Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46871 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Pa kako nece utrcati kad su na terenu Petko I Ronaldo(ne petkoronaldo) Smile

hehehe ma trazio je on od mene dres ali sam obecao sudiji  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Flamengo One Match Closer To Title!

This Flamengo victory reminds me of our amiga, Ana, who is now back in Brazil for the holidays. “Why do you support Sao Paulo? Only geeks support Sao Paulo. Like the fat, white men who wear ties. I love Flamengo… Flamengo is my team!” she once declared. Yes, but we don’t have Churrasco Kings like Adriano and neither do we need to hit every samba school in the nation!

Anyway, the most supported club in Brazil are now one match away from their first Brasileirao title since 1992. After goals from Zé Roberto and Léo Moura in yesterday’s own clasico against Corinthians, they only need to beat Gremio next weekend to secure the trophy. Ah, President Lula must be crying but este é o futebol. Check out the fans below who were all excited about welcoming home their heroes at the airport!

http://futbolita.com/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Rambo očekuje duplu krunu

FLAMENGO je, kolo pre kraja, na korak od titule prvaka Brazila koju čeka već 17 godina. A titulu čeka i Dejan Petković, najbolji igrač najpopularnijeg kluba u zemlji petostrukog svetskog šampiona.
- Sad ili nikad - smeje se Rambo. - U poslednjem kolu u nedelju dočekujemo Gremio, i ako pobedimo, osvojićemo titulu bez obzira na to šta urade Sao Paulo, Internacional i Palmeras. Mi se pitamo i to je najvažnije. Vratiće se i Adrijano, dakle, bićemo jači.
Rambo je u 66. minutu napustio igru.
- Osetio
sam bol u primicaču i nisam smeo da rizikujem. Ali,odmah potom igrač Korintijansa je “pocrveneo” pa mi je laknulo. Biću spreman za meč odluke.
I to, verovatno, pred 90.000 navijača...
- Očekujemo da Marakana bude puna, i na prošloj utakmici je bila ludnica. Titula se čeka 17 godina i skoro nam je u rukama. Gremiju bodovi nisu potrebni, ali će oni igrati punom snagom kao i u prošlom kolu. Nema ovde popuštanja, a i zašto bi bilo. Mi se pitamo, mi moramo da pobedimo i osvojimo titulu.
Kada se pobedi Korintijans u Sao Paulu, i to sa Ronaldom, onda to znači da je Flamengo spreman i za krunisanje.
- Da, bilo je teško, protiv Gojasa kod kuće smo remizirali prošle nedelje i samo za tren izgubili korak. Sve smo nadoknadili sa dva gola Korintijansu koji je nažalost ostao bez Ronalda koji se opet povredio.
Rambo bi mogao da se raduje tituli, ali i ličnom priznanju, jer ubedljivo vodi u trci za MVP igrača.
- Nadam se, pre svega tituli, jer je za sve ove godine igranja u Brazilu nisam osvojio, a ako u nedelju udarimo i pečat na sjajnu godinu verovatno ću i ja biti počastvovan velikim priznanjem - zaključio je Dejan - Rambo Petković.

U BEOGRADU 12. DECEMBRA
U kratkim pauzama, u Brazilu se snima film o Dejanu Petkoviću koji režira Darko Bajić.
- Ide nekako - smeška se Rambo - jer zaista nemam mnogo vremena, igra se non-stop. Ali, završićemo i to. Najviše se radujem povratku u Srbiju, u Beogradu sam već 12. decembra.

www.novosti.rs
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Koliko Rambo ima godina 37?Zamislite foru...Znaci ne znam koliko ce on jos igrati...Ali (nedaj Boze da se ovo desi pricam samo sta bi bilo kad bi bilo) opet se sjebemo na Svetskom,0 bodova ko sa Ilijom...I onda svi na Antica sto nije zvao Ramba...i Rambo nastavi da igra jos 2 sezone mi se kvalifikujemo na EP(Trener Sinisa Mihajlovic xD) i pozove Ramba koji i dalje hara Brazilom u 39. godini...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Koliko Rambo ima godina 37?Zamislite foru...Znaci ne znam koliko ce on jos igrati...Ali (nedaj Boze da se ovo desi pricam samo sta bi bilo kad bi bilo) opet se sjebemo na Svetskom,0 bodova ko sa Ilijom...I onda svi na Antica sto nije zvao Ramba...i Rambo nastavi da igra jos 2 sezone mi se kvalifikujemo na EP(Trener Sinisa Mihajlovic xD) i pozove Ramba koji i dalje hara Brazilom u 39. godini...
...i pocinje EP, u grupi smo sa Francuskom,Hrvatskom i Svedskom...igramo prvo kolo sa Francuzima...Rambo ulazi sa klupe u 89. minutu,sa stakom,u kariranim papucama koje mu je Ziko poklonio kad je Flamengo osvojio CL,pri rezultatu 0-0,i daje gol iz kornera Smile Dize dres i pokazuje majicu sa Anticevim likom na predjoj strani....trci 50 metara,baca staku,skida papuce,preskace reklamu i povredjuje skocni zglob i zavrsava karijeru...Srbija nastavlja EP,stize do finala,gde gubi od Holandije 8-1. Posle mesec dana mu pomogne cuvena doktorka Mirjana,cija lokacija je i dalje nepoznata,Rambo potpisuje ugovor sa Zvezdom,i briljira u domacem prvenstvu u tandemu sa Pericom Ognjenovicem. Smile Seselj se vratio iz Haga.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 23:01:16 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
...i pocinje EP, u grupi smo sa Francuskom,Hrvatskom i Svedskom...igramo prvo kolo sa Francuzima...Rambo ulazi sa klupe u 89. minutu,sa stakom,u kariranim papucama koje mu je Ziko poklonio kad je Flamngo osvojio CL,pri rezultatu 0-0,i daje gol iz kornera Smile Dize dres i pokazuje majicu sa Anticevim likom na predjoj strani....trci 50 metara,baca staku,skida papuce,preskace reklamu i povredjuje skocni zglob i zavrsava karijeru...Srbija nastavlja EP,stize do finala,gde gubi od Holandije 8-1. Posle mesec dana mu pomogne cuvena doktorka Mirjana,cija lokacija je i dalje nepoznata,Rambo potpisuje ugovor sa Zvezdom,i briljira u domacem prvenstvu u tandemu sa Pericom Ognjenovicem. Smile Seselj se vratio iz Haga.

Hhahahaahahaha xD  Smile Hteo sam da napisem sta posle,ali si me preduhitrio no da se igramo Smile

Srbija odlazi na EP u grupi sa:

Madjarskom(ja sam iz Vojvodine Smile)

Hrvatskom

Albanijom

Nemackom

Prva utakmica sa Nemackom,dobro se drzimo imali smo jedan pokusaj Vidica glavom,ali je Rensing odlicno odbranio..zbog povrede Zdravka Kuzmanovica i Gojka Kacara,iskusni Nenad Milijas koji brigira u rezervnom timu Kardif Sitija,je igrao od prve minute...36. minut utakmice,Korner Svajnstajgera,Nenad Milijas na drugoj stativi,tamo nema nikoga i on u zelji da izbaci makazicama loptu u korner postize auto gol...1:0 za Nemacku...87. minut utakmice izlazi Nenad Milijas,ulazi Rambo Petkovic...U tom poluvremenu Srbija napada sa desne na levu stranu...Korner za Srbiju 91. minut utakmice-nadoknada vremena...Korner sa strane za levonogog igraca...Medutim Rambo Petkovic odlazi da izvede korner...GOL 1:1 Rambo Petkovic cini ono do tada fizicki nemoguce:Iz kornera za levonogog igraca,Rambo postize pogodak tako sto je spoljasnjim delom kopacke izveo korner i lopta je otisla na drugu stativu i ako se Rensing atraktivno bacio ona se jednostavno uvrnula u gornji ugao njegovog gola...1:1 Predsednik FIFE Ognjen Koroman dodeljuje dodatni 1 bod na ovaj remi Srbiji zbog fenomenalnog gola Petkovica...

Sledeci mec Srbija-Albanija

Neka neko drugi isprica da bude zanimljivije  Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 22:32:08 od Dane9444 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
...i pocinje EP, u grupi smo sa Francuskom,Hrvatskom i Svedskom...igramo prvo kolo sa Francuzima...Rambo ulazi sa klupe u 89. minutu,sa stakom,u kariranim papucama koje mu je Ziko poklonio kad je Flamngo osvojio CL,pri rezultatu 0-0,i daje gol iz kornera Smile Dize dres i pokazuje majicu sa Anticevim likom na predjoj strani....trci 50 metara,baca staku,skida papuce,preskace reklamu i povredjuje skocni zglob i zavrsava karijeru...Srbija nastavlja EP,stize do finala,gde gubi od Holandije 8-1. Posle mesec dana mu pomogne cuvena doktorka Mirjana,cija lokacija je i dalje nepoznata,Rambo potpisuje ugovor sa Zvezdom,i briljira u domacem prvenstvu u tandemu sa Pericom Ognjenovicem. Smile Seselj se vratio iz Haga.

Hhahahaahahaha xD  Smile Hteo sam da napisem sta posle,ali si me preduhitrio no da se igramo Smile

Hrvatskom

Albanijom

Nemackom

Prva utakmica sa Nemackom,dobro se drzimo imali smo jedan pokusaj Vidica glavom,ali je Rensing odlicno odbranio..zbog povrede Zdravka Kuzmanovica i Gojka Kacara,iskusni Nenad Milijas koji brigira u rezervnom timu Kardif Sitija,je igrao od prve minute...36. minut utakmice,Korner Svajnstajgera,Nenad Milijas na drugoj stativi,tamo nema nikoga i on u zelji da izbaci makazicama loptu u korner postize auto gol...1:0 za Nemacku...87. minut utakmice izlazi Nenad Milijas,ulazi Rambo Petkovic...U tom poluvremenu Srbija napada sa desne na levu stranu...Korner za Srbiju 91. minut utakmice-nadoknada vremena...Korner sa strane za levonogog igraca...Medutim Rambo Petkovic odlazi da izvede korner...GOL 1:1 Rambo Petkovic cini ono do tada fizicki nemoguce:Iz kornera za levonogog igraca,Rambo postize pogodak tako sto je spoljasnjim delom kopacke izveo korner i lopta je otisla na drugu stativu i ako se Rensing atraktivno bacio ona se jednostavno uvrnula u gornji ugao njegovog gola...1:1 Predsednik FIFE Ognjen Koroman dodeljuje dodatni 1 bod na ovaj remi Srbiji zbog fenomenalnog gola Petkovica...

Au,ovo je dobro...  Smile 

Mec bi bio odlozen zauvek,jer Seselj se vratio iz Haga,izvrsena je invazija na Kosovo u cilju oslobodjenja,a usput je okupirana i Albanija..tako da predsedniku FIFE gospodinu Koromanu ne preostaje nista drugo nego da odlozi utakmicu zauvek,jer nij u skladu sa pravilima da neko igra sam sa sobom.Srbiji bi bila upisana 3 boda.  Smile

« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 22:53:59 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 

Smile Smile

Слатко сам се насмејао Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250

Hrvatskom

Albanijom

Nemackom

Au,ovo je dobro...  Smile 

Mec bi bio odlozen zauvek,jer Seselj se vratio iz Haga,izvrsena je invazija na Kosovo u cilju oslobodjenja,a usput je okupirana i Albanija..tako da predsedniku FIFE gospodinu Koromanu ne prestaje nista drugo nego da odlozi utakmicu zauvek,jer nij u skladu sa pravilima da neko igra sam sa sobom.Srbiji bi bila upisana 3 boda.  Smile

Ahahahahahahahahahahahah

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.