Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 12:49:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pandur  (Pročitano 803 puta)
06. Feb 2007, 21:57:07
Poznata licnost

zivi i pusti druge da zive

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung D500
   Vicevi o pandurima

1.   Kako pandur sere ? .............. Izadji necu ti nista !

2.   Koja je razlika izmedju pandura i voza ? ..... Voz ima dva razreda.

3.   Zasto pandur kad gleda komediju u pozoristu, sedi u zadnjem redu ? Cuo je da se najsladje smeje, ko se zadnji smeje.

4.   Zasto se pandur nikada ne kupa ? ..... Ceka da se na bojleru upali zeleno svetlo!

5.   Kako pandur otvara konzervu ? ....... Otvori u ime zakona !

6.   Kako pandur peca ? ........... Uhvati jednu ribu i bije je dok ne prizna gde su ostale.

7.   Zasto pandur trci oko bandere ? .......... Cita "roto reklamu !".

8.   Zasto pandur stoji pored bandere ? ........ Ceka da dune vetar.

9.   Kako policajac farba vodu u plavo ? .......... Bije je pendrekom dok ne poplavi.

10.  Zasto pandur kad se probudi ide pogrbljeno ? .......... Obukao je naopako "body gard" majicu.

11.  Stoje pandur i plavusa pored jezera i na sred jezera pliva patka. Odjednom plavusa uzvikne: "Vidi roda !". "Nije roda nego pelikan, od njega se prave gumice !" - kaze pandur.

12.  Trci klinac za pandurom i vice: "Ciko, ciko je li ovo vas pendrek ? "Ne ja sam moj izgubio !" - Odgovori policajac.

13.  "Kako je bilo na polaganju" - pita prijatelj pandura pripravnika. "Nije bilo lose, samo sto su nas odvojili. Baska mi baska kerovi".

14.  Zasto se cetiri pandura svadjaju u kolima ? ...... Ko ce da sedne do prozora.

15.  Zasto se dva pandura svadjaju ulicom ? ...... Koji ce da ide u sredini.

16.  Kako se pandur maskira kad ide na zadatak ? ....... Skine beretku da se ne prepozna.

17.  Izlazi pandur iz pekare i nailazi na svog druga i kaze mu: "Ako pogodis koliko imam kifli u dzepu dacu ti obe".

18.  Objasnjava nacelnik stanice svojim ljudima zadatak. "Nacicemo se ispred hotela "Balkan" tacno u 11:48 h, a za one koji imaju digitalne satove dva pendreka, obrnuta stolica i Snesko Belic".

19.  Kako cetiri pandura menjaju sijalicu ? .... Jedan drzi a ostala trojica vrte sto.

20.  Zasto dva pandura idu zajedno ? .... Jedan zna cirilicu a jedan latinicu.

21.  Sede dva pandura u stanici,jedan sedi ispred ogledala a drugi gleda u zid."Sto mi je poznat ovaj "- rece prvi. "Pa to sam ja budalo"-odgovori drugi.

22.  Zasto pandur narucuje tri kafe ? ...... Pije srednju.

23.  Trci dete za pandurom i pruza mu izgubljenu kapu. E nabijem te na kurac. Odgovara pandur.

24.  Takmice se CIA KGB i nasi panduri ko ce prvi da uhvati zirafu.CIA uhvati za 10 sekundi KGB za 9, a nasi uhvate za 5 sekundi slona. Alito nije zirafa zale se drugi ! Tek ce jedan od nasih: "Kazi drugovima sta si"."Ja sam zirafa samo nemoj te vise da me bijete !" odgovara slon.

25.  Kako se udavio pandur? Pojeo je zumance kinder-jajeta.

26.  Kako pandur lovi zeca? Sakrije se iza zbuna i zvizdi kao kupus.

27.  Upoznaje se pandur sa ribom. Drago mi je ja se zovem Milutin. A ti? Izabela.Iza cega ?

28.  Kakva je slicnost izmedju pandura i kurve ? Oboje stoje na ulici i sramote porodicu.

29.  Sedi covek u restoranu i jede.I kaze: " Da sam imao ono sto jedem ne bi bio ono sto jesam." Ko je taj covek i sta on jede? Pandur, jede mozak.

30.  Zasto na panduriskim kolima na vratima pise milicija? Da ne bi ulazili kroz gepek.

31.  Na autobuskoj stanici zena sa detetom ceka autobus. Na stanici jos stoji i jedan pandur.Dete stalno place i pita kada ce da doje bas. Mama mu odgovara da cika pere autobus i kad opere doci ce. Stoje oni jos pola sata pandur se setka kad ce dete ponovo mama jel cika oprao autobus. Jeste sine samo da ga popravi i dolazi. Cekaju jos pola sata pa ce dete. Pa jel ga popravio, jeste sine jos da ga ofarba i etoga. U tome pandur baci beretku i vikne " E sad je nasao da ga farba !".

32.  Kako pandur jebe kokosku? Sagni se da ti pokazem.

33.  Zasto panduri nose opasace? Da bi mogao da se pridrzis dok mu pusis.

35.  Idu dva pandura pored skupstine i nadju mrtvog coveka. I ajde da naprave zapisnik: " Dana 26.06.1995. u 9 h ispred ..." " Jeli kako se pise skupstina ? " - pita pandur kolegu. " Ej, nisam siguran za skupstinu, ajde da ga prebacimo ispred poste to znam kako se pise. " - odgovara drugi.

36.  Zasto dva pandura idu ulicom? Jedan zna da pise, drugi da cita.

37.  Stoje na stanici pandur i dizelas. tek ce dizelas panduru: " Jel znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza ? " - Nemam pojma odgovori ovaj. " Voz ima dva razreda, a ti ni toliko. " Misli se pandur i kaze: " Jeli a jel znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza ? " - Ne znam kaze dizelas. " Ovaj voz ide - IZ - stanice a ti udesu - U - stanicu. "

[Edit by canelane: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 06. Feb 2007, 22:34:29 od canelane »
IP sačuvana
social share
Smile because what's the use of crying..

Boriti se za mir zvuci kao j*bati se za nevinost
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ЧВАРАК је једино тело које се на топлоти скупља!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15954
Zastava Србија,бре
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Војвођанске паметарије :

1. Без табле сланине и балона воде - ни на таван се не пењи! Шта ако неко извуче мердевине...
2. Од свих војвођана,Сремцима је најгоре - ожењени су Сремицама...
3. Сланина је за све - да је једеш,на рану да је ставиш,у рату пушку да чистиш,на удицу да је метеш...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia e72 + 6630
 Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 12:49:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.