Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 08:23:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deep Purple ponovo u Beogradu  (Pročitano 16348 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
...tako da koncerte u HALI 1 ne treba gledati ni za kakve pare!!!!!.....
Jedini razlog zbog koga sam ja lepo svoju kartu prodao drugome i ovaj put tužna srca propustio koncert.
Nisam želeo da zamaram sebe iako je Deep Purple bend No1 u mojoj diskografiji i najomiljeniji bend ikada.
Kada sam saznao da će koncert biti opet održan u toj hali mislio sam nema veze ali imajući u obzir zvuk u toj hali sa njihovog prošlog koncerta odlučio sam da ne idem iz bojkota prema Maksi Ć. i ostalim indijancima koji bi da zgrnu lovu na mućke jer je verovatno cena karata i bila predvidjena za Arenu a ne za Sajmište pa ipak cene nisu oborene iako je lokacija "oborena" do sazaljenja.
Na kraju krajeva cena i nije bila nikakav faktor već "princip" i toga se drzim u životu!
Citat
basovi su jedini izrazeni tako da se solo gitara i vokali skoro i ne cuju a kamoli razumeju
Šta reći, već vidjeno mnogo puta. Slušati najomiljeniji bend dva puta pri takvom ozvučenji ili zvuku mi ne pada na pamet. Bolje mi je da odvrnem njihove albuma na mom kućnom hi-fi uredjaju i ne patim svoje slušne organe, naročito živce!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6600
Ne znam, ja sam bio na 10 metara od bine, ozvucenje mi je bilo pored lijevog uva i sve se culo ekstra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zamislite mene majmuna na galeriji sa klincem koji ima 9 godina - poveo ga da ga na vreme usmerim na pravi put i odvojim od pinka i grand showa, celim putem do sajma mu pevao smoke on the water tako da je i on poceo da me prati pevajuci zajedno sa mnom. . . Kupio dve karte po 2500 din. I ako nisam trebao da kupujem za njega posto deca do 10 godina ulaze besplatno. . . Kreten. . . I onda dok su svirali smoke on the water klinac me pita: cale kad ce ona pesma koju smo pevali? . . . Toliko o koncertu i hali 1 beogradskog sajma. . . Nikada mi vise nece pasti napamet da odem na bilo koji koncert na sajmu. . . Najgore potrosenih 5000 din. U zivotu!   Smile Smile

[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 28. Feb 2006, 17:21:40 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 2730
Zato su sto se mene tice samo prvi redovi dolazili u obzir!

Bio sam u drugom redu, cak se drzao za ogradu tu i tamo, i meni je bilo super!

Pictures Of Home
Things I Never Said
Wrong Man
Ted The Mechanic
Living Wreck
Rapture Of The Deep
Before Time Began
Mary Long
Contact Lost
Well Dressed Guitar/Steve's solo
Lazy
Keyboard solo by Don Airey
Perfect Strangers
Kiss Tomorrow Goodbye
Space Truckin’
Highway Star
Smoke On The Water
Hush (with drum solo by Ian Paice)
Black Night (with short bass intro solo by Roger Glover)
« Poslednja izmena: 01. Mar 2006, 01:01:00 od crusader84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 2730
ma  ljudi oni su mogli da  sviraju i na nogo vecem mestu, mnogo su dobri.Pravi profesionalci i veliki muzicari.Obozavam ih

Udaj se za mene!!!  Smile

Citat
Organizator MULTIMEDIACONCERTS je prvobitno najavljivao da ce gostovati u Areni (koja je fenomenalna za koncerte - gledao sam Fil Kolinsa i to je zvucalo kao sa CD-a FENOMENALNO - nesvakidasnji dogadjaj za pamcenje) ali je u zadnjem momentu promenio svoju odluku (verovatno zbog ustede novca na renti prostora) po sistemu ko j... stoku daj da mi uzmemo vecu kintu i upropastio jedan fenomenalni koncert - ah mi Srbi!

Ova poslednja konstatacija ti je na mestu  Smile, ali nije kriv organizator vec beogradska vlast!!! Ljudi su zaista hteli da rade koncert u Areni, ali Areni je istekla neka privremena gradjevinska ili upotrebna dozvola(ne znam tacno), i sada Grad nece da im da dozvolu dok se ne zavrse bas SVI radovi, a to bi trebalo da bude na leto, i u medjuvremenu nece biti nikakvih dogadjaja u Areni.
« Poslednja izmena: 01. Mar 2006, 00:59:35 od crusader84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
brate proshli put su pocheli sa highway star... to je bio pun pogodak...
opet nema child in time, woman from tokyo, when the blind man cries, soldier of fortune... gillan je prestar da bi odpevao to... nisam bio ovoga puta... Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se sa vama,samo ja sam preveliki fan,tako da ako opet dodju na sajam ja idem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Slazem se sa vama,samo ja sam preveliki fan,tako da ako opet dodju na sajam ja idem!
Iskreno i ja sam. Ali ja ne idem na koncerte da bih "gledao" muzičare i obraćao pažnju na njihov stajling, performans ili šta već već da bi uživao u kvalitetnom zvuku i muzici koju treba i mora da pruža takav bend(pobogu zato ih i slušam)! Ako se jednom zaje**m pa drugi put, treći, e vala pedes't i peti ću da se opametim.
Jer, ako mi je do prisustvovanja nekom koncertu onda ću lepo da sednem u nekom lokalnom klubu i slušam neki lokalni rock bend koji przi par obrada par njihovih "umotvorina" popiti par piva i otići kući zadovoljan a već sutra zaboraviti ceo dogadjaj!
Ako mi je do koncerta nekih rock majstora onda valjda i očekujem da ću čuti nešto sem buke, majku mu, zato su i "veliki" sigurno ne zbog pevanja na plej bek ili koncerata uz matrice!
Uzimajući u obzir sramotu da nekoj našoj estradnoj zvezdi ispred Arene stavljaju crveni tepih a ovamo jednom od najznačajnih svetskih Hard Rock bendova ukazuju poštovanje time što ih guraju u neku halu u kojoj ni grand zvezde neće da pevaju šta reči?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upravu si,i meni je bitna svirka,ja sam i sam muzicar,ali znam da to nije do njih.I kad god budu dolazili ja cu ici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Bez obzira na sve pravi su profesionalci i vrhunski bend.
Jedina mana koncerta : hala , akustika, temperatura to ne moze da pokvari. To vise govori o nama , nego o njima.
Ima li neko  sa telefona ( a puno ljudi je snimalo _ moj je bio nazalost prazan :-( , a obecao sam sedmogodisnjaku snimak ) snimak bilo koje od pesama : „Smoke On the Water“, „Hush“ ili  „Black Night“.Bilo bi lepo da ga okacite   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 08:23:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.