Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Седам Српских Заповести  (Pročitano 2185 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Sjajno! Zaista! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sad sam procitao i sedmu zaposvest
Svako da je organizovanje potrebno slozio bih se i sam tim da rad u malim grupama je nesto sto sigurno omogucava vece napredovanje te grupe i vecu medjupovezanost
Ali kao sto se moze vidjeti na zapadu gdej pri razlicitm crkvama postoje omladinske organizaciej koje okupljaju mlade iz cijelog svjeta a koji  su dio te crkve, tako nesto bi trebalo i ovde nama  gde bi pravoslavni prvo srbi a onda saradanja i sa ostalim pravoslavicma  svakako dobro dosla
Jer kad vec spominje Rusiju moc njenog stravicno brzog oporavka jeste u ekonomiji ali to nije jedini
Moc lezi i u vaskrsloj Ruskoj Pravoslavnoj Crkvi  koja okuplj Ruse vraca im samopostovanje uspostavlja nanovo samopouzdanje Rusa kao naroda
Jer covjek mora da zna pre svega ko je on? sta je on? cemu pripada ? mora da ima motiv za napredovanje ! za stvaranje , za radjanje
E to ti ne moze pruziti liberalizam ni globalizacija jer oni se toga boje jer to je ono sto im ne odgovara to je ono sto im se suprostavlja
Jer  liberalizam uspjeva jedino u otudjenosti jedino u individalizmu ali ne onom kreativnom nego onom  egoisticnom koji govori samo ja, samo ja sam bitna sebicnost je glavno obiljezje liberalizma
Eto to je neko moje razmisljanje o 7 zapovesti procitacu i ostale
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
tako nesto bi trebalo i ovde nama  gde bi pravoslavni prvo srbi a onda saradanja i sa ostalim pravoslavicma  svakako dobro dosla
Ima toga ali se o tome slabo prica i slabo se to prenosi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Gdje ja ne znam ni o jednoj crkvi ili manastiru koji organizuje nesto vece a ne znam ni za manje
nigde oglasa !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Gdje ja ne znam ni o jednoj crkvi ili manastiru koji organizuje nesto vece a ne znam ni za manje
nigde oglasa !
Kako ne znas....Pa svake nedelje je liturgija u svakoj Crkvi a ima i tribine i desavanja u skoro svakoj Crkvi.Evo da napomenem ono sto ja znam,Manastir u Slancima,Crkva Vaznesenja Gospodnjeg,Crkva Sv.Trifuna na Topcideru,Crkva sv.Marka.....Onda imas razna udruzenja kao sto su soz,prijatelji manastira Djurdjevi Stupovi,Studenicki Krug ili ti Bogotrazitelj,Nomokanon,Dveri Srpske...

Ako zelis nesto vise o tome javi se na pp ili ako dolazis sutra mozemo o tome pricati...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma znam za to to je uredu ali znas ja sam mislio na nesto poput ono ga sto imaju ne znam npr.. Francuski katolnici
znas okupljanje mladezi a dodje oko nekoliko hiljada ljudi pa druzenja razgovori radionice
na takve stvari sam mislio
Inace ja sam iz RS i u crkvi u koju ja odlazim priznajem ne svake nedelje nisam naisao na takve oglase koji bi omasovili nesto u smislu takvog organizovanja
Poklonicka putovanja to znam to je uredu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
nisam naisao na takve oglase
To sto nema oglasa ne znaci da nista nema.To i jeste nas problm oko informacija,jako je tesko naci informaciju tog tipa...

Citat
znas okupljanje mladezi a dodje oko nekoliko hiljada ljudi pa druzenja razgovori radionice
Ima toga ali kao sto rece zbog slabog informisanja dolazi jako mali broj ljudi.Ja licno znam za mnoga takva desavanja i trudim se da na sve moguce nacine prenesem te informacije jer niko o tome i ne govori....Pogledaj samo moje poruke i videces....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Okej obraticu paznju ali ponovo kazem ti u gradu u kojem zivim ja ni za jedno druzenje pravoslavne omladine bolio odavde bilo sa bracom preko Drine nisam cuo
Evo jesi ti bio na nekom takvom druzenju gdje su bili i Srbi iz RS ( nije bitno odakle)
Upravu si sto se tice informisanja to nije problem samo kod ovoga pitanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Okej obraticu paznju ali ponovo kazem ti u gradu u kojem zivim ja ni za jedno druzenje pravoslavne omladine bolio odavde bilo sa bracom preko Drine nisam cuo
Da bio sam.....A nisi cuo jer niko nije informisao o tome...
Iz kog si grada?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sedam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.