Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:11:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zalutaj namerno...  (Pročitano 1533 puta)
11. Maj 2004, 00:59:35
Zodijak
Pol
Poruke 3
Sajt "Stranica Dnevnika" na adresi www.mozaik.cjb.net sam pocela da pravim bez ikakvog cilja, iz licnog zadovoljstva. Nedostatak romantike, ljubav prema poeziji, zelja da nekom pruzim nesto lepo, zelja da meni neko, ako zaluta, u prolazu ostavi stih, pesmu, pricu, par lepih reci.. Jos uvek ga radim. Jednan romanticar je vec dobio svoju stranicu u tom romanticnom Dnevniku Kako je lepo igrati se recima. Zalutajte namerno i ostavite svoju zvezdicu na delicu net neba romanticnih dusa. www.mozaik.cjb.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lepo ovo napisano, ja se taman ponadao... kad ja tamo iz opere ono medjutim... nema nista.
Dobro iskopah negde IE... dizajn je... los, ali to i nije bitno, zar ne...
Sadrzaj je ok, ali mislim da si rasplinula sajt, ako ces ga posvetiti romantici.. posveti ga samo tome.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
A, zar ne mislis da bi bio "veci" u ocima svih kad bi malo manje kritikovao, a malo vise pomogao nekom ko sajt pravi prvi put, ko nije profesionalni web dizajner, nekom ko na primer to sto radi radi vodjen necim iz srca, a ne da bi zaradio lovu sajtom (vecini je to prioritet). Recimo da je ovo moj prvi korak, pa mi prepreke dodju kao izazov i dobar putokaz da naucim da ih savladam, a greske isto, jer su sastavni deo ucenja. Vidim da si "kompetentan" po pitanju dizajna do te mere da si sebi dao za pravo da kazes da je los. Imas pravo na svoje misljenje, ali, mozda se tebi ne bi svidela lepa curica u obicnoj, jednostavnoj i jeftinoj garderobi i patikama. Mozda prvo gledas marku na necijoj haljini ili marku sminke kojom je pokrila prirodan izgled:) Kad je lepota u pitanju ne postoje opsteprihvaceni, nego svako ima svoje kriterijume. I jos nesto. Kazes da sam rasplinula sajt. Pa, ok, rekoh da sam pocetnik i volim to da naglasim, ali mi nije jasno kod tebe kao profesionalca nesto. Zasto na sajtu ne pricas samo o bureku, kiflama, raznim pecivima?Smiley Nemoj da se ljutis sto sam ovako reagovala. Za mene, kao pocetnika su i pohvale i kritike isto vazne, samo, mislim da si ti zaboravo na svoje neke pocetke i da ipak nisi kompetentan do te mere da za nesto mozes da trvdis da je lose. Sta bi rekao za ljude koji su mi rekli da je dizajn lep? Da nemaju ukusa? Koliko ljudi, toliko osecaja za lepo, kao sto vidis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kompetentan sam do te mere da kad ja kazem da je los, ljudi koji se time takodje bave onoliko dugo kao ja ce isto to reci.
Ne gledam uopste marku ni na haljini ni a bilo kom odevnom predmetu, ako izgleda ok moze biti i fendi-prada-gucci ili kina meni je apsolutno svejedno sa vizuelnog aspekta.
Grozim se sminke i obicno mi je najvise svidi lepa "curica" u izlizanim farmerakama i majci.

Ja sam ti rekao sta ne valja, tvoje je da ako to zelis to popravis, ako ti u tome treba pomoc pitaj i pomocicu ti kao i ostali, kao sto smo uvek do sada svima pomagali koji su trazili, pa cak i kad su bili teski pain in the ass.
Za ljude koji su ti rekli dsa je lepo rekao bih da se ocigledno ovime ne bave, ali da takodje svako ima pravo na misljenje.

Burek Forum je cafe forum i kao takav bavi se svim temama o kojima bi se u jednom kaficu i kafani moglo pricati, pa i pekari Smiley Burek nije samo burek.com, burek je i yuforum.com , serbianforum.com , srpskakafana.com tako da mislim da na sajtu imam puno pravo da radim sve sto se na takvim mestima radi Smiley
U pocetku je bilo rasplinuto, bilo je 10ak foruma vise nego sad, ali vremenom se to iskristalisalo, i mislim da sadrzaji na forumima i poseta dovoljno govore o tome da nisam pogresio.
On the other hand...
Svidja mi se strasno izbor pesama koje si stavila vezano za romantiku, i jos neke stvari koje oko te teme kruze i mislim da bi oko toga trebala koncentrisati sajt posebno ako vec naglasavas da je za romanticne duse.
I na bureku imas kutak romanticnih dusa, imas kutke za sve vrste dusa, ali oni su vrlo jasno odvojeni.
Prilicno je iritirajuce bilo kad sam pokusao otvoriti sajt iz opere i nisam uspeo i zato sam i odreagovao onako, sajt se ucitava 5 minuta i onda jednostavno kaze da je ucitan a na strani se nista ne vidi sem pozadine.
Posto se racunarima bavim 11 godina, designom 7, bio sam medju 10000 prvih korisnika interneta u Yu, svoj prvi licni sajt napravio 1998 godine, a prvi kesh od toga zaradio 1999 a nakon toga radio i za nase kao i za nemce, francuze i holandjane... mislim da sam dovoljno kompetentan da kazem sta imam u vezi nekog sajta. Ako ti mislis da nemam to ti pravo ne mogu uskratiti jer ovo je ipak demokratski forum i svako ima pravo na misljenje. Wink
Tol'ko.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 15:11:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.