Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:23:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvid Geta: Volim da nastupam u Srbiji  (Pročitano 2670 puta)
10. Maj 2010, 21:14:37
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 450
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Sony Xperia E1
Dejvid Geta: Volim da nastupam u Srbiji

Di-džej superstar Dejvid Geta nastupio je tokom proteklog vikenda pred prepunom „Beogradskom arenom“. Set je počeo novim singlom „Getting Over You“, a savršenim komercijalnim di-džej konceptom Geta je ostavio nekoliko hiljada fanova bez daha.

Pre nastupa Dejvid je dočekao ekipu „Blica“ u bekstejdžu. Sa osmehom na licu nam je rekao da obožava žurke u Srbiji.

- Obožavam Srbiju! Svaki put kada dođem kod vas odlično se provedem. Prošle godine je bilo fenomenalno. Super mi je bilo i na „Egzit“ festivalu pre nekoliko godina. Jedan od najboljih festivala na kojima sam ikada nastupio - kaže Dejvid Geta i otkriva nam da je odavno prestao da se sprema za nastupe.

- Za nastup se nikada ne pripremam. Za di-džejeve je drugačije nego za, na primer, nastup rok benda. Ponesem ploče, a kakav ću set da uradim, sve zavisi od publike. Za sekund mogu da promenim trek i dignem ili spustim atmosferu - kaže Geta, koji je nastup u Beogradu započeo pesmom „Getting Over You“. U spotu za tu pesmu pojavljuje se Pamela Anderson.

- Tu pesmu sam uradio sa Ferdži. Pamela je došla na žurku, ali ona zapravo nije znala da ja snimam spot. Mislila je da dolazi na privatnu žurku kod našeg zajedničkog prijatelja. Eto, tako je sve ispalo (smeh) - priča Geta koji već deset godina uživa u statusu najvećeg svetskog superstar di-džeja.

- Oduvek sam želeo da budem di-džej, ali nikada nisam razmišljao o tome da postanem superstar (smeh). Samo se dogodilo! Iskreno, kada sam počinjao, nisam mislio da će jedan di-džej ikada moći ovoliko da uspe, da stekne svetsku slavu. Jer, kada smo počinjali sa ovom muzikom, morali smo da se krijemo. Puštali smo je po nekim skrivenim bunkerima, a policija bi nas svaki put terala. Ko je ikada mogao da pomisli da će elektronika da osvoji svet i pokrene muzičku revoluciju - navodi Geta, a na pitanje zašto se opredelio da radi najkomercijalniju vrstu elektronike, odgovara:

- Hm… definicija komercijalne muzike nije tako jednostavna. Počeo sam kao andergraund di-džej. Tada nismo imali scenu, ništa. Sada je haus star više od dvadeset godina i razvio se. Dobio je više pravaca. Ja sam prešao granicu. Na primer, veoma poštujem Ričija Hotina, Rikarda Viljalobosa i tu scenu. Ali mislim da je dobro što ima više pravaca jer je tako cela scena jača - objašnjava Dejvid Geta i na poziv jednog od organizatora kreće iz bekstejdža ka prepunoj „Areni“.

Čitaoci „Blica“ upoznali Getu
Posle odličnog i veoma uspešnog nastupa, Geta se vratio u bekstejdž u kojem nas je dočekao pre nastupa kako bi se upoznao i slikao sa pet fanova: Nemanjom Bakićem, Lukom Mandićem, Oliverom Trifunović, Vladimirom Miljanićem i Pavletom Ivanovićem. Pomenuti su ovo upoznavanje osvojili na nagradnoj igri u „Blicu“. Geta je ljubazno popričao sa njima i fotografisao se.

izvorBlic.rs
« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 21:15:42 od Sowa96 »
IP sačuvana
social share

Edit by latifovich: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Obozavam ga!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
covek je verovatno najruzniji muzicar kojeg sam video u zadnjih 5-6 godina.....
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
'си ти педер ? Smile

Aj да не буде оф Smile

« Poslednja izmena: 10. Maj 2010, 22:38:53 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
hah,e nek si mi reko  Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
hah,e nek si mi reko  Smile

Зезао сам се Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2;M
mob
Samsung D900i
Nisam neki redovan ucesnik razgovora koji se vode na ovom forumu ali oko ove teme nisam mogao da ostanem ravnodusan.  Pre svega moram da naglasim da ja kao i mnogi u ovom gradu ne volimo (da ne bih koristio teze reci) doticnog DJ i smatramo da je njegova muzika beda.  E sad naravno gomila vas ce da krene sa suprotnom pricom ali to mi u sustini i nije namera nego samo da naglasim da u Beogradu (kazu da ima raznovrsne muzike po klubovima) uvek ide isto i da se house najvise slusa tako da ljudi ni nemaju izbor pa kao da bi bili u fazonu moraju da pricaju kako je house dobrar i tako dalje. . .  Poslusajte moj savet i okrenite se drugim vrstama muzike house je ubedljivo najgori pravac koji moze da postoji u oblasti elektronske muzike a da bi to dokazao naglasicu pesmu Dejvida Gete I'm in Miami   koja zaista nema veze sa zivotom.  Toliko od mene
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Nisam neki redovan ucesnik razgovora koji se vode na ovom forumu ali oko ove teme nisam mogao da ostanem ravnodusan.  Pre svega moram da naglasim da ja kao i mnogi u ovom gradu ne volimo (da ne bih koristio teze reci) doticnog DJ i smatramo da je njegova muzika beda.  E sad naravno gomila vas ce da krene sa suprotnom pricom ali to mi u sustini i nije namera nego samo da naglasim da u Beogradu (kazu da ima raznovrsne muzike po klubovima) uvek ide isto i da se house najvise slusa tako da ljudi ni nemaju izbor pa kao da bi bili u fazonu moraju da pricaju kako je house dobrar i tako dalje. . .  Poslusajte moj savet i okrenite se drugim vrstama muzike house je ubedljivo najgori pravac koji moze da postoji u oblasti elektronske muzike a da bi to dokazao naglasicu pesmu Dejvida Gete I'm in Miami   koja zaista nema veze sa zivotom.  Toliko od mene

Momak,
ne bih tako generalizovao stvari. Haus muzika kao žanr, ima oko četrdesetak podžanrova za koje se zna.
Nisam ni ja ljubitelj, ali ne mogu da kažem da je to najgori pravac, jer ima i gorih. Kod nas je stvar druge prirode.
Postoje te radio stanice tipa TDI, Radio 3 i to,  koje svakodnevno truju maloumne ljude koji misle da je ta muzika
sada aktuelna i strava. A srpski čovek, kao i do sada, se utapa u masu i radi/ponaša se/živi lajfstajl koji ona diktira.
Na takvom smo geografskom položaju da su, sa izuzecima, "najaktuelniji" muzičari sa teritorije Balkana, Turske, Izreala i to. Niko nigde van toga nije čuo, niti ih boli kurac za njih. Što je potpuno tačno.
Kao što su do pre par godina, bili popularni transeri tipa Skazi, Astrala prodžekš (Izrael), tako su ih smenili ovih pseudo haus likovi Morandi (Bugarska), Ina (Rumunija) itd. Takođe, veoma bitnu ulogu u trovanju imaju pseudo balkanski MTV i Fejsbuk.
Da ne dužim dalje priču, kapiram da shvataš šta hoću da kaže.

Što se tiče Gete, znam da je on uz Tomasa Banglatera, Lorena Gariea, Kasius (i ekipe) bio jedan od ključnih likova pri osnivanju tog prepoznatljivog francuskog hausa. E sad što je otišao nekim drugim pravcem, kojim se tebi i meni možda ne dopada, to je druga stvar.
Uglavnom nemam ništa protiv njega, već protiv tog hajpa i gore pomenutih užasa.

Over and out,

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Skoro svaki izvođač tvrdi isto za svaku zemlju koju poseti. Ništa drugo nego marketing.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:23:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.