarises nas davison?u vezi smo 3,5 god.hvala Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
davison.gif (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Z400
A sta predstavlja, kad u sedmoj kuci imamo mesec na (4-12) i pluton (18-59)u vagi a u petoj merkur u raku (22-58)... Po mojoj proceni i ako sam laik, slabe emocije, ipak je pluton, pluton  Smile U zagradi sam stavila stepen, jer ne znam kako drukcije da ga prikazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela htela sam da vas pitam samo ukratko za jedan dejvison...ne umem da ga postavim ali evo podataka
ona-26.07.87 u 16:30h u Bihacu
on -23.10.84 u 5:30h u beogradu  Smile
jako su povezani ali ih i mnogo stvari razdvaja,ona trenutno jako pati,doslo je do prekida...jeste da se kratko bavim astrologijom,ali mi je ovaj dejvison izrazito karakteristican,neverovatno koliko su spojeni i razdvojeni u isto vreme...mislim da bi i vama bilo zanimljivo da vidite ovo,ne znam jel to neka karmicka veza ili sta,uglavnom deluje mi neverovatno i bas me interesuje o cemu se radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 10:07:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.