Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 13:03:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dečak (8) oženio babu (61)  (Pročitano 1111 puta)
25. Feb 2013, 16:38:13
Jet set burekdzija

Бззз :)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S II
- Dečakov deda se nikada nije oženio devojkom u beloj venčanici, zbog čega je njegov duh rekao Saneleu da on to uradi umesto njega, a Sanele je izabrao Helen. Roditelji su to ozbiljno shvatili i prošlog marta su platili mladu, uvereni da je to ono što njihov predak želi - objasnila je dečakova tetka.

Oko stotinu zvanica na jednoj svadbi u afričkoj zemlji Zimbabveu posvedočilo je najbizarnijem sklapanju braka u njihovim, a možda i u našim životima. Mlada, Helen Šabangu stara 61 godinu pošla je za osmogodišnjeg dečaka Sanelea Masilela.

Još čudnije će vam možda zvučati činjenica da su obe familije bile prisutne na svadbi, a dečakova tetka Patijenca Masilela (46) je objasnila zbog čega je i kako do nje uopšte i došlo.

- Dečak je dobio ime po svom pokojnom dedi koji se nikada nije prikladno oženio devojkom u beloj venčanici, zbog čega je njegov duh rekao Saneleu da se oženi, a on je izabrao Helen. Roditelji su ozbiljno to shvatili, i prošlog marta su platili mladu, uvereni da je to ono što njihov predak želi – rekla je ona.

Neoboriva logika, morate se složiti.

Mlada je, takođe, imala šta da kaže na tu temu.

- Ja sam udata i imam petoro svoje dece, ali znam da je ovo ono što preci žele, i sada su srećni. Ovo je samo obred. Sada se samo igramo, ali je to znak da će jednoga dana zaista biti oženjen – kazala je Helen.

Mladin suprug Alfred (65) ni sam nije imao ništa protiv – opet, zbog predaka.

Dečak kaže da on voli Helen i da ju je zato izabrao, ali da će sada krenuti u školu i učiti marljivo.

- Jednoga dana ću se oženiti devojkom svojih godina – dodao je on.

Međutim, neki pripadnici ove zajednice bili su u najmanju ruku šokirani.

- Kako neko može da ode ovoliko daleko samo zbog predaka? Ovo je dokaz da ljudi poruke koje im oni šalju shvataju jako ozbiljno – rekla je jedna meštanka.

Na kraju, ovo nije bio zakoniti brak, i obavljen je samo zbog obreda. Srećni par se na kraju poljubio.

Izvor
IP sačuvana
social share
Немам потпис, јер ми га Челави увек обрише! Толико!

Edit by chelavi1: i to je potpis, zar ne?
Зар ћеш и то да ми обришеш?!

Edit by chelavi1: Dokle god je potpis uklopljen u pravilnik, necu.  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
ma pare su u pitanju
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Samsung GT-S7580
Симонида била још мања кад се удала, па ником ништа.. и то због чега се удала.. Smiley

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5701
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2013, 10:54:23 od Loverboy95 »
IP sačuvana
social share
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5701
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
Boze me prosti  Smile
IP sačuvana
social share
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Sony 
Ako tak mora... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3019
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
бабојебац  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 13:03:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: saneleu babu enio

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.