Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 00:30:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejan Mihajlov ~ Iznad Zakona...  (Pročitano 2914 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne zna se ko je veci debil od njih dvojice
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Popović vs Mihajlov

Beograd -- Dejan Mihajlov branio se ćutanjem na današnjem suđenju po tužbi Vladimira Popovića.

Bivši šef Vladinog Biroa za komunikacije, tužio je generalnog sekretara Vlade zbog izjave Radiju Slobodna Evropa, u aprilu 2003, u kojoj je ovaj rekao da Popović neovlašćeno obavlja funkciju u Birou za komunikacije jer je u Službenom glasniku objavljeno da je razrešen.

"Suština izjava da ja neovlašćeno radim posao u Birou bio je da bi se hapšenja ljudi iz kabineta i saradnika Vojislava Koštunice prikazala kao politička i učinjena bez razloga. Nijedan državni organ u poslednje tri godine, otkad je Demokratska stranka Srbije na vlasti, nije izašao sa saopštenjem da sam ja rekao nešto neistinito na brifinzima tokom vanrednog stanja", rekao je Vladimir Popović.

Mihajlov je kratko rekao da se neće izjašnjavati o tužbi, dodavši da će dokaznim postupkom i saslušanjem svedoka biti utvrđeno da je tužba neosnovana.

Sudsko veće je danas odbilo predlog advokata Dejana Mihajlova da se u dokaznom postupku saslušaju Mile Isakov, Nebojša Čović, Nebojša Bakarec, Đorđe Mamula i Nebojša Krstić.

Pre toga su Popović i njegov advokat Vlado Pavićević ocenili da su ti predlozi dati da bi se odugovlačio sudski postupak, pošto zastarelost u predmetu nastupa u aprilu jer je tužba podignuta pre četiri godine.

Sud je prihvatio predlog da se kao svedok sasluša Ivana Jeremić, koja je zamenila Popovića u Birou za komunikacije tokom oktobra i novembra 2002, kada je bio bolestan.

Sud je prihvatio i da se izvrši uvid u Službeni glasnik od 23. jula 2003, kada je Popović podneo ostavku.

Suđenje održano u Trećem opštinskom sudu proteklo je u, na momente, uzavreloj atmosferi, pošto je branilac Dejana Mihajlova, advokat Vladan Vukčević, kazao da Popović drži politički govor.

"Mihajlov ne dolazi na pretrese, policija ga ne privodi, ponaša se osiono i bahato. On je postavio nezakonito Vladu Galića na mesto direktora Agencije za privatizaciju i pljačka preduzeća Mitros iz Srema, Savremenu administraciju i Zmaj Novi Beograd", rekao je Popović, obraćajući se sudu.

Na to je reagovao advokat Vukčević, zatraživši da se u zapisnik precizno uvede sve što je Popović rekao jer to može biti predmet tužbi.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Rekla krava kravi da je krava. Ovde mozemo samo da diskutujemo ko je veci degenerik.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S4
Mihajlov je tezak degenerik zato ga vise i nema u javnosti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Rekla krava kravi da je krava. Ovde mozemo samo da diskutujemo ko je veci degenerik.

Mihajlov ili Šutanovac?
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
I jedan i drugi!
Ipak, Mihajlov mora pred Zakon. To nije apel, vec neminovnost (kad-tad)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Mihajlov osuđen za klevetu

Beograd -- Generalni sekretar Vlade Srbije Dejan Mihajlov osuđen je po tužbi Vladimira Popovića za krivično delo klevete.

Sudija Vesna Perišić kaznila je Mihajlova sa 100.000 dinara, a Mihajlov mora da plati i sudske troškove, 40.000 dinara. Dejan Mihajlov je pre izricanja presude, u Trećem opštinskom sudu, izjavio da nije imao nameru nikoga da uvredi kada je Radiju Slobodna Evropa u aprilu 2003. rekao da Popović neovlašćeno obavlja dužnost sekretara Biroa Vlade Srbije za komunikacije.

Da je Popović do tada bio na toj funkciji posvedočila je i Ivana Jeremić, koja je posle njega vršila dužnost šefice Biroa.

Mihajlov je kao odbranu priložio isečke iz novinskih tekstova iz oktobra 2002, u kojima se navodi da je Popović smenjen sa mesta šefa Biroa. Mihajlov je u odbrani rekao da je samo iznosio opštepoznate činjenice koje nikada nisu zvanično demantovane.

Mihajlov je najavio da će podneti žalbu na presudu i privatnu krivičnu tužbu za klevetu protiv Popovića zbog kleveta koje je ovaj izneo tokom procesa.

nego, dobio Beba jos jedan spor, sve neke klevete na njegov racun. zanimljivo...

Popović dobio spor
8. mart 2007
Beograd -- Bivši šef Biroa Vlade Srbije za komunikacije Vladimir Popović dobio spor protiv bivše urednice dnevnika Internacional Nevenke Stojčević.

Tu vest je saopštio Popovićev advokat Vlado Pavićević. Popović je urednicu lista tužio zbog uvreda i kleveta na njegov račun, koje su iz dana u dan tokom 2004. izlazile u Internacionalu, a gde se, između ostalog, Popović optužuje za najteža krivična dela i dovodi u vezu sa ubistvom Zorana Đinđića, Ivana Stambolića, atentatom na Ibarskoj magistrali.

Tokom suđenja, nekadašnja urednica Internacionala je izjavila da su tekstovi objavljivani po nalogu vlasnika lista i da ona nije imala kontrolu nad sadržajem novina.

IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Al vi njega mrzite!!!
Mozda i vise nego Kostunicu!?
Doktoreeeeeeeeeee...  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
mi ga dovodimo pred sud, on nas mrzi  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 00:30:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.