Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 15:29:27
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Dejan Matic (Pročitano 32686 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Milione da mi das Milione da mi das kao dragulj da mi sijas mesto sunca da me grejes ko boginja da se smejes Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam samo njoj samo zeni voljenoj Milione da mi das da mi radis sve sto znas da si trava, a ja rosa da si vila zlatokosa Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam samo njoj samo zeni voljenoj Milione da mi das moc vracare da imas u tamnicu da me bacis i na teske muke da me stavis Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam samo njoj samo zeni voljenoj Ni tad ne bih bio tvoj ja pripadam znas ti dobro samo mojoj voljenoj
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Niko i neko Nisam bio dobar ja za tvoje drustvo oduvek si pucala visoko ni u cemu prvi niti plave krvi da bi tebi zapao za oko Sto me sada trazis pored njih toliko gde si bila kad sam bio niko kako da ti verujem sada kad sam neko pa da s tobom delim ono sto sam stek'o Da na lepe oci otvaras sva vrata jasno mi je platio sam skolu ne znam te od juce da ne vidim luce kako bacas pogled ka mom stolu
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dva druga (duet Marko Nikolic) Mnogo toga bas smo prosli mi mnogo lepih zena ljubili nije vazno vreme ili grad sve je lako, druze, kad si mlad (2x) Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam zoru da mi svane pa da krenes preko grane Ref. Hajde druze sa mnom u noc reka suza nek' nocas potece popicemo dosta vina i uz zvuke violina proslaviti nase zadnje vece Hajde druze sa mnom u noc tesko ti je i meni je tako posle svega sto smo prosli i na ovo sto smo dosli dobar drug se ne ostavlja lako Uvek kad te sretnem, druze moj srce puno kao casa vina a kad nasa pesma krene seti me na staro vreme uspomene teku mi kroz vene Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam da mi zora svane pa da krenem preko grane Ref. Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam da mi zora svane pa da krenem preko grane Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nije to bilo to Ref. Nije to bilo to, to sto se videlo kud si tad naisla pa mi sve preselo jer sam je ljubio i pomalo grlio nije to svaki dan bio joj je rodjendan Cija li je ono volja nije valjda Bozija kada ne treba si stigla s vrata frku podigla K'o za inat ja sam se opustio i zenskom drustvu se prepustio kasna dojava i tvoja pojava za samo minut me otreznila Ref. 2x Cutanjem cu da se branim tama me sad ubila svaka prica posle svega samo bi mi odmogla Nemoj plakati i scene praviti na dve stolice ne sedim ja svaka slicnost je ovo sa prevarom u to ne sumnjaj slucajna Ref. 2x Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Muzika (duet Stoja) Nisam romantican, nisam ni obican ponekad pomeren, al' uvek odmeren Za mene lik si ti, pa nek se cude sve jer slusam price te, ja znam te najbolje Ref. 2x Kad si sa mnom ti ja hocu da poludim kad lezem lepo mi i kad se s tobom budim I zavisna sam vec bez tebe ja nisam ja pesma je svaka tvoja rec a zivot s tobom muzika Ponekad malo lud, al' nikad nisam grub dobar k'o dobar dan, al' nikad prosecan Za mene lik si ti, pa nek se cude sve jer slusam price te, ja znam te najbolje Ref. Ref. 2x pesma je svaka tvoja rec a zivot s tobom muzika
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.10
Gresnica i vila Od prvog dana si znala ko sam ja, da nemam stalno mesto boravka, nikad poslusan uvek ravnodusan, kad pustis suzu zbog ljubomore. Od prvog dana sam te upozorio, da sam vrata srca svog zatvorio, i ne osluskuj me dok spavam kraj tebe, ni u snu ti necu reci volim te. ref. Jedna je bila moja gresnica i vila, sto mi je srce kao staklo razbila, i ne pada mi napamet da dozvolim to opet, zakleo sam se. Jedna je bila moja gresnica i vila, sto mi je srce kao staklo razbila, i ne pada mi napamet da dozvolim to opet. Zivi svoj zivot i nemoj cekati, zbog tebe nikad necu se promeniti, ljubav ne rasipaj bolje je sacuvaj, za dobrog momka koji ce je ceniti. Od prvog dana sam te upozorio, da sam vrata srca svog zatvroio, i ne osluskuj me kad spavam kraj tebe, ni u snu ti necu reci volim te. Ref x 2 Da si bez mane najlepsa i najbolja, uvek ce faliti za ljubav moja dobra volja.
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.10
Dusu mi uzmi Ja nikada nisam tebi dusu otvorio po cenu zivota ne bih za ljubav molio i terao me nije niko da zavolim te toliko sa tobom me sreca, mila, napustila Ref. Dusu mi uzmi, jedno nemoj ovu mi pesmu ne diraj od srca ne kidaj mi sveto samo me nista ne pitaj Necu da nestanem pod sneznom lavinom tvoga pogleda jos nocas pusti me da pevam i placem kao nikada Mozda ce tako biti bolje za oboje kad jedno ljubav izda, sreca ne potraje jer najveci sam kad gubim, ma koliko da kosta, mila ja pevacu i kad me budes napustila Ref. I placem kao nikada
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.10
Dozvola za ljubav Posteno bi bilo da ostanem u zivotu bez prava na srecu i bez prava na lepotu Ljubio sam druge varao sam nju pred svima a bila je ono sto se samo jednom ima REF. Dozvola za ljubav nek mi bude oduzeta kad sam je isterao iz mog sveta Zbog mene jednu zenu dusa boli ne dajte nikom vise da me voli Krivica je moja sto je ikad zaplakala a ona je kriva samo sto je mene znala Recite da gresi ako cuva uspomene ostavljena nije nego spasena od mene REF.
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.10
Minut, dva Kad ljubav pocne da se kvari kao sat pa malo, malo sama stane Da rok je trajanja joj istekao znak je sanse za nas sve su manje Ostane neizbrisiv trag na dusu u srcu talog kajanja i kao kula se od peska rusi dvorac svih nasih nadanja REF. 2x Reci mi sretan put minut, dva jos sam tu a vec lazem sebe da mi je svejedno Reci mi samo to mozda opet budemo u zivotu nekom drugom zajedno Kad dodir postane ti hladan kao led sto nekada je bio zar Znaci da nista vise nije kao pre rastanak gotova je stvar Ostane neizbrisiv trag na dusu u srcu talog kajanja i kao kula se od peska rusi dvorac svih nasih nadanja REF. 2x I nikom ruzno ja o tebi znaj, necu reci nikada jer pljunuo bih sam u lice sebi svi znaju da si najbolja REF. 2x
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne diraj zavese Nigde necu, ovde ostajem svoje kraljevstvo ne prodajem ovde gde ni djavo ne sme doci moje carstvo gde su vecne noci Zasto kucas tu na vrata zla tu gde davno zivim samo ja ne prizivaj srecu da mi krene otisla je kad i ti od mene REF. Ma, ne diraj zavese kad znas da je ovo tuge kuca ovde nema osmeha I ostavi ruze te one venu sa mnom jer si tudja one placu kad i ja Ma, ne diraj zavese kad znas da je ovo tuge kuca tu sve place zbog tebe I ostavi ruze te one venu samo jer si tudja bele ruze tebi kupljene Nigde necu, ovde mi je dom ovde ratujem sa istinom i svaka je suza pala casno zato idi, jer dosla si kasno REF.
Trenutno vreme je: 25. Maj 2013, 15:29:27
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .