Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46962 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Alo bre kada moze onaj Petrovic da igra sto dva grama mozga nema sto ne bi mogao Petkovic?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
pa sa igrama koje pruza ... samo kreten moze da kaze da nije zasluzio da se nadje u reprezentaciji i ako je vec veteran uveliko.... A Antic zna sta radi tako da i bez ramba kojeg bi i ja voleo da vidim u repki mi funkcionisemo besprekorno tako da nam i nije potreban ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 702
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mi funkcionisemo besprekorno

Upravo ovo, ali nazalost neki ljudi nikad nece biti zadovoljni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Alo bre kada moze onaj Petrovic da igra sto dva grama mozga nema sto ne bi mogao Petkovic?

Pa po meni ne treba ni jedan od njih da igra...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Пустите дечка да спава на миру...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Пустите дечка да спава на миру...

Koga? Petrovica?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Svi sto govorite da Rambo nije zasluzio da ide na Svetsko zbog godina i zbog toga sto je ekipa za Afriku vec oformirana,debelo se varate!

Na Svetska prvenstva se ne vode igraci koji ce tek biti IGRACI i samo da bi se reklamirali...Na Svetsko Prvenstvo se vode najbolji igraci bez obzira na godine!Rambo je pokazao da je jedan od najboljih Srba koji se bavi profesionalnim fudbalom u ovom trenutku na celom Svetu.Svojim iskustvom bi itekako pomogao nasoj reprezentaciji,siguran sam da bi se i moral ekipe i te kako digao i 100% je sigurno da niko od igraca nema nista protiv njega!Pa jbt ne treba on da bude u prvoj postavi,da sedi na klupi i da nam bude Dzoker!On je prava 10-ka...

Ali gledajuci sa strane razmisljanja Radomira Antica(Barem ja tako mislim da jedan trener razmislja),nas Rambo ce dobiti poziv za JA jedino ako se povrede Dejan Stankovic ili Bosko Jankovic,dva igraca koja imaju slican stil igre kao Rambo iako Stankovic ima drugaciju ulogu i reprezentaciji nego u Interu...

Naravno ja sam za to!RAMBA NA SVETSKO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Pa jbt ne treba on da bude u prvoj postavi,da sedi na klupi i da nam bude Dzoker!

A sta treba da bude?  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Citat
Pa jbt ne treba on da bude u prvoj postavi,da sedi na klupi i da nam bude Dzoker!

A sta treba da bude?  Smile

pa dzoker  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Svi sto govorite da Rambo nije zasluzio da ide na Svetsko zbog godina i zbog toga sto je ekipa za Afriku vec oformirana,debelo se varate!

Na Svetska prvenstva se ne vode igraci koji ce tek biti IGRACI i samo da bi se reklamirali...Na Svetsko Prvenstvo se vode najbolji igraci bez obzira na godine!Rambo je pokazao da je jedan od najboljih Srba koji se bavi profesionalnim fudbalom u ovom trenutku na celom Svetu.Svojim iskustvom bi itekako pomogao nasoj reprezentaciji,siguran sam da bi se i moral ekipe i te kako digao i 100% je sigurno da niko od igraca nema nista protiv njega!Pa jbt ne treba on da bude u prvoj postavi,da sedi na klupi i da nam bude Dzoker!On je prava 10-ka...

Upravo tako...

Roki_09 lepo ti je rekao covek... Treba da bude dzoker... On je tip igraca koji moze da preokrene igru...

Isto tako i Raca moze da preokrene igru... Na prosloj utakmici je u prvih 35 minuta napravio zuti karton i penal(naravno sudija nije zeleo da mu da zuti posto nije dao nijedan na tekmi, a penal verovatno nije video ali zato ceo stadion i auditorijum jeste)... I to drasticno preokrene igru, ali u korist protivnika...  Smile  

Ali ja kazem Ok, Antic ima svoj sistem, ima nacin rada nece da menja... Ne mora vodi coveka na prvenstvo... Ali ti da ne pokazes postovanje prema coveku kome se Brazil divi, to je vec problem...

Uz to covek stvarno dobro igra i bukvalno zasluzuje poziv... Na 20 utakmica 8 golova i 6 asistencija... To je sjajan ucinak, pogotovu za fudbalera sredine terena...

« Poslednja izmena: 17. Nov 2009, 01:46:59 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.