Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 04:51:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dečak kupio borbeni avion  (Pročitano 1662 puta)
05. Feb 2011, 02:56:29
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S7
Sedmogodišnjak iz Londona je preko Internet stranice eBay "kupio" je pravi borbeni avion kliknuvši na opciju "kupi sad", ali je kupovina poništena nakon što se njegov otac izvinio u ime sina zbog greške.

Dečak je za 82.868 evra kupio pravi borbeni avion Harier kliknuvši na opciju "kupi sad" na ponudu postavljenu na eBayu.

"Dečakov otac nas je pozvao telefonom i izvinio se. Avion je još na prodaji. Stavili smo ga na aukciju, tako da se ovakve stvari neće ponoviti", rekla je portparolka kompanije Džet art eviejšn u Bradfordu koja prodaje Harier.

Britanski borbeni avion je bio ključan deo arsenala oružja u Foklandskom ratu, a vlada ga je povukla iz upotrebe 1997. godine.

Kris Vilson (33), bivši mehaničar RAF koji je na čelu kompanije, rekao je da će Harier verovatno biti prodat van zemlje.

"Postoji nekoliko muzeja u Velikoj Britaniji koji bi ga želeli imati, ali nemaju novaca da ga kupe. Verovatno će biti prodat u inostranstvu", rekao je Vilson.

Harrier T-Bird XW269 je poslednji put leteo 1997. godine.

Kada je "penzionisan", izvađen mu je motor. Vilson tvrdi da bi avion mogao ponovo leteti, ali da bi to bilo skupo.

"Potrebni su milioni evra kako bi mogao ponovo leteti. Takođe, zakonom je zabranjeno da prodajemo avione koji imaju motore", dodao je Vilson koji je naglasio da u svetu ima još samo šest aviona istog tipa, prenose agencije.

Izvor: Mondo
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 02:57:14 od Herros »
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

ne znam ko je veci kreten-decak koji ga je kupio,ili majmuni koji su ga stavili na e-bay...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson w200i
Verovatno ovi sto su ga stavili na e-bay...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Alcatel One Touch
Verovatno ovi sto su ga stavili na e-bay...  Smile
+1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Šta će vojni arsenal na e-bay.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bez motora, nije upotrebljiv.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

ne znam ko je veci kreten-decak koji ga je kupio,ili majmuni koji su ga stavili na e-bay...

Prvo na e-bay-u ima svega, pa ne vidim zašto su oni majmuni. Avion nije u operativnom stanju.
E-bay je sajt za aukcijsku prodaju svega. Pa i aviona u ovakvom stanju.

Drugo, zašto je klinac kreten? Zezalo se dete, i to je to. Nestašluk koji je brzo poništen i od svega ostala zanimljiva anegdota.

Nazivati ljude kretenima i majmunima je u najmanju ruku bezobrazno.

PS blago tom klincu kad može iz šale da kupi avion. Pa makar i na sat vremena.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 14:11:07 od scan1 »
IP sačuvana
social share
Mr. Kim, we're Starfleet officers. Weird is part of the job.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Prvo na e-bay-u ima svega, pa ne vidim zašto su oni majmuni. Avion nije u operativnom stanju.
E-bay je sajt za aukcijsku prodaju svega. Pa i aviona u ovakvom stanju.
ma,jasno.  Smile
neka uvedu i atomske bojeve glave...  Smile

alo,to je bivsi vojni lovac.  Smile to nije automobil,nije igracka,nije namestaj...pa da ga kupis tek tako.  Smile
za to treba brdo dozvola.  Smile ok,ovaj nema motor.i,naravno,nema oruzja.ali zato ima drugu mehaniku i sisteme na sebi.nije to igracka,jbt.
Drugo, zašto je klinac kreten? Zezalo se dete, i to je to. Nestašluk koji je brzo poništen i od svega ostala zanimljiva anegdota.

Nazivati ljude kretenima i majmunima je u najmanju ruku bezobrazno.

PS blago tom klincu kad može iz šale da kupi avion. Pa makar i na sat vremena.
a sta je klinac koji zamalo kosta oca 80.000 evra nego kreten?aj mi objasni,molm te...  Smile

sta bi bilo da im nisu priznali izvinjenje i ponistili ponudu,i da je otac ostao bez kuce?

i ne zanima me sta klinac oce.  Smile i ja sam kao mali hteo autobus,pa nisam cak ni usao bez dozvole nikad u kabinu,a kamoli probao da ga vozim sam.  Smile ili kukao majci da mi ga kupi kako zna i ume.

sta bi bilo,kako bi svet izgledao,kad bismo se svi tako zajebavali?pa,bili bi svi beskucnici,eto kako.
jer bi nas banke/aukcijske kuce/sudovi/firme odrali sve redom.

i,da,nego sta nego je mali kreten.  Smile i da bude srecan do kraja zivota sto su im oprostili,jer je ovde u pitanju Engleska,sa pravosudjem takvim da par advokata mogu da uniste ceo zivot coveku.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 14:41:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Imamo li dovoljno municije???"-Imamo,zasto pitas?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia C5
hkj,ajde mi objasni tj.taksativno navedi sve te dozvole potrebne za kupovinu ovakvog artikla na eBay-u.
Dakle povucen iz operativne upotrebe,redukovana pogonska grupa iz letelice,nenaoruzan,neefektivan,neupotrebljiv sem eksterijera kao vrednosti(pored suvog gvozdja i tehnike koja je zaostala).
Dakle,rekao si ----za to treba brdo dozvola.  Smile ok,ovaj nema motor.i,naravno,nema oruz
pa me eto znaima,posto vidim da se razumes u pravne regulative implementirane u prodajnu politiku ove kuce,sta to sve treba da se nabavi da bi se kupio avion.

A drugo,
vec je poznato da se vesti danas suvise lako plasiraju i da su mahom neproverene.Poenta je samo staviti,pa i da je netacno i neprovereno,manje je zlo nego da ga konkurencija ima a ti nemas.Zato ne teba pridavati znacaj ovome!

Klinac svakako niej debil,to je tek tebilno etiketirati malog.Nestasan klinac,nema razvijen racio,pre je taj cale takav,a ko zna zasto je covek napravio propust pa pustio klinca,a opet,a oooooooooooopet-sta ako nista od ovoga niej  ni bilo...

Mnogo se bre frlja nepozudanim informacijama,brdo dozvola,klinac debil,na kraju krajeva i Decak kupio borbeni avion...
Ono,malo se  Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 22:55:24 od ikarus214 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
uf,sto volim ove drvene advokate...  Smile

dobro,dobro,kako god zelite...  Smile vidim ja da sam na korak od neke titule decomrsca,naciste,i ko zna cega jos...

uostalom,kad bolje razmislim,82.000 je kao jedan Mercedes,te se mozda mali ponadao da ce mu se posreciti,i da ce ga njegovi kupiti.

no...ja to ne bih uradio. ne,ne bih.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 00:01:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 04:51:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.