Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:03:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deindustrijalizacija Srbije  (Pročitano 23354 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Upropašćena industrija, je dobra politika Zapad, jer imaju tržište gde da prodaju svoju robu.
Grešiš, njima treba tržište, a tržište čine kupci. Ako ne zarađuješ, nisi ni kupac. Mi na žalost ne zarađujemo, jer je suviše bukvalno shvaćena ideologija slobodnog tržišta i kapitala. Lova je uvek bila u energetici i proizvodnji, a kod nas je država ladno ispratila kako se kapital akumulisan devedesetih obrće isključivo u trgovini koja u suštini nije ništa drugo nego servis koji doprema robu od proizvođača do potrošača. Novac je ekvivalent robe koju proizvodiš, što neizostavno znači da ako ne proizvodiš ne možeš ni imati novca. To ti je bazično pravilo ekonomije od kad je sveta i veka. Al Dinkić tvrdi da je to prevaziđeno. A bez Dinkića, zna se, nema ekonomije. Sad treba stisnuti petlju, uraditi nešto od ovih stvari koje predlaže naš drugar Škorpi, znači još hidrocentrala, uvesti tehnologiju za bioenergane, i da se završi TE Kolubara B koja se pravi već 20 godina i nikako da se završi. Onda spustiš cenu industrijske struje, građanstvu daš tržišnu. Sa jeftinom industrijskom strujom, niskim porezima, niskom cenom radne snage i jednostavno procedurom za dobijanje neophodnih dozvola možemo da postanemo veoma privlačno mesto za strane investiciji u proizvodnji, plus može i da pretekne struje i za izvoz. Ako vlada Srbije nije u stanju da se pozabavi ovim, onda ne znam sa čime jeste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Jeste kako da ne , svi dobavljači sveta skovali zaveru protiv Srbije i njenog nebeskoletećeg naroda, kako
da ne, nemaju pametijeg posla.
nije samo protiv Srbije.to rade izmedju ostalog,i pojedinim clanicama EU.
i aj nemoj mi tupiti tu o "nebeskom narodu".ne znam gde  i kad ste svi vi majmuni usadili to sebi u glavu,ali,niko ovde ne propagira Srbe kao nebeski narod.ili bar ne ja.znam da te drzi dijareja,al daj nesto novo.to sa "nebeskimn narodom",izjavom koja nikada nije ni izrecena,je vec bajato.  Smile
drago mi je ako je neki klosar jednom mozda rekao da su Srbi nebeski narod,i sto vi tako dobro pamtite,ali,aj,postedi nas vise toga.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 15:50:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Jeste kako da ne , svi dobavljači sveta skovali zaveru protiv Srbije i njenog nebeskoletećeg naroda, kako
da ne, nemaju pametijeg posla.
nije samo protiv Srbije.to rade izmedju ostalog,i pojedinim clanicama EU.
i aj nemoj mi tupiti tu o "nebeskom narodu".ne znam gde  i kad ste svi vi majmuni usadili to sebi u glavu,ali,niko ovde ne propagira Srbe kao nebeski narod.ili bar ne ja.znam da te drzi dijareja,al daj nesto novo.to sa "nebeskimn narodom",izjavom koja nikada nije ni izrecena,je vec bajato.  Smile

Ta kovanica je stvorena kada i profesionalne patriJote, koji idu zemljom i propovedaju o "okretanju Rusiji",
"judeo-šta-ti-ja-znam" zaverama, samo da bi nekako otklonili pažnju sa politikanata i još za njih
važnije klase : bivši šverc-majstori-marža-300%

@Srebrni Letač pobogu čoveče, a ko će marže da uzima  ? Kako će pošteni patriJota onda
na teorijama zavera da zarađuje ?
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 15:56:27 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Vidiš ja sam software designer, tako da ako bih i imao novac, investirao bih u tu granu, jer je poznajem.

ne zelim da kupujem softver koji ti dizajnirash  Smile Smile .....

pa ako si najzad shvatio da je za uspeshnu investiciju ipak potrebno znanje o oblastii u koju se investira , onda ti je valjda jasno zashto u srbiji industrija (a sa njom i cela zemlja propada) . i nashi bogatashi i judeo-liberalne  vlasti nemaju znanje da bi industriju pokrenuli . jedino shto oni znaju su prazna naklapanja o EU ,"toleranciji" ,"stabilnosti" i druge gluposti ,a vreme nam prolazi .......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ima i zavere , a ima i potrebe za jeftinijom robom .

Evo , recimo ja sam u zadnje vreme odlucio da zivim malo vise sportski , secer je izbacen iz ishrane radi smanjenja body fat%.
Ako bih zeleo da posegnem za necim slatkog ukusa bez secera u Srbiji me ceka aspartam ( ima indicija da je kancerogen , mada je izvesno da su za to potrebne ogromne doze ) ili neki zasladjivac sa saharinom ( dokazano kancerogen ) .

Na zapadu se vec duze vremena ne koriste masovno ni jedan ni drugi  Smile . Dok se kod nas trpaju cak i u napitke koji nisu sugar free ( razni privatnicki ili "vestacki" sokovi domacih proizvodjaca ) - jer su jeftiniji od secera .

Na zapadu se uglavnom se koristi stevia i sukraloza ( splenda ) . Stevia je biljka sa podrucja Brazila ( aj , da kazemo prirodno mada je to relativan pojam ) . Sukraloza je sa druge strane obican secer kome je skinut jedan molekul ugljenika i ubacen molekul hlora , pa ne moze da se apsorbuje ( istog tog hlora ima i u cesmovaci i nije stetan ) .
Kod nas su steviu zabranili (  Smile ovde ima mesta zaveri jer nigde nije zabranjena i nema indicija da je stetna), a sukralozu niko ni ne uvozi jer je skupa .
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 16:06:47 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ima i zavere , a ima i potrebe za jeftinijom robom .

Evo , recimo ja sam u zadnje vreme odlucio da zivim malo vise sportski , secer je izbacen iz ishrane radi smanjenja body fat% .
Ako bih zeleo da posegnem za necim slatkog ukusa bez secera u Srbiji me ceka aspartam ( ima indicija da je kancerogen , mada je izvesno da su za to potrebne ogromen doze ) ili neki zasladjivac sa saharinom ( dokazano kancerogen ) .

Na zapadu se vec duze vremena ne koriste masovno ni jedan ni drugi  Smile . Dok se kod nas trpaju cak i u napitke koji nisu sugar free ( razni privatnicki ili "vestacki" sokovi domacih proizvodjaca ) - jer su jeftiniji od secera .

Na zapadu se uglavnom se koristi stevia i sukraloza ( splenda ) . Stevia je biljka sa podrucja Brazila ( aj , da kazemo prirodno mada je relativan pojam ) . Sukraloza je sa druge strane obican secer kome je skinut jedan molekul ugljenika i ubacen molekul hlora , pa ne moze da se apsorbuje ( istog tog hlora ima i u cesmovaci i nije stetan ) .
Kod nas su steviu zabranili (  Smile ovde ima mesta zaveri jer nigde nije zabranjena i nema indicija da je stetna), a sukralozu niko ni ne uvozi jer je skupa .
o tome i ja pricam,i ko danas to ne shvata,taj bas nema mozga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs

Vidiš ja sam software designer, tako da ako bih i imao novac, investirao bih u tu granu, jer je poznajem.

ne zelim da kupujem softver koji ti dizajnirash  Smile Smile .....

pa ako si najzad shvatio da je za uspeshnu investiciju ipak potrebno znanje o oblastii u koju se investira , onda ti je valjda jasno zashto u srbiji industrija (a sa njom i cela zemlja propada) . i nashi bogatashi i judeo-liberalne  vlasti nemaju znanje da bi industriju pokrenuli . jedino shto oni znaju su prazna naklapanja o EU ,"toleranciji" ,"stabilnosti" i druge gluposti ,a vreme nam prolazi .......

Odlično si shvatio. Samo iz posta obriši judeo-liberalni, a pored bogataši u zagradi stavi:
bivši šverc-majstroi-marža-300% , ratni profiteri, razni profi patrijoti i sličan otpad.

Takođe dodaj da isti finansiraju patriJotske organizacije kao što su naši/vaši/obrazi kako
bi masu ubedili da su propisi  EU, koji povećavaju nabavnu cenu i smanjuju marže, pravo
zlo. Ma ne zlo, nego supstrat samoga zla - judeo liberalna zavera.

IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Odlično si shvatio. Samo iz posta obriši judeo-liberalni, a pored bogataši u zagradi stavi:
bivši šverc-majstroi-marža-300% , ratni profiteri, razni profi patrijoti i sličan otpad.

Takođe dodaj da isti finansiraju patriJotske organizacije kao što su naši/vaši/obrazi kako
bi masu ubedili da su propisi  EU, koji povećavaju nabavnu cenu i smanjuju marže, pravo

Postojanje domaceg olosha ni na koji nacin ne umanjuje postojanje stranog korporativno-monopolistickog olosha  Smile ( ruku na srce ovaj strani nosi bele rukavice i ima vise takta , ali posledice njegovog delovanja znaju da budu jednako teske )
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 16:11:21 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs

Postojanje domaceg olosha ni na koji nacin ne umanjuje postojanje stranog korporativno-monopolistickog olosha  Smile ( ruku na srce ovaj strani nosi bele rukavice i ima vise takta , ali posledice njegovog delovanja znaju da budu jednako teske )

Ne, ne krivi smo mi , jer smo dozvolili da se domaći ološ previše nakoti.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 16:14:23 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne, ne krivi smo mi , jer smo dozvolili da se domaći ološ previše nakoti.

Svakako da smo krivi , ali uverenje da ce ih EU staviti gde im je mesto umesto nas je u najmanju ruku naivno  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 16:16:53 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:03:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.