Ovako tamo gdje izlazim ima dosta lijepih cura, i moze se reci da mi se jedna svidela ali nisam ni pomisljao da mogu nesto da imam snjom, vec sam muvao druge ali da predjemo na stvar. Juce mi je drug javio da se svidjam ovoj curi sto je prelepa. Znaci i ona se meni svidja, i sad kako da pocnem? Da li da pocnem preko poruka i sredim izlazak ili da pocnem malo uci u to njihovo drustvo (jer tamo gdje izlazimo ima vise odvojenih grupa-drustava) i malo se muvati sa njom. Molim savet da to prvo sredim , pa cemo kasnije neke savjete za prvi dejt
Kapiram da ste deca ali ajde..Inace pretrazi imas milion tema na forumu.
1.Ako joj se svidjas,sta god da kazes , smejace se i oprostena ti je svaka glupost. 2.Pridji joj u tom klubu i izvedi je negde,popricaj malo i smuvaj je 3.Kakve poruke ? Pozovi je.Ja sam taj i taj,hteo sam sa tobom to i to na tom i tom mestu
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Tja, sto kaze jasikasi, ako joj se svidjas i nije previse bitno kako, samo je btno da bas ne "useres" nesto. Pridji joj bilo kako, budi normalan, pricaj joj bilo sta, udeli par komplimenata, uzmi broj i zovi na dejt.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Kapiram da ste deca ali ajde..Inace pretrazi imas milion tema na forumu.
1.Ako joj se svidjas,sta god da kazes , smejace se i oprostena ti je svaka glupost. 2.Pridji joj u tom klubu i izvedi je negde,popricaj malo i smuvaj je 3.Kakve poruke ? Pozovi je.Ja sam taj i taj,hteo sam sa tobom to i to na tom i tom mestu
ako joj se svidjas nema sta vise da razmisljas i trazis nacin za prilaz. direkt kod nje, pridji joj, uhvati oko struka i primakni je sebi, gledanje u oci par sekundi i poljubac. stvar rijesena bez i jedne jedine rijeci. Sve to moras obaviti kad je ona sa nekom svojom drugaricom inace stvar propada i nema efekat.
osim ako te drugovi ne lazu. to bi vec bila frka.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2012, 14:49:49 od akreca »
Ja razumem da traze savet kako da ih devojka primeti, kako da pridju nekoj tamo koja ih ne konstatuje, kako da joj se dopadne al jos nisam video da neko trazi savet kako da devojku smuva koja se lozi na njega, aman bre
Jebo mater sta su radili ljudi pre interneta pojma nemam.........niko ni sa kim se nije smuv'o nikad
Увек је битно остварити први контакт уживо. Никако немој као нека задња сиса да набављаш број преко неког, или као неки педерчић да пишеш порукице на фејсу.
То све може после. Од круцијалног значаја је да је прво упознаш.