Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dečaku stomak rasporen u obliku krsta  (Pročitano 17920 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28

БРAТУНAЦ - Чланови Предсjедништва општинске Организациjе породица погинулих и заробљених бораца и несталих цивила посjетили су у петак гробље у Братунцу и запалили свиjеће за душе невиних жртава, убиjених 20. jула 1992. године у селу Магашићи.

Кобног дана муслиманске снаге из Сребренице свирепо су убиле осам српских цивила, међу коjима jе, од шест жена, била и седамнаестогодишња трудница Љиљана.

У име организациjе цвиjеће jе положила Негосава Лончаревић, маjка убиjене Љиљане.

- Имала jе тек нешто више од седамнаест година и била jе у четвртом мjесецу трудноће...

Ово су биле jедине риjечи коjе jе могла да изговори ова несрећна маjка, коjа петнаест година носи у души бол за изгубљеним дjететом.

Мjештанин Златан Илић подсjетио jе на 20. jул 1992. године, истичући да jе тога дана убиjено петоро Илића.

- Поред Љиљане, убиjене су Зорка (1947), Милениjа (1944) и Љубинка (1952), те Марjан Илић (1963). Благоjе Поповић (1907) и његова супруга Љепосава (1919) убиjени су у своjоj кући - рекао jе преживjели члан породице Илић, додаjући да jе тога дана убиjена и мjештанка Љубица Милановић (1929).

- За злочине почињене у Магашићима, као и свим другим братуначким и сребреничким селима, нико ниjе одговарао и то jе срамота свих међународних и домаћих институциjа правде. Ко jе наредио и ко jе побио ове старце и жене у Магашићима и колико ће се jош дуго игнорисати српске жртве на подручjу Бирча - рекла jе Радоjка Филиповић, предсjедник братуначке организациjе коjа окупља породице погинулих и заробљених бораца и несталих цивила.

К. Ћ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
mrznja je stvar koju su oni usadili u mene i kome moze natjerati da ponovo zivim sa njima a jedno je sigurno sve ovo cu da prenesem na svog sina da se njemu nebi desilo isto
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
mrznja je stvar koju su oni usadili u mene i kome moze natjerati da ponovo zivim sa njima a jedno je sigurno sve ovo cu da prenesem na svog sina da se njemu nebi desilo isto

kad ljudi shvate, a pod ljudima smatram sve ljude bez obzira na vase frustracijske nacionalne gluposti, da je zrtva zrtva i da svaki zlocin je za osudu onda ce te svi lakse spavati.

sve dok svoju djecu budete ucili mrznji ovakve stvari ce se,nazalost, ponavljati s vremena na vrijeme.

sve dok budete velicali i branili one koji svaki normalan covjek smatra ratnim zlocincima koji su cinili genocide na svim stranama sebe ne mozete nazivati pravednima jer osudjujete jedno zlo i jedan zlocin a zlocin strane kojoj pripadate smatrate herojskim djelom ili osvetom u vecini slucajeva.

srbi i hrvati i muslimani a i aboridzini su ipak prije svega samo ljudi a onda sve ostalo. pociniti zlocin nad bilo kime od njih je ipak zlocin i to morate tako shvatiti.

ja ne kazem da vi svoju djecu ne morate uciti onom cemu ih ucite ali kazem da postoje vrednote civilizacija oko nas koje ipak ne dopustaju klanje, ubijanje i mrznju iz samo jednog razloga a taj razlog je nacionalnost i vjeroispovjest.

ljudi se na vasu zalost po tome sto su, vec po tome kakvi su.

za skoro sve vas ovdje koji se zgrazate nad ovakvim izvjescima patologa, zgrazam se i ja i osudjujem jer sam prije svega covjek, ovo napisano u prvom postu predstavlja zlocin i to je zlocin. u potpunosti se slazem s vama. ali vi osporavate zlocine koje su pocinili pripadnici vasih naroda a to je isto zlocin i isto je za svaku osudu.

sam patolog koji je dao izvjesce koje je postano u prvom postu prvo se zgraza nad zrtvama jer su eto njegove nacionalnosti ali na samom kraju velica lik i dijelo ratka mladica.

to nije objektivan sud jednog covjeka, to je pristranost, primitivizam i kako god zelite.

vama mora biti jasno da nije jedna strana u ratu klala i ubijala a druga dijelila bonbone i cokolade. sve koji su pocinili zlocin ili naredili zlocin ili nisu sprecili zlocin treba kazniti. to je jedini nacin da krenete naprijed, sve dok to ne rijesite sami sa sobom, vsakih 50 godina ce vam se ponavljati krvavi ratovi.

mislim da niti jedan imalo normalan roditelj ne zeli svojem djetetu da prozivi rat koji smo mi svi prozivili prije 15 godina, a kamoli da zeli da njegovo dijete nosi pusku, noz ili neko oruzje i ubija ljude samo zato sto ne pripadaju njegovoj vjeri ili naciji.

hvala na citanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
simo22cm  Smile

Svaka čast lijepo si ovo sročio i ja potpisujem, slažem se sa tobom!
Još samo da se ti složiš sa mnom da je Hrvatska genocidna tvorevina i da je nezavisnost dobila na etničkom čišećenju nekoliko 100 000 Srba!

Prijateljski savjet za tebe, nisi ti ni prvi ni posljedni Hrvat, koji je došao nama Srbima da prosipa politiku doro sujedskih odnosa! Ako si toliki humanista zašto nam ne ostaviš neke postove sa hrvatskih nacionalističkih foruma gdje isto tako miriš i pozivaš na suživot svoje Hrvate!
PS
Ovdje ćeš naći samo srpske žrtve!
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 03:22:12 od igorxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
ne postoji bolja ideja kad si tako dobar @simo22cm kopiras ovo i stavis na svoj forum i javi nam reakciju kako ostali sem srba razmisljaju o ovome sto se uradilo srbima i koliko bi volio da ponovo ima komsiju srbina ali iskreno.a opet lupas po temama jer to nije fino ovo je tema o jednoj velikoj tragediji i velikom zlocinu koji je ucinjen nad djetetom a da si covjek bar bi to postovao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
@Simo

Ne sabanisi se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
samo malo postovanja prema temi koja je postavljena radi ovog strasnog zlocina ja tu nisam vazan a ti ako nemas gdje da divljas nemoras to da radis ni ovdje dovoljno je malo postovanja ne prema meni nego prema temi koja je otvorena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
[Off topic recikliran]

Na prvi pogled ambasador dobre volje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia n73
izgleda nema postovanja ni prema ubijenoj djeci a meni neke govore drzi

ovde mozes da komentarises da izneses svoje misljenje ali ne i da provociras ostale ucesnike i ismijavas teme.a cinjenice su napisane kao i kod svih tema na pocetku a kasnije se dopunjavaju od ucesnika diskusije tako da znas odakle da pocnes sa citanjem

[Edit by Crowz: Spojeno.]

« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 04:12:06 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
[Off topic obrisan]

Nesretnice, ne iskusavaj moje strpljenje nego pogledaj par strana unazad.

Prestani da provociras, meni ne skodis, to je sigurno.  Smile

Citat
Zoran Stanković, patolog, o ekshumacijama na područjima istočne Bosne

@simo

Patolog je onaj cika koji proucava i uspostavlja uzrok smrti odredjene osobe, znaci da li je smrt prouzrokovana nekom bolescu, tupim udarcem u glavu, itd. (U americkim serijama to su oni cool tipovi, cesce i zene koje seckaju mrtve ljude i mere im organe na vagi itd)

Druga je stvar sto ti ne znas svetski priznatog patologa Dr. Zorana Stankovica.

« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 04:43:31 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.